χαχαχα...Μήπως μπερδεύτηκες και πήγες σε σεξολόγο?
Printable View
Αμα του το πει νεφελη η μελινα του ντοκτορ οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του θα ανοιξει σαμπανια !!! Χα χα " περιμένω , περιμένω στο κρεβάτι το διπλό και όταν θα μαστε οι δυο μας δεν θα σου αντισταθώ" αυτο το ασμα θα τραγουδα ο ντοκτορ!
Το είπα αυτό ναι όλοι οι όμορφοι είναι άτυχοι όσοι δεν το εκμεταλλεύονται οι υπόλοιποι πέφτουν όλο σε μαλακιεσ μου έχουν πει ένα κάρο ιστορίες με μαλακιεσ που τους συνέβησαν
Και μόνο γι αυτό ας το πει να δούμε πόσο κάφρος είναι! Εχεις απόλυτο δίκιο
Ειμαι κολωστρα με αυτα μαλλον δεν θα πω τιποτα αν και το σκεφτομαι
Για γέλια είναι, ήθελε να κάθομαι γυμνή και να του μιλάω για τη σεξουαλική μου ζωή.
Εννοείται πως έφυγα τρέχοντας.
Μελίνα, θα σου πρότεινα να αλλάξεις θεραπευτή είτε υποδαυλίζει τα αισθήματά σου είτε όχι. Δεν μπορείς να βοηθηθείς από άντρα που γουστάρεις- όχι με τον τρόπο που χρειάζεσαι. Άλλαξε γιατρό και μετά κάνε ό,τι θες μαζί του.
παντως συμφωνω μελινα οτι πρεπει να του πεις....
επισης μην ξεχνας οτι εκει πηγες για την ψυχικη σου υγεια.....και τωρα πλεον εφοσον τον ερωτευτηκες νομιζω οτι θα επρεπε να τελειωσει η θεραπευτικη σαας "σχεση"..
απλα αλλαξε για τρο και πες του οτι τον θες μετα...
αλλα φυγε απο εκει για να κανεις λιγο δουλεια με τον εαυτο σου..αλλωστε γι αυτο πηγες εκει.
Αφηστε ρε το κοριτσι να κανει οτι νιωθει!!!Εκμεταλλευση και μαλακιες.Λιγο σεξακι δεν κανει κακο να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος.
Δεν καταλαβα αποκλειεται ο γιατρος να την εχει τσιμπησει στα σοβαρα με το κοριτσι?Και συγνωμη και σεξ να θελει, μονο ο ιδιος θα το απολαυσει?Μεγαλη κοπελα ειναι ξερει τι ψαχνει και τι κανει πιστευω.Δεν νομιζω μεσα στα πρωτα 5 ραντεβου να κανει ονειρα για σχεσεις και αραβωνες ισα ισα που θελει να ενδωσει που αυτο διχνει μια υγιης σταση.Κοπελια πραξε οπως γουσταρεις και μην ακους μαλακιες δεν ξερεις που θα βγει.Αλλα σε παρακαλω τουλαχιστον να καταλαβεις τι θελει απο εσενα και απο εκει και περα παιξε μπαλιτσα.Τα υπολοιπα περι ταααξης και ηθικης καταντανε εμετικα.Παω στοιχημα πως ενας απο εμας τα αντρακια ετσι και εχει αναλογη εμπειρια με ψυχολογο θα μπενανε με τα ολα οποτε κουτσουμπιλοβ οοο κουτσουμπιλοβ!!!
Ανασφαλής, στερημένος και σαδιστής μοιάζει το άτομο που περιγράφεις, Νεφέλη. Μάλλον έψαχνε και πιθανόν ψάχνει ακόμα. αδύναμους για να καλύψει δικά του κενά και φαντασιώσεις.
Στα 17 μου γνώρισα μια φίλη, στην ίδια ηλικία μ' εμένα, που έμπλεκε με μεγαλύτερούς της κσι όλο ήθελε να μου μιλά για τις σεξουαλικές της εμπειρίες της μαζί τους. Ηταν παιδί προβλημστικού γάμου, μάλιστα θέλησε να με παρασύρει σε ερωτική πράξη μεταξύ μας, επέιδή εγώ ακόμα τότε δεν είχα τέτοιου είδους εμπειρίες. Με αποκαλούσε άτολμη, ιδεαλίστρια και την πράξη μεταξύ μας, την προσπάθησε μέσα στο ίδιο μου το σπίτι κι ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν η μητέρα μου.
Η ίδια το έπαιζε απελευθερωμένη. Και από τις διηγήσεις και από ό,τι προσπάθησε να γίνει μεταξύ μας, εγώ ένιωσα σα ζομπι όντως. Από τη μια έλεγε ότι με θαύμαζε και την άλλη ότι με μισούσε ή πως ήθελε 'να μου δώσει αγάπη'.
Είναι στερημένα, ανασφαλή, φοβισμένα αυτά τα άτομα και προσπαθούν να επιβληθούν σ' όποιον μπορέσουν. Εισχώρησαν και στην ψυχική υγεία, δυστυχώς.
Μου προκάλεσε σοκ. τρόμο, ενοχές, τις οποίες απέβαλα στην ψυχοθεραπεία μου.
Ισως έχει προβλήματα με τη γυναίκα του ο θεραπευτής μου, όμως μαζί του μπορώ να μιλήσω άνετα για τα πάντα, μέχρι τα πιο λεπτά περί σεξ. Στο τέλος γελάμε, ρωτά αν έχω κάποια τυχόν απορία και σχολιάζουμε το... πλούσιο υλικό της συνεδρίας μας. Οταν γνώρισα τον θεραπευτή μου ήταν 47 ετών. Οχι πολύ μεγάλος, με τα σημερινά δεδομένα και μ' ενημέρωσε τι επακολουθεί, αν προκύψει θέμα σεξ στην ψυχοθεραπεία, από την εποχή του Γιουνγκ - Φρόυντ.
Κι εγώ αποφεύγω πια "φίλους" με εμμονές περί σεξουαλικές εμπειρίες κλπ.
Σήμερα όλοι οι γιατροί έχουν γνώσεις ψυχολογίας. Ακόμα και ο μέσος πολίτης έχει γνώσεις ψυχολογίας, όσες ένας ψυχολόγος πριν 30 χρόνια. Δεν πρέπει να μας παρασύρουν τα παιχνίδια του μυαλού και να προστατεύουμε τον εαυτό μας, πολύ δε περισσότερο ότσν έχουμε δικούς μας να σκεφτούμε.
Το χαζοκούτι, η τηλεόραση, νύχτα μέρα βρίθει τέτοιων θεμάτων. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν μπορούμε ακόμα να επικαλούμαστε άγνοια. 'Η να πηγαίνουμε με τη θέλησή μας να μας κατασπαράξει, απλώς από.... περιέργεια για το πώς θα φερθεί. Και πάλι, η επιλογή είναι δική μας, όπως και το ρίσκο ή κόστος.
Δεν κρίνω, ωστόσο ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος.