Με εξαίρεση την τωρινή μου σχέση και εμένα το μάτι έπεφτε πάντα σε συνομήλικους και πως τύχαινε οι πρώην να είναι πάντα κατα 1 χρόνο μικρότεροι μου .......... (ε ....... εντάξει , δεν ήταν και πολλές ......... :P)
Printable View
Με εξαίρεση την τωρινή μου σχέση και εμένα το μάτι έπεφτε πάντα σε συνομήλικους και πως τύχαινε οι πρώην να είναι πάντα κατα 1 χρόνο μικρότεροι μου .......... (ε ....... εντάξει , δεν ήταν και πολλές ......... :P)
ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ :D
Κι αδιόρθωτη!
εντάξει στην παρούσα διορθώθηκες :D
Σωστό το περί \'ανταλλαγής\', εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις να ανταλλάξεις.Quote:
Originally posted by Sofia
θα ελεγα αγοράζονται ή ανταλλάσουν τα προσοντα τους (αυτα που εσυ ή αυτές πασαρουν ως τετοια) με τα δικά σου (χρήματα, κοινωνικη θεση) κλπ....Quote:
Originally posted by marina38
Τώρα όσες σε \'επιλέγουν\' με βάση το πόσα χρήματα βγάζεις, δεν σε επιλέγουν, αγοράζονται. Εσύ θέλεις να αγοράσεις ένα αντικείμενο, ή να σε επιλέξουν για σύντροφο;
Μαρινα εγω στα 18 τους 30ρηδες δεν τους κοιττουσα καν...χεχε...ηταν \"πουρα\"....
Εγώ κι αργότερα στη ζωή μου Σοφία (και Κλειώ) δεν ήθελα μεγάλες ηλικιακές διαφορές...πάντως θυμάμαι που συνάντησα κάποιον που μου κόλλαγε όταν εγώ ήμουν 20 κι αυτός 35...φυσικά είχε απορριφθεί. Αλλά όταν τον είδα στο δρόμο μια 10ετία μετά του είπα αυθόρμητα (με τα μάτια της 30άρας) \'πωπω, είσαι πολύ νέος!\"...χαχα!
Επίσης με αφορμή αυτό το θέμα θυμήθηκα ένα άλλο περιστατικό, κάποτε που αναρωτιόμουν \'να φύγω ή να μείνω\' από μια σχέση και μάλλον ήμουν στο να φύγω (όπως κι έγινε). Το συζητούσα με μια φίλη, της εξηγούσα για ώρες τους προβληματισμούς μου και αυτή με άκουγε υπομονετικά. Κάποια στιγμή μου λέει: \'να σε ρωτήσω κάτι; λεφτά έχει ο τύπος;\'. Εγώ απορημένη της απαντάω αυθόρμητα \'ναι, πολλά\' για να εισπράξω την απάντηση \'ε, τότε είσαι ηλίθια\'.... :)
Γιατι τεκνατζου βρε παιδιά , σχεδον συνομήλικοι ήμασταν ...........
Ο τωρινός με περνά όμως αρκετά .......... ( θα προτιμούσα το νεότερο μοντέλο , αλλα ήταν ο τελευταίος στο κατάστημα με αυτά τα χαρακτηριστικά ........ :D )
εμένα αυτο που με ενδιέφερε είναι να είμαστε κοντά .......... μικρότερη κοίταζα μικρότερους περιμένοντας να βρω κάτι τέτοιο .......... δεν έτυχε και το βρήκα σε κάποιον μεγαλύτερο .......... και πάλι έτυχε .........Quote:
Σωστό το περί \'ανταλλαγής\', εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις να ανταλλάξεις.Quote:
Originally posted by Sofia
θα ελεγα αγοράζονται ή ανταλλάσουν τα προσοντα τους (αυτα που εσυ ή αυτές πασαρουν ως τετοια) με τα δικά σου (χρήματα, κοινωνικη θεση) κλπ....Quote:
Τώρα όσες σε \'επιλέγουν\' με βάση το πόσα χρήματα βγάζεις, δεν σε επιλέγουν, αγοράζονται. Εσύ θέλεις να αγοράσεις ένα αντικείμενο, ή να σε επιλέξουν για σύντροφο;
Μαρινα εγω στα 18 τους 30ρηδες δεν τους κοιττουσα καν...χεχε...ηταν \"πουρα\"....
Εγώ κι αργότερα στη ζωή μου Σοφία (και Κλειώ) δεν ήθελα μεγάλες ηλικιακές διαφορές...πάντως θυμάμαι που συνάντησα κάποιον που μου κόλλαγε όταν εγώ ήμουν 20 κι αυτός 35...φυσικά είχε απορριφθεί. Αλλά όταν τον είδα στο δρόμο μια 10ετία μετά του είπα αυθόρμητα (με τα μάτια της 30άρας) \'πωπω, είσαι πολύ νέος!\"...χαχα!
Επίσης με αφορμή αυτό το θέμα θυμήθηκα ένα άλλο περιστατικό, κάποτε που αναρωτιόμουν \'να φύγω ή να μείνω\' από μια σχέση και μάλλον ήμουν στο να φύγω (όπως κι έγινε). Το συζητούσα με μια φίλη, της εξηγούσα για ώρες τους προβληματισμούς μου και αυτή με άκουγε υπομονετικά. Κάποια στιγμή μου λέει: \'να σε ρωτήσω κάτι; λεφτά έχει ο τύπος;\'. Εγώ απορημένη της απαντάω αυθόρμητα \'ναι, πολλά\' για να εισπράξω την απάντηση \'ε, τότε είσαι ηλίθια\'.... :)
Καλά. Ψιλοτεκνατζού τότε :P
Πάντως , μικροφέρνω καθώς λένε ........ οπότε δεν φαίνετια η διαφορά ........ :PQuote:
Originally posted by alexandros3
Καλά. Ψιλοτεκνατζού τότε :P
Μαρίνα, κανω συλλογη..περισσοτερα \"εισαι ηλιθια\" για αναλογο λογο δεν ξερω αν εχει εισπράξει ανθρωπος.χεχε...Νομιζω το κακο εγκειται στην προβολη: δλδ η καθε κοπέλα που μου μιλάει εχει στο νου οτι οι προτεραιοτητες της ειναι κ δικες μου. Οτι κανει ευτυχισμενη εκεινη κανει κ ολο τον κοσμο.Αρα το εισαι ηλιθια το λεει ουσιαστικα προβάλοντας τον εαυτο της σε αναλογη περιπτωση. Κ με το ιδιο πρισμα εγω ειμαι γραφικη. Οπως γραφικη ήμουν οταν κοκκινιζα καθε φορά που εβλεπα ενα συμφοιτητή μου που ήταν ασχημουλης για αλλες....αλλα για μενα ονειρεμενος....Quote:
τότε είσαι ηλίθια\'.... :)
Εμένα οι τότε φίλες μου (τώρα δεν τις βλέπω συχνά όπως έχω χιλιοπει) , δεν κοιτάζανε τα χρήματα ........ αλλα έψαχναν και αυτές ενα ταίρι ....... ευτυχώς όμως στους άντρες δεν είχαμε ίδια γούστα ....... τουλάχιστον εμφανισιακά !!
(οπότε το ηλίθια δεν το έχω ακούσει ...... )
Quote:
Originally posted by kely28
βλέπω εδώ και ώρα πως το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και είπα να μπω να το κοιτάξω...
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! !
τη σήμερον ημέρα μπορεί κανείς να βρεί τα Π Α Ν Τ Α σε ότι αφορά το άλλο φύλο! Η ποικιλομορφία είναι τεράστια, ο καθένας επιλέγει και πορεύεται! Γυναίκες εύκολες, δύσκολες, καλές, κακές, ματαιόδοξες, ευαίσθητες και ό,τι άλλο βάζει ο νους του καθενός!
η κελλυ νομιζω τα ειπε σχεδον ολα...!
Φιλ,
αν εσυ εχεις αυτη την γνωμη - την οποια και σεβομαι - σε πληροφορω εχω ακουσει δεκαδες αλλους αντρες, οπου αυτο που εσυ καταγγελεις ειναι αυτο που εκεινοι ψαχνουν.
Τι να πουν δηλαδη οι αντιστοιχες γυναικες συμπαθουντες την αποψη σου για αυτους τους αντρες???
να βγουν εξισου να τους κραζουν???
Στο διαβα της ζωης μου, βρηκα γυναικες οπως τις αναφερεις (η και χειροτερες) αλλα βρηκα και γυναικες που η αξιοπρεπεια τους ηταν κατι παραπανω απο εμφανης απο την πρωτη ματια.
στην πρωτη κατηγορια απλα ειπα εμενα δεν μου κανουν (αλλα ημουν σιγουρος οτι θα κανουν σε αλλους) και στην επομενη.... απλα ειμαι ακομα μαζι της.
;)
Quote:
Originally posted by kely28
βλέπω εδώ και ώρα πως το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και είπα να μπω να το κοιτάξω...
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! !
τη σήμερον ημέρα μπορεί κανείς να βρεί τα Π Α Ν Τ Α σε ότι αφορά το άλλο φύλο! Η ποικιλομορφία είναι τεράστια, ο καθένας επιλέγει και πορεύεται! Γυναίκες εύκολες, δύσκολες, καλές, κακές, ματαιόδοξες, ευαίσθητες και ό,τι άλλο βάζει ο νους του καθενός!
Η νικήτρια του thread.
Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν κάποτε ότι να γενικεύουν και να κατηγοριοποιούν ολόκληρες ομάδες του πληθυσμού έτσι ώστε να τα έχουν καλά με τον εαυτούλη τους και τις απόψεις τους είναι παντελώς ηλίθιο!
Όλοι το κάνουν έως ένα βαθμό και προφανώς εδώ παίζει κάποιο ρόλο η παιδεία (παιδεία είπα? Α συγνώμη στην μοντέρνα Ελλάδα είμαστε…) αλλά κάποτε αυτοί που το κάνουν συνέχεια πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητου φύλου, φυλής, καταγωγής, χρώματος, ηλικίας, θρησκείας, επαγγέλματος, εξωτερικής εμφάνισης κλπ. Είναι πολυδιάστατες οντότητες με τις δικές τους ξεχωριστές προσωπικότητες, σκέψεις, απόψεις και συμπεριφορά.
Σε τέτοιες «μπακάλικες», χοντροκομμένες κατηγοριοποιήσεις έχουν βασιστεί κοινωνικά φαινόμενα όπως ο ρατσισμός, και έχουν σφαχτεί εκατομμύρια αθώοι από τέτοιες ηλιθιοτατες γενικεύσεις (βλέπε τον threadstarter που με την «βαθυστόχαστη του αναλυτική σκέψη», γενίκευσε την συμπεριφορά ενός μεμονωμένου περιστατικού/ ατόμου σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, αυτό είναι «πολιτισμός»…FFS!) λόγω του ότι αυτές οι ηλιθιοτατες γενικεύσεις υποστηρίζονταν και νόμιμα πλέον από το Χ κράτος. Αλλά πραγματικά αν και θέλω να πιστεύω στην συνεχή βελτίωση του ανθρώπου, κάποιοι δυστυχώς δεν «γιατρεύονται»…
Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι η νοοτροπια των Ελληνιδων ειναι ιδια με αυτη - ας πουμε - των Αγγλιδων? Υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πως προσεγγιζουν το θεμα του ερωτα οι μεν και οι δε.
Εδω ακομα και στις πουτανες βλεπεις τη διαφορα, οποτε εχω παει με Ελληνιδα το εχω σκυλομετανιωσει: δεν δινονται - νομιζεις οτι πηδας κανενα πτωμα - και γκρινιαζουν για το παραμικρο.
Το ιδιο ευκολα μπορει να κανει ενα one night stand μια Ελληνιδα με μια βορειο-Ευρωπαια? Εδω υπαρχει το στιγμα της τσουλας, χειροτερα ειναι μονο στην Τουρκια. Τους ανηξερους κανετε ρε σεις?
Εδω γυναικες και αντρες μεγαλωνουν με την αντιληψη οτι αυτος που τον δινει ειναι ο νικητης κι εκεινος που τον παιρνει ο ηττημενος, αυτα που ακουγονται στα γηπεδα δεν ειναι καθολου τυχαια.
Ειμαστε 100 χρονια πισω, η ισοτητα δεν κερδιζεται με τα λογια και οποιος αντρας στην Ελλαδα δεν πουλαει παραμυθι και λαμογια, δεν εχει τυχη στον ερωτα. Τελεια και παυλα!
τον πολιτισμο τον κανουμε, διαμορφώνουμε οι ιδιοι οι ανθρωποι....σωστά?
οσο ζουσα στην Αγγλια ειχα την ευκαιρια να δω, παρατηρήσω διαφορες κουλτουρες, αντιλήψεις, αποψεις...ειναι η αληθεια πώς ειδα πολλες ελληνιδες κ ακομα περισσοτερες κυπριες να ακολουθουν εναν τροπο εκδηλωσης της σεξουαλικοτητάς τους που καμια σχεση δεν ειχε με τον τροπο που ακολουθουσαν στις χωρες τους. δεν το θεωρω καθολου τυχαιο.
κ ειναι λυπηρο που μπορουσαν να υπερασπισουν τις αναγκες τους ισως μακρυα απο τη χωρα τους....αλλα σιγουρα δεν ειναι τυχαιο.
καταλαβαινω πολυ καλα νομιζω το πλαισιο που τοποθετεις την αποψή σου κ συμφωνω, ομως η κελυ, νομιζω θέλει να πει με άλλα λογια οτι λές...οτι στις μερες μας η πολυμορφια που έτσι κ αλλιως υπάρχει δεν καταπιέζεται οσο άλλωτε.....Quote:
Originally posted by PETRAN
Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν κάποτε ότι να γενικεύουν και να κατηγοριοποιούν ολόκληρες ομάδες του πληθυσμού έτσι ώστε να τα έχουν καλά με τον εαυτούλη τους και τις απόψεις τους είναι παντελώς ηλίθιο!