Eγω προσωπικά έχω πολύ προχωρημενες αντιλήψεις και σε αυτό το θέμα και καλυτερα να μην στις ανάλυση γιατί παιζει και να τρομαξεις και να παθεις και τίποτα.
Έχω όμως μια απορία για ολους εσάς που έχετε βρει τη χαρά σας με τα φάρμακα και οπου σταθειτε λέτε ποσο καλό κανουν χωρίς ταυτόχρονα να λέτε και ποσο κακό κανουν. Είναι αστείο και μονο να επικαλειστε το Ντεπον. Ενα φάρμακο της κατηγοριας αυτής ωφελεί με οποία έννοια το θες υποκειμενικα, αντικειμενικα το 99,99 των ασθενών ενω υπάρχει 1 περιπτωση στο 1.000.000 να βλάψει.
Στα ψυχοφαρμακα οι αναλογίες είναι περιπου 1/1 να βλάψει η να ωφελήσει και αυτό υποκειμενικα και μονο.
Γιατί αντικειμενικότητα δεν υπάρχει σε ενα φάρμακο που δεν είναι γνωστός ο μηχανισμός της αρρώστιας και κατα συνέπεια και ο μηχανισμός της δράσης του φαρμάκου στην ασθένεια.
_--_-_-----_-_----------------------------
Αφού αρεσκεστε λοιπον στην επιστημοσύνη ,θα ξέρετε οτι το 50% των εγκλεισμων σε ψυχιατρια στην Ελλάδα είναι Ακουσιοι, θα έλεγε να πάτε να ρωτησετε αυτους τους εκούσια έγκλειστος τη γνώμη τους. Αυτο είναι το καλυτερο για ολους. Εγώ έχω ανοσία και στα φάρμακα και στις τρελλες και δεν θα βγαλεις άκρη, είμαι πολύ λογικός.