Χαχαχαχα!! Καλα τα λες
Printable View
στη θεωρια παντα στη πραξη οι περισσοτεροι ανθρωποι αλλα λενε και αλλα κανουν
απλως οταν τα συζητουν γινοται προκλητικοι επειδη οταν λενε τι πιστευουν αυτο προκαλει εκνευρισμο συνηθως
μα δε ρωτησε εσενα μπορεις αν θες να το προσπερασεις εσυQuote:
Οχι, προσπερασε το, δε βγαινει ακρη.
Αλεξανδρε, δεν ξερω αν οι αλλοι σε καταλαβαίνουν ή κανουν πως σε καταλαβαίνουν, ή απλα σε αγνοούν.
Εγω επειδή εχω εκφράσει ξανα την άποψή μου και δεν μου αρεσει να ειμαι αγενής ή σκληρή, δεν μπορώ να κατανοησω και αρα να εμπλακω σε οσα γραφεις.
Μπορείς να συνομιλήσεις με κάποιον που σε καταλαβαίνει, για να βγαίνει και ακρη απο την κουβέντα. Το να λεμε ασχετα και ασαφή πραγματα, δεν βοηθαει κανεναν.
αυτο που εχει σημασια ειναι να εισαι εσυ σωστος οι αλλοι τι κανουν αυτο δε πρεπει να το ψειριζεις αν πχ εχεις δικιο σε ενα θεμα δεν ειναι και τοσο ευκολο να μη σε ακουσουν γιατι ακομα και αν δε σε ακουσουν αυτο που τους λες θα βρεθει μπροστα τους.
Ο κολλητος μου το κανει αυτο με ολες τις σχεσεις του ζευγαρι με ζευγαρι και αλλα.Απο οτι μου χει πει το κανει γιατι τις βαριεται και ειναι και θεμα γουστου τι του αρεσει του καθενος.
Αλλα ξερω οτι οποτε τις βαριεται ξεκιναει τα τριο η καταστασεις με αλλα.ζευγαρια για να πηγαινει κ αυτος με αλλες.
Και φυσικα δεν εχει κανενα συναισθημα για αυτες τις σχεσεις του αγαπη κτλπ.
Μου χε κανει και μενα προταση να τις παιρναμε μαζι ακομα και μια που ειχε αρανωνιαστει αλλα δεν το κανα λογο ιδεολογιας δικιας μου.
Εστάλη από ASUS_Z00AD στο E-Psychology.gr Mobile App
Εσενα δηλαδη αμα σε πιεσουν να πηδηξεις απο κανα γκρεμο θα πηδηξεις; Σε λιγα πραγματα συμφωνω με τον εν οιδα αλλα αυτο ειναι ενα απο αυτα τα λιγα πραγματα. Πρεπει σαν γυναικα να σεβεσαι υπερβολικα λιγο τον εαυτο σου για να υποκυπτεις σε τετοιες "πιεσεις"...μπορει να ειμαι στενομυαλη, τι να πω, αλλα νομιζω μονο ανθρωποι με βαθιες ανασφαλειες τα κανουν αυτα, γυναικες και αντρες βασικα. Βασικα μονο και μονο το να τολμησει να στο ζητησει κανεις αυτο δειχνει οτι εχεις δωσει δικαιωματα στον συντροφο σου να μη σε σεβεται επειδη δεν το κανεις ουτε η ιδια. Γενικα ειναι κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι η φαση.
Δεν μου αρεσει αμα φαινομαι επικριτικη στα οσα γραφω, ωραια τα ελευθερα και χυμα, αλλα η ενσταση μου εγκειται στις αγαπες και τα λουλουδια που οι μεν πουλανε και οι δε χαφτουν σε τετοιες περιπτωσεις, μονο εκει. Σε περιπτωση ντομπρας συμφωνιας να πω οκ...ενα οργιο ειναι ηθικα μια χαρα, λολ. Αλλα αυτα τα σ'αγαπω αλλα θελω παρτουζες μου φαινονται μεγαλη μαλακια, οπως και να το πιστευει κανεις και να το αποδεχεται σαν ρεαλιστικη πιθανοτητα μου φαινεται κουφο. Μπορει ο κοσμος να θελει να κανει σεξ ετσι χυμα χωρις συναισθηματα σε διαφορες φασεις της ζωης του η και γενικα σαν προτιμηση η επειδη ετσι και να θελει να πειραματιστει. Αλλα να αγαπας καποια/καποιον και να τον βαζεις σε παρτουζες μου φαινεται σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Απλα δεν υπαρχουν συναισθηματα για το συγκεκριμενο προσωπο. Και για να μη κατηγορηθω για περιττα λογια η για πουριτανη η δε ξερω τι (που θεωρω ξεκαθαρισα οτι δεν ισχυει αυτο καθολου) θυμιζω οτι αντρας ανεφερε περιπτωση φιλου που δεν αγαπουσε τις κοπελες στις οποιες το προτεινε. Οταν βαριοταν λεει το εκανε...οποιος αγαπαει επισης αρχιζει να βαριεται καποια στιγμη αλλα δεν πτοειται, επενδυει...με αποτελεσμα να μη βαριεται ποτε τελικα.
Σιγά μην τις εξαναγκάζουν κιόλας. Και στο εξωτερικό, στις ΗΠΑ συγκεκριμένα, στα πάρτι τα φοιτητικά παίζονται πολλά εκεί μέσα. Όπως επίσης φοιτήτριες που πηγαίνουν και με μεγαλύτερους τους, από ανταλλαγές με πανεπιστήμια της Ευρώπης κλπ. Με είχαν ενημερώσει κατάλληλα τι γίνεται στις ανταλλαγές, αλλά δεν είναι του τύπου μου. Το θεωρώ ανήθικο και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν τις εξαναγκάζει κανείς. Αν θέλεις το κάνεις, αν δεν θέλεις δεν το κάνεις. Επίσης παντού γίνονται αυτά, αλλά παραμένει για εμένα ανήθικη πράξη. Που να δεις, στα πάρτι που πηγαίνουν διάσημοι Dj's, που πληρώνονται αδρά, τι γίνεται. Ό,τι θέλεις υπάρχει εκεί πέρα. Πιο δύσκολο εκεί είναι να μείνεις με ρούχα, παρά χωρίς ρούχα...