Πέρασα και περνάω μεγάλη ιστορία και δεν ξέρω αν θα βγω από το λούκι.
Printable View
Πέρασα και περνάω μεγάλη ιστορία και δεν ξέρω αν θα βγω από το λούκι.
Τώρα αυτή η κίνηση να πάω στην Αγγλία είναι καλή ή λίγο φευγάτη?
Καλή είναι. Είναι η ευκαιρία σου να ξεφύγεις απ όλα αυτά. Μόνο το οτι θα αλλάξεις περιβάλλον είναι μεγάλη υπόθεση. Θα έχεις τόσα πολλά να δεις και να κάνεις που το μυαλό σου θα ξεκολλήσει. Μόνο να έχεις υπομονή και καλή συμπεριφορά στους συναδέλφους και στους προισταμένους σου. Γι αυτό να πάρεις και κάτι αν σου γράψει ο γιατρός.
Έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο...κ νομίζω ότι αξίζει να το δείτε (δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει το δελφινι). Αν κ μεγάλο σε διάρκεια ο τύπος τα λέει καλά...
https://www.youtube.com/watch?v=HZm4B4foybM
Όσον αφορά την Αγγλία....έχεις κάνει (κατά τη γνώμη μου) το μεγαλύτερο βήμα, δλδ να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις, συνεντεύξεις...κλπ ...οπότε τελείωσε το κ όλα θα πάνε καλά :) "ο τολμών νικά"
Πάντως παιδιά, αν κάποιος-α έκανε αυτό που έκανα με τον γκόμενο της φίλης μου θα είχε πεθάνει όπως λέει και η Κύκνος και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά κόντεψα να πεθάνω στην κυριολεξία. Ελπίζω να μην με επηρεάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μου.
Πολλοί το έχουνε κάνει αυτό και ζουν και βασιλεύουν..
πάλι κύκλους κάνεις.... δεν πειράζει γιατί το κάνω και γω επίσης... |ο|
αν έκανες ένα λάθος, αυτό ηταν που είχες για φίλη μια που είχε 3-4 γκόμενους και την έπεφτε και σε 5ο, οκ πήγες με ένα γκόμενο από τους 3-4-5 που είχε η φίλη σου... ε και λοιπόν; αν καποια ειναι αχαρακτήριστη ειναι η φιλη σου (υποψιαζομαι οτι και αυτη θα ειχε τα ζητηματακια της για να εχει τοσους γκομενους αλλα αυτό ειναι αλλη ιστορια) που επαιζε σε πολλά ταμπλό και μαλιστα (αν θυμαμαι καλά) μεσα σε εκκλησία. χαλαρωσε λοιπόν....
όμως ακόμα και ετσι να ηταν οπως τα γραφεις, σημασία δεν έχει το/τα λάθος/η που μπορεί να κάναμε στο παρελθόν αλλά αν μπορουμε αυτά να τα αναγνωρίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Πιστευω οτι αυτο αρκεί.
Ναι και αυτή τώρα ζει και βασιλεύει το τσουλί έκανε το άσπρο μαύρο και επιβιώνει και εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα.
...και συνεχίζεις το κύκλο... :)
πιστεύω ότι ολοι οι άνθρωποι είναι ικανοί και μπορούν να καταφερουν οτι θέλουν αρκεί να βάλουν στόχο. Ζωντανό παράδειγμα εσύ που έχεις τελειώσει Νοσηλευτική. Δεν νομίζω οτι ειναι ευκολη σχολή αλλά εσύ την έβγαλες. Τεσπα αυτό ισχύει και για οπουδήποτε αλλού.
Όπως εγραψα και στο προηγουμενο σχόλιο σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Με βάση αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς δεν νομίζω ότι έχεις κάνει καποιο λάθος. Για να το επαναλάβω μια ακόμη φορά, η φίλη σου τα είχε κάνει κουλουβάχατα με το άλλο φύλο συνεπώς το να θεωρείς ότι εσύ εκλεψες τον γκόμενο της ειναι υπερβολή.
Σε ευχαριστώ καλό μου. Το θέμα είναι ότι έχω πάθει μεγάλο κακό εγώ. Έχει καταστραφεί η ζωή μου. Έχω παρατήσει τον εαυτό μου και δεν έχω πάει μπροστά, με τα προβλήματα στο σπίτι και τον αδελφό μου που έχει πρόβλημα και μας δέρνει όλους.