andreas86 το 86 ειναι η χρονολογια γεννησης σου, σωστα?
Printable View
andreas86 το 86 ειναι η χρονολογια γεννησης σου, σωστα?
Δε χαιδευω κανενος τα αυτια .......δεν ειμαι εδω γι αυτο το λογο ...εχω ανωτερους σκοπους ....οπως πχ να βοηθαω οποιον μπορω..κ σε σενα το ιδιο θα εκανα αν ανοιγες καποιο θεμα και σε εβλεπα προβληματισμενο....και δν εγραφες τις βλακειες που γραφεις
Δεν προσπαθω να το παιξω παραπανω φιλη της....
Έχει πλάκα πάντως δεν ξέρω γιατί; :Ρ
πες οτι το μονο σχεδον πραγμα που σου φαινεται να χει ουσια ειναι η συζητισεις με ειδικους ενω ολα τα αλλα ειναι ανουσια αχρωμα και ειναι σαν να μην υπαρχουν οποτε αν θες να γινεις πειστικος κανε κατι ουσιαστικο συζητα με ειδικους πουθενα αλλου αντι να γραφεις για σπασιμο εδω εσυ βρες την επιβεβαιωση με καλυτερο τροπο.
Ωπ, τώρα το είδα το θεματάκι. Λοιπόν ψυχραιμία. Όλα αυτά που έχεις εσύ πιστεύω μπορούν να διορθωθούν γιατί είσαι πολύ μικρή ακόμα. Αλλά θέλει δουλειά. Είσαι διατεθειμένη να την κάνεις;
Εγώ είχα (και έχω) ακριβώς τα ίδια συμπτώματα από 1η γυμνασίου περίπου. Ο φόβος του να μην πω μπαρούφα είναι τόσο έντονος που κάποιες μέρες στην δουλειά δεν λέω κουβέντα για ώρες. Και μένα αυξάνονται οι παλμοί όταν νιώθω ότι πρέπει να είμαι αστείος, ευχάριστος και τα λοιπά. Και αυτό που λες ότι έκανες παρέα μόνο με ένα άτομο, το έκανα και γω σε όλο το δημοτικο.
Άρα σε ψυχολογώ περίπου στην ίδια κατάσταση που ήμουν εγώ τότε. Το θετικό για σένα είναι ότι το πήρες χαμπάρι νωρίς ότι υπάρχει βοήθεια εκεί έξω και δεν είναι καθόλου αργά να γυρίσεις το καράβι. Αλλά πίστεψε με, χωρίς έναν ειδικό, θα είναι πολύ δύσκολο.
τωρα το ειδα savatage!! χαχα ναι το 86 ειμαι γεννηθεις!!
αυτη την απορια εχω και εγω...μας καταλαβαινουν οι κοινωνιικοι ανθρωποοι τι περναμε?
Οι κοινωνικοι καταλαβαινουν τα παντα ασχετα τι λεμε
Ποτε κανενας δεν καταλαβαινε τι περναω ή γιατι αντιδραω ετσι, παρ οτι εχω εκμυστηρευτει το προβλημα μου με κοντινους ανθρωπους. Το αποτελεσμα ειναι εχασα ολες τις παρεες, μηδεν, τιποτα πλεον. Ηταν και αλλοι παραγοντες που εφτασα σαυτο το σημειο, αλλα η κοινωνικη φοβια και ιδιως η αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας μου κατεστρεψαν τη ζωη.
Εάν δεν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον, όχι μόνο στο θέμα της κοινωνικής φοβίας, αλλά γενικά σε οποιαδήποτε πρόβλημα!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Να καταλαβεισ μπορεισ εγω ξερω οτι εισαι γαματοσ να ανεχθεισ δεν μπορεισ αν θελει νταντεμα αυτο λεμε
Αυτό κατέστρεψε τη ζωή μου :mad:
Κορίτσι σε έχω στο νου μου για να σ δώσω καμιά συμβουλή αλλά δεν μπορώ να λέω κομπλιμέντα θα πρέπει να ανοιχθεισ να εκτεθεισ να κάνεις μια υγιή σχέση όπως πας στο γείτονα κ τους λεσ έπαθα αυτό κι αυτό κάτι τέτοιο πρέπει να δώσεις κάτι για να πάρεις κάτι αν δώσεις κάτι καλό θα πάρεις κάτι καλό έτσι είναι οι σχέσεις
Ο Ανδρέας είναι γαμάτος ισχύει το είπαμε μια φορά φτάνει άμα το λέμε κάθε μέρα χάνει την αξία του αυτά τα λεσ μια κι όταν ξαναχρειαστει πάλι άμα το λεσ πάντα είναι ύποπτο για πονηρούς σκοπούς