Ιδιαίτερα από tr....εεε δάσκαλο ήθελα να πω.
Printable View
το ότι γράφω κάπως περίεργα και απότομα ακόμα και μπερδεμένα δεν σημαίνει ότι είμαι troll.....
αλλα δυστυχώς εδώ φτάσαμε να με κατηγορείται ότι λέω και ψέματα χωρίς καν να έχετε αποδείξεις... δεν μπορώ να αλλάξω την σκέψη σας ο καθένας μπορεί πιστεύει αυτο που θέλει... λυπάμαι και που ασχολήθηκα...
Ελα. Ελα. Ενταξη. Μην νευριαζεις. Αστειο δεν σηκωνεις.
Τι εγινε με την κοπελιτσα τελικα;
το πρωί που ήμασταν στο γραφείο μαζί με απόφευγε λέγοντας μου έλα άσε με τώρα έχω πολύ δουλειά και ήτανε όλο νεύρα..
την ρωτάω έγινε κάτι? και μου λέει δεν θα σου δώσω εξήγησης... της λέω ok και δεν μιλάγαμε σε όλη την διάρκεια τις δουλειάς... μόλις τελειώσαμε τις λέω να σε πάω σπίτι? μου λέει θα πάω μονη μου.. τις λέω ok και πάλι και σηκώνομαι και φεύγω.. με παίρνει μετά τηλέφωνο και μου λέει γιατί τόλμησες και έφυγες... τις λέω πας καλά ρε κοπέλα μου? αφού μου είπες θα πας μονη σου... και μου λέει και έπρεπε να με αφήσεις και να φύγεις? τις λέω ναι.. και μου το έκλεισε στα μούτρα... αφού λοιπόν την αφίσα να ηρέμηση πήρε η ίδια τηλέφωνο και μου λέει έλα συγγνώμη αλλα ο είμαι όλο νεύρα σημερα επειδή ο δικός μου κατάλαβε ότι κάτι τρέχει... τις λέω μετά αφού είπες ότι δεν σε νοιάζει και θες εμενα... λέει ναι εσένα θέλω αλλα και αυτόν... και μου λέει σκέφτομαι να του του το πω στα ισα... ότι θέλω και τους 2... της λέω όταν ξεμπερδευτείς μίλησε μου δεν μπορώ να σε καταλάβω...
και τις το έκλεισα... δεν πρόλαβε να περάσει ούτε 1 ώρα στέλνει μήνυμα και μου λέει τα λέμε το βραδυ στο σπίτι σε αγαπάω..
τώρα εγώ αν πάω θα είμαι μαλάκας... αλλα να σου πω και κάτι? θα πάω... :P
ε ειμαι μαλακας...! χαχαχα :D
Δηλαδή ρε άκη προχτές γνωριστήκατε, χτες αγαπηθήκατε....με την πρώτη χωρίς να σε ξέρει καν σε βάζει στο σπίτι της, με την πρώτη σκέφτεται να χωρίσει τον δικό της, κερατώνει τον δικό της με την πρώτη ευκαιρία, δηλαδή αν δεν τρολάρεις η κοπέλα είναι ότι να ναι κατά την γνώμη μου, μπορεί να χεις παραποιήσει και την ιστορία για δικούς σου λόγους δεν ξέρω...
Εε εισαι μαλακας!!!!:p
Καλη διασκεδαση
ΥΓ εγω θα σε πιστεψω αλλα αν τελικα οντως κανεις trol θα σε βρω σαν τον Λιαμ Νισον και θα σου κανω οτι θα κανεις εσυ σε αυτην.... Αντε παλι. Θα μου παρεις και την παρθενια ;)
Ρωτα την αν εχει φιλη ελευθερη.....
Αν ναι παρε το τηλ της και στειλε μου το
από chat ξέρεις πόσες τέτοιες έχω γνωρίσει...?
αλλα σε αυτή την περίπτωση είναι λίγο διαφορετικά αφού υπάρχει κεραυνοβόλος ερωτας.. :P
μπορεί να είναι μπερδεμένη... να μην ξέρει τι θέλει αλλα εμενα θέλει.. δεν έχεις ιδέα ποσες με θέλουνε και έχουνε φάει άκυρο από εμενα :P