Οκ κατάλαβα.
Printable View
Οκ κατάλαβα.
Εγω παντως δεν εχω γνωστους που να εχουν κοπελες να μου γνωρισουν, σαιτ γνωριμιων δεν πολυ ασχολουμε, ασε που πληρωνεις κι ολας, το μονο που μενει ειναι ειτε να περιμενω να μου ερθει ουρανοκατεβατει η να την πεφτω σε καθε μια που βρισκω σαν λιγουρης, οποτε εσεις που εχετε φιλους να σας γνωρισουν κοπελες εκμεταλευτειτετο!!
απο το απεγνωσμενα δεν θα βγαλεις ακρη...
ισα-ισα θα σε κανει να βουλιαξεις περισσοτερο που δεν εχεις συντροφο και αλλο τοσο που δεν βρισκεις...
εγω βρεθει και εγω στην θεση σου, ισως να ειμαι και τωρα δεν ξερω, αλλα ξεχνας ενα πολυ μεγαλο πραγμα...
οσο εισαι χωρις συντροφο, μπορεις να κανεις καμακι σε οποιοδηποτε θηλυκο, πραγμα που θα σε περιορισει οταν εισαι σε σχεση...
σκεψου θετικα, αυτο ειναι το μυστικο, δεν πρεπει να βλεπεις τα πραγματα απο την αρνητικη τους πλευρα!
Παρακαλω κυκνε. Μην σκεφτεσαι το παρελθον οτι και αν ειναι αυτο ζησε το τωρα.
Ναι το ιδιο δυσκολο ειναι και αν θες να ξερεις για μενα ηταν πιο δυσκολο καποτε γιατι ολοι θελαν μονο σεξ και οχι κατι παραπανω. Η κολλημενοι με αλλες ηταν η με την παλαμη τους.
Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει από αυτό το νήμα είναι τα εξής:
α) Αν και ήταν λίγοι εκείνοι που απάντησαν στο κυριότερο ερώτημά μου, κάποιοι όντως απάντησαν σε αυτό.
β) Παρατήρησα πως οι περισσότεροι αν όχι όλοι σε αυτό το φόρουμ έχουν διάφορα προβλήματα + το δικό μου. Έτσι πλέον δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν βρήκα αφθονία λύσεων. Αλλιώς θα το είχαν λύσει και οι υπόλοιποι το ίδιο.
γ) Τις πιο δυναμικές, πρακτικές, αποτελεσματικές, άμεσες, και ακριβείς απαντήσεις, τις δέχτηκα από συνομιλητές απ'ότι συνομιλήτριες. Αυτό ίσως εξηγεί γιατί δεν και υπάρχουν γυναίκες μηχανικοί αυτοκινήτων. Εκτός από το ότι τα συνεργείο τους θα ήταν γεμάτο σεμέν και ριχτάρια, θα βάσιζαν την βλάβη στη λεκτική βία του οδηγού, και την επιδιόρθωση της βλάβης στην τόνωση του ηθικού του αυτοκινήτου!
δ) Επίσης ήταν αδύνατο να λάβω μια ολοκληρωμένη απάντηση από συνομιλήτρια, και δεν θα το κατόρθωνα ούτε αν εφάρμοζα φριχτά βασανιστήρια! Υποθέτω πως φοβούνται την κριτική σε μια ενδεχόμενα εσφαλμένη απάντηση. Ακόμα και όταν δέχτηκα προσωρινά πως είμαι κουλός για να πάμε παρακάτω και να λάβω απάντηση, ούτε τότε τα κατάφερα. Μπορεί βέβαια και να μην είχαν για να μου δώσουν κάποια λύση.
ε) Όταν ξεκίνησα γράφοντας το νήμα, δεν γνώριζα τι άνθρωποι (σωματικά) βρισκόντουσαν πίσω από τις οθόνες των συνομιλητών μου. Έχουμε τη τάση σαν άνθρωποι, αυτούς που δεν βλέπουμε να τους θεωρούμε σαν εμάς. Γι'αυτό ανέκαθεν θεωρούσαμε ότι ο άνθρωπος είναι κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού. Έτσι και γω νόμιζα πως όλοι οι συνομιλητές/τριες είναι πάνω κάτω με παρόμοιο σωματότυπο σαν τον δικό μου.
Αυτοί που προσβλήθηκαν από τα σχόλιά μου ήταν αυτοί που τελικά ΔΕΝ είχαν τον παρόμοιο σωματότυπο.
ζ) Όλες οι συνομιλήτριες, και κάποιοι συνομιλητές ήταν υπέρβαροι. Αυτό δεν είναι έκπληξη. Η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε παχυσαρκία (πηγή Nationmaster).
η) Οι υπέρβαροι, περιέργως, δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει να αδυνατίσουν, αλλά τους ενδιαφέρει περισσότερο να αποδεχτούν οι γύρο τα επιπλέον κιλά τους. Όμως δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι τον χειρότερο εχθρό σου που είναι τα επιπλέον κιλά σου. ΕΙΝΑΙ εχθρός σου, γιατί περιορίζει τις δραστηριότητές σου, την ευλιγησία σου, την αντοχή σου, την υγεία σου, και τέλος τη σεξαπίλ σου.
θ) Συμβουλή: Το αδυνάτισμα δεν είναι παρά μόνο κατά το 1/3 θέμα φαγητού. Ο διαιτολόγος μόνος του δεν κάνει τίποτα.
Το νήμα παραμένει ανοιχτό, και καλωσορίζει οποιαδήποτε επιπλέον πρόταση πάνω στο θέμα. Επιπλέον ο υποφαινόμενος αποφάσισε να δίνει λύσεις/απαντήσεις (όταν έχει) σε θέματα άλλων συνφορουμιτών.
Αν κ δεν ειδα ολες τις απαντησεις κ εγω σχολιασα οσο αφορα το βαρος!σε πληροφορω μονο υπερβαρυ δεν ειμαι,το ακριβως αντιθετω θα ελεγα!δεν ειναι ωραιο ομως να βαζουμε ταμπελες!!μου φανηκε λιγο αστεια οτι πιστευες οτι στο φορουμ εχουμε το ιδιο σωματοτυπο!νταξ..εννοειται οτι εσυ εχεις τις προτιμησεις σου κ μοραβο σου αυτο ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να σχολιασεις ατομα που ειναι εκτος του "πεδιου" σου!επισης να σου πω αφου μπηκες σε αυτο το σαιτ κ οι περισσοτεροι απο μας ειναι με φαρμακα,πολλα απ αυτα παχαινουν,οκ??
Οσο αφορα την αφθονια των λυσεων σε αυτο το ποστ να σου πω οτι δεν εχει κ πολλες λυσεις!αν δεν βγεις,αν δεν γνωρισεις ειτε απο παρεα ειτε δουλεια ειτε χομπι κλπ,δυσκολα να γνωρισεις καποια!αν παλι τα κανεις ολα αυτα αλλα δεν γινεται τοτε ψαξε λιγο τον εαυτο σου!
Εγώ είμαι υπέρβαρος λόγω γυμναστικής φαντάσου κάτι τέτοιο
α) Χαίρομαι γι'αυτό...
β) Κατά βάση έχεις ένα δίκιο, τα προβλήματα του ανθρώπου είναι κοινά, σε όλο το διάβα των αιώνων.
γ) Αυτό δεν είναι απόλυτο. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που κάνουν για συνεργείο και κάποιες άλλες όχι. Παρ' όλα αυτά οι συνομιλητές, ίσως είχαν μια παραπάνω εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα, απ' οτι οι συνομιλήτριες. Σε κάποια θέματα οι συνομιλήτριες έχουν μια παραπάνω εμπειρία και τούμπαλιν.
δ) Δεν μπορεί κανένας να σου δώσει ακριβή απάντηση στο ερώτημά σου ή σε οποιοδήποτε ερώτημα.
ε) Εδώ κάνεις θεολογικό λάθος, η κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση Θεού δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο. Νομίζω πως και πάλι κάνεις λάθος εκεί που αναφέρεις, ότι νόμιζες ότι όλοι θα είχαν το ίδιο σωματότυπο με εσένα, δηλαδή στην κοινωνία έξω, είναι όλοι το ίδιο με όλους στο σωματότυπο; Δεν κατάλαβα καλά το επιχείρημα εδώ. Και πάλι εδώ έχεις λάθος, εγώ που δεν είμαι στο ίδιο σωματότυπο με εσένα, δεν προσβλήθηκα από τα μηνύματά σου. Απλά σε ένα σχόλιό μου, ανέφερα ότι θεωρώ πως ήταν άτοπο να λες κάποια κοπέλα "κουλή", επειδή σου την γνωρίζουν. Και απάντησα με επιχειρήματα για ποιο λόγο, το αναφέρω αυτό.
ζ) Αυτό δεν αναιρεί το προηγούμενα και δυστυχώς έτσι είναι για την Ελλάδα. Κυρίως για λόγο υγείας περισσότερο.
η) Και πάλι είσαι εδώ απόλυτος, γιατί εγώ θέλω να χάσω τα κιλά, δεν τα θεωρώ προσόν που τα έχω και όπως χαρακτηριστικά ανέφερες, θεωρώ πως το πάχος είναι εχθρός μου. Όμως ο καθένας είναι διαφορετικός, δεν είναι όλοι οι υπέρβαροι, το ίδιο, ούτε έχουν τα ίδια βιώματα, ούτε σκέφτονται το ίδιο.
θ) Εδώ θα συμφωνήσω και παράλληλα με περπάτημα για να γυμνάζεται και το σώμα ή με την καθ' αυτό γυμναστική.
Κυρίως αυτό που θα ήθελα να αναφέρω, είναι ότι το φόρουμ και το κάθε φόρουμ, δεν είναι ένα μηχάνημα που του βάζεις 50 λεπτά στην οπή και σου "βγάζει" μια έτοιμη λύση. Προτάσεις λέμε όλοι, ούτε εγώ περιμένω να μου λυθεί τίποτα από εδώ. Όμως μέσα από τις πολλές και διαφορετικές προτάσεις, βγάζω ένα συνολικό συμπέρασμα ή παίρνω αυτά που θεωρώ πως είναι χρήσιμα, μέσα από τις πολλές και διαφορετικές προτάσεις και τις τοποθετώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μην περιμένεις να σου δώσει κάποιος έτοιμη λύση. Την λύση εσύ θα την βρείς.
Επίσης για να καταλάβεις πως είμαστε ,είμαστε κάπως έτσι αν δεν βλέπεις ομορφιά σε αυτούς δεν μπορείς να δεις ούτε σε εμάς
https://youtu.be/0C3cejNLM2w