Quote:
Originally posted by marinaki
Παιδιά καλημερούδια σας !
Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
Ευχαριστώ
Μαρίνα, καλημέρα. Εγώ έβαλα πριν από 20 μέρες δακτύλιο, ήμουν 106 κιλά και τώρα έιμαι κάπου 98. Ότι θες εδώ είμαστε να ρωτήσεις να μάθεις έτσι ώστε να πας προετοιμασμένη και να ξέρεις ακριβώς τι εστί δακτύλιος. Φιλάκια και καλωσήρθες!!