Βρε εσυ Manthes και raphsssodos λες και ειμαστε σε λαικο δικαστηριο...σταματηστε πια, το forum ειναι forum υποστηριξης. Δεν βλεπω ομως κανεις να υπερβαλλει εαυτον. Χαλαρωστε ρε παιδια...
Printable View
Βρε εσυ Manthes και raphsssodos λες και ειμαστε σε λαικο δικαστηριο...σταματηστε πια, το forum ειναι forum υποστηριξης. Δεν βλεπω ομως κανεις να υπερβαλλει εαυτον. Χαλαρωστε ρε παιδια...
Manthes,
Αυτό το \"για τα άτομα σαν και εσένα...\" επειδή μου θύμισε το \"τέτοιοι χαρακτήρες...\" σε παραπέμπω να διαβάσεις το θέμα
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2245&page=2 αλλά plsssssssss μην αρχίσεις πόσο χρονών είμαι....
(ιδιαίτερη προσοχή δώσε στο πως τελειώνει το θέμα)
Επίσης να πώ ότι δεν αρκεί να έχεις το θάρρος και να επιμένεις και να υποστηρίζεις τη γνώμη σου ΑΝ ΔΕΝ είναι σωστή η άποψή σου. Και το ότι ΔΕΝ σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι (δηλαδή δεν μπαίνεις κάν στον κόπο να εξετάσεις την ουσία της άποψής σου) είναι τουλάχιστον δείγμα ότι είναι λάθος (και κατά βάθος πιστεύω ότι το ξέρεις).
Τέλος να σου γράψω ότι η ιστορία έχει καταδικάσει ανθρώπους που πίστευαν και έκαναν πράξη αυτό το \"για τέτοιους ανθρώπους τέτοια αξίζουν\" (βλ Χίτλερ)
Ειλικρινά ελπίζω να τα ξανασκεφτείς αυτά που έγραψες . . .
ΕΔΙΤ: (φαντάζομαι αν διαβάσεις το θέμα που σου αναγράφω παραπάνω θα διαπιστώσεις πως ούτε εκεί τοποθετήθηκα για τον καυγά αλλά δεν μπορούσα να μην τοποθετηθώ για κάτι που το θεώρησα από υποτιμητικό έως επικίνδυνο)
justme....
O MANTHEΣ πήγε διακοπές, οπότε μάλλον θα τα ξαναπούμε μαζί του μετά το Πάσχα....
Eγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου...
Θεοφανία,Quote:
Originally posted by Θεοφανία
.
.
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι έχω καταδικάσει τη συμπεριφορά του, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να καταδικάζω και άλλες συμπεριφορές....
Το να καταδικάζεις έναν καυγά είναι σαν να καταδικάζεις και την ανθρώπινη φύση. Ανθρωποι είμαστε και καυγάδες θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Δεν θα σταματήσουν επειδή τους καταδικάζουμε (και δεν ξέρω καν αν όντως πρέπει ένας καυγάς να είναι \"εξ ορισμού\" καταδικαστέος).
Όμως μένοντας στην \"καταδίκη\" του καυγά και όχι στο τι πραγματικά υποστηρίζει κανείς μέσα σε αυτόν είναι σαν να χάνεις το δέντρο μέσα στο δάσος.
Ας δώσω ένα παράδειγμα (με αρκετή δόση υπερβολής)
Αν κάποιος πεί μέσα σε ένα καυγά \"θα σε γ..... ρε\" και ένας άλλος πει \"θα σε πλακώσω για αυτό που είπες\" και ένας τρίτος όχι απλώς πεί αλλά υποστηρίξει και μάλιστα έντονα \"άνθρωποι σαν και εσάς πρέπει να τουφεκίζονται επί τόπου\"
τι νομίζεις ότι πρέπει να καταδικάσεις? Τον καυγά? ή την γνώμη ενός εκ των τριών?
Αν βάλεις πάντως ένα στοιχιματάκι ότι θα απαντήσει πριν να επιστρέψει θα το χάσεις......(λοοοολ)Quote:
Originally posted by Θεοφανία
justme....
O MANTHEΣ πήγε διακοπές, οπότε μάλλον θα τα ξαναπούμε μαζί του μετά το Πάσχα....
Eγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου...
Tο βάζω και δεν θα απαντήσει. Περιμένω....το στοίχημα.
Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Kαι αυτός που ξεκινά τον καβγά και αυτός που τον συνεχίζει και αυτός που θα πει τη χοντράδα.
Το πρώτο στοίχημα που το έχασα κέρασα (διαδικτυακό) καφέ.
Για το δεύτερο λέω να φέρω από τώρα τις μπύρες (μιας και σε βλέπω πολύ σίγουρη ότι ΠΑΛΙ θα κερδίσεις....)
http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/c030.gif
Tέλειο!!!!!
Θα τις πιούμε justme
Έχω ακούσει ότι κάθε κάποιους μήνες γίνεται μια συνάντηση των μελών. Eλπίζω να τα πούμε και να τα πιούμε!
ειναι μια εξελιξη παντως το να υπαρχει καυγαδοthread, απο το να γινονται ολα τα threads, μπουρδελο...
Εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε να φτιάξει ο Νίκος μια ειδική κατηγορία που να λέει: εκτονωθείτε!
Θα μπαίναμε, θα @/.#$8?>?\"@\'/8% μεταξύ μας και μετά σαν πολιτισμένοι άνθρωποι θα καταθέταμε τις απόψεις μας σε άλλα τόπικ!
:P Σωστά.Άλλωστε και η εκτόνωση είναι ψυχοθεραπευτική. :)
Πάνως το μόνο σίγουρο είναι πως αλλιώς θα απαντούσαμε οι περισσότεροι σε κάτι, όντας καλά ψυχολογικά και αλλιώς όταν είμαστε χάλια.
Να διορθώσω την ασάφεια.
Εννοώ ότι πολλές φορές βγάζουμε νεύρα καθαρά για δικούς μας λόγους και όχι γιατί μας εκνεύρισε αυτός που την πληρώνει.
Πιστεύω ότι όλοι το έχουμε περάσει αυτό...
Ναι αυτό συμβαίνει σίγουρα.
Βέβαια και το αντίθετο μου συμβαίνει,τουλάχιστον σε μένα,μερικές φορές.Να είμαι τόσο χάλια που να μην έχω καν το κουράγιο να νευριάσω με κάτι που αν ήμουν καλά θα με νευρίαζε.Νομίζω αυτό είναι χειρότερο.
Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο, γιατί μη νομίζεις ότι είναι και ότι καλύτερο να αδικείς ανθρώπους πάνω στα νεύρα σου.
Εγωιστικά βέβαια, προτιμώ το δικό μου, (για να είμαστε και ειλικρινείς).