archangel εντάξη, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, όταν θα είσαι καλύτερα θα συναντηθείτε. Ήδη έχετε συναντηθεί από κοντά αρκετές φορές. Πέσανε και φιλάκια, μια χαρά. Χαλαρά...
Printable View
archangel εντάξη, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, όταν θα είσαι καλύτερα θα συναντηθείτε. Ήδη έχετε συναντηθεί από κοντά αρκετές φορές. Πέσανε και φιλάκια, μια χαρά. Χαλαρά...
Οχι με 40, αλλα με 50 πυρετο στο φερετρο θελω. Απλως αν βγαιναμε σημερα που ειμαι χαλια...
1ον. Θα ηταν μεγαλη ξενερα. Για σκεψου να παω να την φιλησω και να βηξω πχ στη μουρι της.... ή να πρεπει να σκουπιζω την μυτη μου καθε 1 λεπτο.... εσενα θα σου αρεσε κατι τετοιο σε εναν αντρα ή θα ξενερωνες τελειως.
2ον αν αρρωσταινε θα ακυρωναμε το ραντεβου της Τεταρτης που ειναι το μεγαλο. Τωρα θα βγαιναμε το πολυ για μια ωριτσα ενω την τεταρτη, αν δεν το ακυρωσει, 3-4 ωρες. Την Τεταρτη και του θανατα να ειμαι θα παω, αλλα σημερα δεν αξιζε
Τετάρτη τελειώνουν τα αστεία!Εσύ μέχρι την Τετάρτη μπορεί να μην είσαι 100% καλά από την γρίπη αλλά σίγουρα θα είσαι 50% καλύτερα.
Πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη αναβολή.
**Προσωπικά εκφράζω την απαισιοδοξία μου,όχι τόσο για το αν τελικά θα καταφέρετε να βγείτε αυτό το ραντεβού,αλλά όσο για την συχνότητα των επόμενων ραντεβού...
Νομίζω πως οι αναβολές από πλευράς της αποτελούν ''μήνυμα'' για την συνέχεια..Ας ελπίσουμε οι κακοί οιωνοί που έχουμε έως τώρα να μην επαληθευτούν.
Προς τι όλα αυτά τα ψυχαναγκαστικά;