Πιστεύω πως όχι δεν υπάρχει θεός και επίσης πιστεύω πως δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω γι'αυτό.
Printable View
Πιστεύω πως όχι δεν υπάρχει θεός και επίσης πιστεύω πως δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω γι'αυτό.
Εδώ είμαι ρε παιδιά...αν είναι δυνατόν για ένα ποτό είχα βγει...
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οτι πιστευεις οτι υπαρχει υπαρχει
στα περισσοτερα που λες συμφωνω μιας και εγω πιστευω στο θεο η τουλαχιστον ετσι νομιζω..
στο σημειο ομως που εχω τονισει εχω μια απορια...γιατι οποιος κυνηγαει την ηδονη ειναι αμαρτωλως??ειτε ανδρας ειτε γυναικα...γιατι το σεξ ειναι αμαρτια??το σεξ ο ιδιος ο θεος δεν το δηιουργησε και το εδωσε στους ανθρωπους την ηδονη??γιατι λοιπον μας κρινει για κατι το οποιο ο ιδιος μας το εδωσε???
αν θελεις μου απαντας
Ο Θεός μας έδωσε την αγάπη εμείς το κάναμε ηδονή άλλο η αγάπη άλλο αυτό
Μας είπανε να χεσουμε κι εμείς ξεκολωθηκαμε δηλαδή να στο πω αλλιώς το αγαπημένο σου φαγητό πόσο συχνά το τρως μια φορά τη βδομάδα παραπάνω δε λέει δεν κυνηγάς τις ταβέρνες να πας να φας έτσι είναι κι αυτό
δεν υπαρχει αμαρτια σε κατι που απολαμβανεις απο την στιγμη που δεν ενοχλεις τον συνανθρωπο σου
εγω συμφωνω μαζη σου.αλλα η εκκλησια εχει αλλη γνωμη.ποιος ανδρας θα ελεγε οχι αν καθε μεραα μπορουσε να κανει σεξ με διαφορετικη γυναικα??
γιατι με κατακρινεις για κατι το οποιο το δημιουργησες εσυ ο ιδιος και το εδωσες απλοχερα στο ανθρωπο να νοιωθει ηδονη να εχει απολαυση να θελει να το κανει και να το απολαμβανει να μας δημιουργης ετσι.και απτην αλλη να μης κρινεις γιαυτο.το μοναδικο πραγμα η ενα απτα λιγα που δεν καταλαβενω ειναι αυτο..τελοσπαντων
Αμα κυνηγουσεσ τισ ταβερνεσ θα ησουν κοιλιοδουλοσ παλι θα σε κατεκριναν
Για καποιους υπαρχει Θεος , για καποιους οχι , και οι δυο εχουν δικιο ..........
Χαχα τωρα μου θυμισες οταν ημουν πολυ μικρος τα δελτια καιρου πως λεγανε το καιρο.
Γεια κυριες και κυριοι σημερα ειναι δευτερα και αυριο τριτη.για τον αυριανο καιρο υπαρχουν δυο περιπτωσεις η θα βραξει η θα εχει ηλιο.η θερμοκρασια θα κυμανθη απο 10 εως 22 βαθμους κελσιου..