Σε μένα δε κουνιέται φύλλο ή κάτι ετοιμάζουν η όντως με εκτιμούν δεν ξέρω όμως τι ισχύει
Printable View
Σε μένα δε κουνιέται φύλλο ή κάτι ετοιμάζουν η όντως με εκτιμούν δεν ξέρω όμως τι ισχύει
Πιο πιθανό να ετοιμάζουν κάτι οι γυναίκες δεν εκτιμούν κανενα
Ούτε αγαπάνε κρίμα αλλά είναι αλήθεια
Πάρε κι ένα τραγούδι
https://youtu.be/IbsjjN_bus8
Ελα βρε παραπονιαρη.ολοι σε αγαπανε ανδρες γυναικες.και αν δεν αντιδρανε ειναι επειδη ακριβως σε εκτιμανε.το πιο αγαπητο μελος σε ολο το φορουμ εισαι.και οι γυναικες αγαπανε φιλε.και στο λεω εγω που εγω φαει 150.000 χυλοπιτες.
Και ειδα τη γυναικα που αγαπησα περισσοτερο απο καθε τι αλλο ντυμενη νυφη διπλα σε αλλον και να με κοιταει κι ολας.κι ομως τωρα εχω τη γυναικα μου που με λατρευει και κρεμετε απτα χειλη μου..
Απλα δεν εχεις βρει τη καταληλη
Έχε χάρη που την ερωτεύτηκα και δεν αυτοκτονω αλλιώς θα τα έγραφα όλα κι ότι ήθελε ασ γινόταν έχει προστασία κι έτσι δεν κουνιεμαι αλλά την είδα έβαλε μυαλό αυτό που μου την σπάει είναι ότι μετά τα βασανιστήρια έγινα σαν όλους τους άλλους άχρηστος αλλιωσ δε θα με πείραζε τίποτα
Δεν εισαι καθολου αχρησττος εισαι πολυ καλο παιδι πολυ χρησιμος και για τον εαυτο σου και για εμας...η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανει ενας ανθρωπος και μαλιστα απο ερωτα ειναι να αυτοκτονηση.δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαζομαρα απτην αυτοκτονια.εμεις εδω στο φορουμ ολοι σε αγαπαμε και σε θελουμε για παρεα μας.ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα λενε και οσοι σε ξερουν πρωσωπικα...
Εγω ειμαι απτο φεβρουαριο εδω και ηδη αισθανομε οτι σας ξερω χρονια.σαν να σας ξερω απο κοντα..σας θεωρω παρεα μου και ενα προβλημα να εχω κατευθειαν το λεω ντρεπομε ξεντρεπομε τι να κανω.αν δεν τα πεις στους φιλους σου σε ποιον θα τα πεις?και ετσι γραφω αυτο που θελω να πω
Παρέα είμαστε έχει τα πάντα εδώ μέσα αλλά οι βασικοί νομίζω είμαστε παρέα όντως