Originally Posted by
christina41
Καλημερα σας και καλως σας βρηκα ολους...Μολις εκανα εγγραφη εδω και εχω χασει τη μπαλα...προσπαθω να δω που...σε ποια ενοτητα πρεπει να κοιταξω και δεν τα καταφερνω...ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το θεμα που με απασχολει...οσο σας παιρνει φυσικα..τα τελευταια 2 χρονια εχουν συμβει πολλα στη ζωη μου.Τοσα που παροτι δυνατη δεν μπορω να διαχειριστω..Με αποτελεσμα εκει που ημουν κοινωνικο ατομο.που ημουν η ψυχη της παρεας...τωρα να ειμαι συνεχεια κλεισμενη μεσα σε ενα σπιτι ποτε με νευρα και ποτε πιο κατω κι απο το πατωμα.Να πω οτι τον τελευταιο καιρο εχει ανοιξει επικυνδινα η ορεξη μου...εχω τασης βουλιμιας που δεν μπορω να ελεγξω σε σημειο εγω που τσιμπουσα παντα κατι απο το πιατο και χορταινα,τωρα να ξυπναω νυχτα για φαγητο με αποτελεσμα να εχω παρει 16 ολοκληρα κιλα....εχω αρχισει λοιπον να κανω ερευνα για το ladose...σκεφτομαι σοβαρα για δυο λογους να το παρω...ο πρωτος για να με γεμισει αναισθησια,να μην σκεφτομαι τιποτα και να μην με παιρνει απο κατω...ο δευτερος να με βοηθησει στα κιλα...αξιζει τον κοπο τι λετε???και επισης πειτε μου αν μπορω να το παρω χωρις συνταγη γιατρου......
σας ευχαριστω ολους.....δωστε τα φωτα σας οσοι γνωριζετε το θεμα!!!!