ευχομαι μονο αυτη η δυναμικοτητα που επιδεικνυετε εσεις οι δυο-και δεν εννοω τη σοφια-να ισχυει και εκτος φορουμ..γιατι απο λογια αλλο τιποτα.στα εργα λιγουλακι μας ερχεται δυσκολο το <κουστουμι>...και ο νοών νοείτο
Printable View
ευχομαι μονο αυτη η δυναμικοτητα που επιδεικνυετε εσεις οι δυο-και δεν εννοω τη σοφια-να ισχυει και εκτος φορουμ..γιατι απο λογια αλλο τιποτα.στα εργα λιγουλακι μας ερχεται δυσκολο το <κουστουμι>...και ο νοών νοείτο
Το ίδιο και αυτή η απεριόριστη ευαισθησία....
μα φυσικα κ ειναι αυτη η αποψή σου Θεοφανία. ποιος θα σου πει απο δω ποια ειναι η αποψή σου ή η αποψη μου...?
Το να λες σε καποιον την ωρα που ποναει οτι η ολη η κατάσταση ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ Κ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, τί ειναι? τρόπος για να ερθεις πιο κοντά του? τροπος να τον ακουσεις? να τον βοηθήσεις να εκφραστεί?
Οσο για την αυτογνωσια καμια σχέση δεν εχει με το αυτοράπισμα, με την επικριτικοτητα στον ιδιο μου τον εαυτο, ουτε με το να του χαριζομαι.αλλα με την προσωπική αληθεια κ τον προσωπικο καθημερινο αγωνα παρατήρησης κ κατανόησης του εαυτου.
@Θεοφανία
Καλά κάνεις κ λες την άποψή σου, προσωπικά το εκτιμώ γιατί δε θάχε νόημα όλοι να είχαμε τις ίδιες απόψεις σε όλα ...
Από την άλλη, για μένα προσωπικά, δεν τίθεται θέμα να αναγκάσω κανέναν να μου κάνει ...\"μάθημα\" αλλά ούτε και να μου αποδίδει λέξεις που δεν είπα και σκέψεις που δεν έκανα ... (πχ περί απαγορευμένων λέξεων κλπ)
Αυτή είναι η γνώμη σου την είπες .
Είχα μια άλλη διαφορετική από σένα προσέγγιση και την είπα κι εγώ σ\' αναφορά των λεγομένων σου ...
Οι γνώμες μας είναι \"συνιστώσες\" ... η συνισταμένη (ίσως) βρίσκεται κάπου στη μέση ...
Το θέμα είναι \"ολο αυτό\" να λειτουργήσει εποικοδομητικά κι όχι αποθαρρυντικά για όλους και περισσότερο για την άμεσα ενδιαφερόμενη ...
Επιτέλους, αρχίσαμε να συννενοούμαστε.
Ούτε τη δασκάλα θέλω να κάνω, ούτε τη δυνατή, ούτε να πληγώσω το κοριτσάκι.
Εγώ ήμουν αυτή που απ\' την αρχή είπα πως ο τύπος είναι μεγάλος μ@@@ς γιατί πάτησε πάνω στην ευαισθησία της.
Από κει και πέρα όμως, δυστυχώς,΄ ζούμε σε μια ζούγκλα και το να οπλίσουμε τον εαυτό μας με δύναμη κάνοντας αυτογνωσία, δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα τραγικό.
αν η siga-siga λειτουργήσει έτσι, την επόμενη φορά δεν θα τσιμπήσει απ\' τα λόγια του κάθε ανεγκέφαλου, όπως αποδείχτηκε αυτός ο τύπος που έστησε ολόκληρη παράσταση μόνο και μόνο για να κάνει σεξ μαζί της και μετά εξαφανίστηκε.
Η ένσταση μου ήταν στον τρόπο που εμείς οι γυναίκες χειριζόμαστε το σεξ-και αν το χειριζόμαστε που το θεωρώ έγκλημα για τις σχέσεις μας με τους άντρες.
Δεν το παίζω δυνατή, ούτε έξυπνη, έτσι λειτουργώ και στον εαυτο μου και στους φίλους μου....
πώς την εννοεις την αυτογνωσια?
Να ψάξουμε ποια λάθη κάναμε εμείς.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι φανερό ότι η κοπέλα-ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ-χρησιμοποιήσε το σεξ ως τρόπαιο-τουλάχιστον εγώ έτσι κατάλαβα.
Όταν φτάνεις μέχρι τα 25 για να αποφασίσεις κάτι τέτοιο, από μόνο του δεν είναι ένα πρόβλημα;
Ο τύπος πάτησε στα ρομαντικά ονειρά της και μπήκε σε ένα παιχνίδι κερδίζω-χάνω.
Με λίγα λόγια χάθηκε ο προσανατολισμός, που κατά τη γνώμη μου, είναι να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόμαστε πράγματα-ένα σύντροφο.
Το να περνάμε τους άντρες από ιερα΄εξέταση μέχρι να τους δώσουμε το πολυτιμότερο, δεν είναι , (με συγχωρείτε), το λιγότερο αφελές;
Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να την οδηγήσουμε, (σωστά ή λάθος απ\' τη στιγμή που η ΙΔΙΑ εξέθεσε τον εαυτό της), προς αναζήτηση των δικών της λαθών, γιατί τώρα πολύ μικρή σημασία έχουν τα λάθη του άλλου....
Θεοφανια, συγγνωμη
αλλα εγώ σε ρώτησα τί ειναι αυτογνωσια για σενα! πώς την εννοεις εσυ! κ οχι τί λάθη θεωρεις ΕΣΥ οτι εχει κανει καποιος αλλος
επισης να σου πώ πληροφοριακα οτι η σιγα σιγα απαντησε για το αν βλεπει το σεξ οπως τη ρωτησες οτι το βλέπει. Μονο που την απαντηση της δεν βλέπω να την λαμβανεις υποψην σου.
Ναι, γιατί είναι η δική της άποψη και όχι η δική μου, σύμφωνα με αυτά που λέει γι\' αυτό χρησιμοποιήσα τον όρο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
Όσον αφορά σε μένα, σε πληροφορώ, πως για ότι μου έχει συμβεί στη ζωή μου, κατηγορώ εμένα και μόνο γιατί αν σκεφτόμουν περισσότερο πριν κάνω κάτι, θα έκανα λιγότερα λάθη.
Επίσης, σίγορα θα έκρινα καλύτερα αν δεν λειτουργούσα τόσο πολύ με συναίσθημα και όχι με λογική.
Δεν λέω να γίνουμε ρομπότ, απλά λίγο μυαλό παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
ειρηνη μην.!! κυριοι κ κυριες οποιος οποια θελει ας μου στειλει σε u2u το email του,εχω ενα καταπληκτικο email που θελω κ νομιζω πρεπει να δειτε.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ
Ίσως αυτά που λες στη σιγά σιγά, στην πραγματικότητα να τα λες στον εαυτό σου.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Όσον αφορά σε μένα, σε πληροφορώ, πως για ότι μου έχει συμβεί στη ζωή μου, κατηγορώ εμένα και μόνο γιατί αν σκεφτόμουν περισσότερο πριν κάνω κάτι, θα έκανα λιγότερα λάθη.
Επίσης, σίγορα θα έκρινα καλύτερα αν δεν λειτουργούσα τόσο πολύ με συναίσθημα και όχι με λογική.
Δεν λέω να γίνουμε ρομπότ, απλά λίγο μυαλό παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
κακώς που κατηγορεις εσενα μονο. ειναι το ιδιο με το αν κατηγορουσες συνεχως τους αλλους...
Εγώ τα έχω πει πριν πολλά χρόνια στον εαυτό μου και σε πληροφορώ ότι είδα αποτελέσματα.
Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσουν, λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα...
Sofia...
Το πιο εύκολο είναι να κατηγορούμε τους άλλους.
Δυστυχώς το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης, το έχουμε εμείς οι ίδιοι.
Δεν είπα να αυτομαστιγωνόμαστε, απλά να κοιτάμε πρώτα τα δικά μας λάθη και μετά των άλλων.
αν δεν το επιτρέψουμε εμείς, κανείς δεν μπορεί να χορέψει πάνω στα συναισθήματα μας...
άλλο βλέπω τί κομματι ευθύνης μου αναλογει καθε φορά κ αλλο \"κατηγορώ εμενα και μονο\"...τα χωριζει το χαος αυτα τα δυο...