Ας το να επιτίθεται. Όσο εσύ θα ασχολήσε με το συγκεκριμένο μέλος, τόσο αυτό θα συνεχίζει το "έργο" του. Φαντάσου να μη δίνεις σημασία σε όσα γράφει. Θα μιλάει μόνο του.
Printable View
Δεν ξέρω τι προηγουμενα εχετε...
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τέτοιου είδους συγκρούσεις (και άλλες που έχω παρατηρήσει στο παρελθόν) δεν έχουν σχέση με αυτοβοηθεια.,(κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά).Και από όσο έψαξα το site πουθενά δεν βρήκα κάτι που να δηλωνει συγκεκριμένα τι είναι αυτοβοηθεια.Περα φυσικά από τα επιτρέπεται και απαγορεύεται σύμφωνα με το ελληνικό και διεθνές δίκαιο.Και φυσικά μία ανταλλαγή απόψεων,συναισθημάτων και εμπειριών μπορεί να είναι αρκετό για ένα γενικό φόρουμ -αυτο γίνεται εξάλλου σε όλα τα φορουμ- οχι όμως για φόρουμ αυτοβοηθειας. Τεσπα αφορμή για ένα γενικότερο προβληματισμό.... Για τα υπολοιπα, Εἰρήνη ὑμῖν ...
Εγώ προσωπικά με αυτό το μέλος δεν έχω τίποτα προηγούμενο γιατί δεν το είχα προσέξει ποτέ μου. Σε ένα προηγούμενο μου θέμα μου με είχε επιτεθεί ξανά - αυτό το είδα τώρα που είδα τα μυνήματα του μέλους αλλά δεν της είχα απαντήσει. Θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω που είπες .
δελφινι αμα με φαρμακα εισαι καλα και χωρις φαρμακα δεν ησουν, το οτι εισαι καλα οφειλεται το πιο πιθανο αποκλειστικα λογω των φαρμακων.
αμα χωρις φαρμακα δεν εχεις κατι που εμποδιζει τη καθημερινοτητα σου, τοτε εγω θα πηγαινα σε ψυχολογο για συμβουλες.
τα φαρμακα δεν ειναι ακινδυνα ουτε βοηθανε πουθενα.
σε χαζευουν και σου αλλαζουν τον εαυτο, ξεχνας τον ιδιο σου τον εαυτο. ξερεις τι ειναι αυτο ;
ουτε θα σου δωσουν δυναμη. απλως θα σε χαζεψουν και δε θα καταλαβαινεις το λογο για τον οποιο θα επρεπε να αγχωνεσαι.
σε κανουν φυτο, ζομπι.
τωρα αμα δεν αντεχεις την καθημερινοτητα και θελεις κατι να σε κανει ζομπι παρτα παντα με συμβουλη του ψυχιατρου ή ψυχολογου.
αλλα τα φαρμακα δεν ειναι καραμελες και πρεπει να παιρνονται μονο αμα ειναι τελειως απαραιτητα.
Δελφίνι ο καθένας βλέπει τα χάπια ως καλά ή κακά ανάλογα με το πόσο τον βοηθάνε, αν εσύ πιστεύεις ότι σε βοηθάνε τότε να τα παίρνεις και να μην ακούς κανένα. Συνήθως λέω συνήθως δεν παίρνουν τα φάρμακά τους αυτοί που δεν είναι καλά.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. (Επαναλαμβανόμενα επιθετικά/προσβλητικά μηνύματα).
....!.....
Άμα οι γιατροί δεν σε πιάσανε από το λαιμό, δλδ να σε φορτώσουν χάπια και απειλές αν δεν τα πιείς, τότε πάει να πει πως δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό το πρόβλημα σου όπως πιθανόν πιστεύεις.
Απλά μου φαίνεσαι για λίγο τεμπέλα και με χαμηλή αυτοεκτίμηση, για όλα και εκει θα πρέπει να εστιάσεις τη διόρθωση.