-
Aγγελακι ενα σου θα σω πω ..........με τις ευλογιες του διατροφολογου εχω καθε βραδυ μια σοκοφρετα!
και ομως καμμια μερα δεν μπηκα στον πειρασμο να την φαω ...............προτιμησα το γιαουρτι με μελι..............
Βαλαμε ενα στοχο και θα παλεψουμε για αυτον ..........αυτη τη στιγμη που αου γραφω για πρωτη φορα οχι απλα πειναω ........αλλα εχω ενα διαλυμενο στομαχι απο τα πολλα χαπια !
Αλλα ειπα οχι δεν θα το βαλεισ κατω ...........αυτα που γραφει η διατα σε συντηρουν ............να εχω την αρρωστια μου δηλ. να εχω και τις τυψεις οτι ..........εσπασα την προσπαθεια !
πολεμο θελουν τα κιλα?
θα τον εχουν ....................ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ...........ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
noucca , εχεις απολυτο δικιο! ............εγω πια τρελλαινομαι για απλη μακαροναδα με ελαχιστη κοκκινη σαλτσα και ιχνος τυρι!!!!!!!!!!!!και την απολαμβανω καλυτερα!!!!!!!!!!!
κοριτσια διαιτα δεν σημαινει λιμοκτονια! σημαινει ειμαι ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ σε αυτο που τρωω..............
σκεφτειτετο κι αλλιως?
τρωτε σαλατες , χαμηλα λιπαρα , λαδι ωμο και λιγο .............ψητα ..........μακαρονια λιγο πίο υγειινα προσαρμοσμενα..........ενα ποτηρι λευκο κρασακι ..........για να μην νοιωθεται εντελως αποξενομενη απο τους αλλους............ενα υγεινο τοστ για ενδιαμεσα ................φρουτα .........πολλα και μικρα γευματα για να μπορει να κανει καυσεις ο οργανισμος ....................και γενικοτερα ολα αυτα που ολοΙ λιγο πολυ γνωριζουμε αλλα δε κανουμε..............και τη σοκολατα αΝ χρειαστει θα την φαμε ............αλλα δεν θα γινει καθημερινη συνηθεια...............και το κυριοτερο παρα πολυ νερο..............
ξερεται ..........πιο θα ειναι το αποτελεσμα ...............?
θα χασετε κιλα!
ναι θα χασετε κιλα αλλα οχι μονο! ..........θα λαμπαινεται απο ομορφια !!!!!!!!!!!πισστεψε με οτι τρωμε εχει αντικτυπο και στην ομορφια μας ..........και μη μου πειτε οτι δεν σας νοιαζει να λαμπεται απο ομορφια .........και να ειστε και αδυνατες...............οποτε ο στοχος διλπλος ..............και θεες και αδυνατες...................τρεμε ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ .........ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕΙΚΑΠ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ .............Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.................ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!
-
Nouccaki, ευχαριστώ! Αύριο θα πάω σ'ένα χειρουργό να το δει γιατί ο δικός μου λείπει στο εξωτερικό!
-
carettaki ,καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!
-
gilie ..........Δεν ξερω αν καταφερα να απαντησω στοe-mail sou.........αν τα καταφερα στειλε μου μηνυμα! ευχαριστω! και οδηγιες πως στελνουν ..........λογω πυρετου ακατοικητο το μυαλο!
-
Lifaki καλημερα, οχι δεν ελαβα κατι, κανε κλικ στο πρασινο κουτακι που γραφει U2U και ειναι ακριβως κατω απο αυτα ποθ διαβαζεις τωρα...περιμενω απαντηση :)
-
Αγγγελακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αγγελακι ολα καλα??
Βλεπω οτι εισαι πιο καλα απο πριν και χαιρομαι.
Τελικα τα πραγματα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα κανουμε.Ετσι??
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Καλησπερα !!!!
Life Τι κανεις ? Εφυγε εκεινο το παλι συναχι ή σε ταλαιπωρει ακομα ?
dexa,καλυτερα ειμαι ναι..ε μετα τον πατω αρχιζει η ανοδος ετσι δεν λενε ? Τι στο καλο εκει κατω θα εμενα ? Με εσας δεν υπηρχε περιπτωση!!! Σημερα ιδιαιτερα παντως με διεκατεχει μια απιστευτη αισιοδοξια !!!!
Ισως κι ειναι τραγικα κι περισσοτερο απ'οτι τα κανουμε αλλα γι αυτο δεν ειμαστε εδω? Για να τα κανουμε καλυτερα !!!!
Ειδατε ??? Σας λεω τρομερη αισοδοξια σημερα !!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε οτι ο ουρανος οχι απλα ειναι γαλανοςςςςςςςς αλλα μου χαμογελαει κιολας !!!!!!!!! ....Κοριτσια δεν εχω πιει σταλα ποτο....μην ξεχνατε οτι θηλαζω αλλωστε ;)
Ουφ! Αστο καλο βαρεθηκα να ειμαι μουτζουφλα !!! Κι επειδη τοσο καιρο σκεφτομαι,σκεφτομαι ,σκεφτομαι...το καψα τελειως !!!!!!!!! χαχα
Μετα απο πολλες σκεψεις (κι πολλες αλλαγες φλατζας) ειδα τα πραγματα πιο καθαρα... ηρθαν τα πραγματα οπως ηρθαν στην ζωη μου θεου θελημα..ας διορθωσω εγω οτι ειναι στο δικο θελημα !!
Οι φιλοι ? Τους ειδα ολους κι παμε γι αλλους !!!
Οι συγγενεις ? Μακρια,δεν προσφεραν τιποτα ποτε αλλωστε !!
Τα κιλα ? Ενα κι ενα κανουν δυο !!! Λιγοτερο φαι,λιγοτερα γλυκα,περισσοτερο νερο κι ΚΙΝΗΣΗ !!!!! Γυμναστικη !!!!! Ολες οι γνωστες,φιλες κλπ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ??????????????????
Φτου φτου μη με ματιασω κι να ξημερωθω κι αυριο ετσι !!!! :)
-
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!
Φτου σου και σκορδα!!!
Γυμναστικη ε???Κατι χρονια εχω να κανω.Τωρα με τρωει η κουμπαρα να ξεκινησουμε συστηματικα και το σκεφτομαι σοβαρα.
Μην φανταστητε απο την αρχη αερομπικ και σουηδικη!!Απα πα!!!Οργανα και μονο οργανα !!1
Αλλιως βλεπω τα εγκεφαλικα να ερχονται σε μικρα μικρα κυματα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Γυμναστική; χμ - νοητικά μόνο!
Έχω πάρει πολλά dvd έχω και κάτι βαράκια και ένα στρωματάκι, κι αν έχω κάνει 10 φορές συνολικά είναι ζήτημα. Περπατάω όμως όσο πιο συχνά μπορώ, όλες τις κοντικές αποστάσεις τις κάνω με τα πόδια, και τώρα δήλωσα συμμετοχη σε κάτι προγράμματα που κάνει ο Δήμος αλλά δεν βρίσκουν άκρη με τις ώρες και δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη.
Νομίζω όμως ότι πρέπει να πιεστώ και προς αυτή την κατεύθυνση.
Φιλάκια!
-
Κοριτσια καλησπερα.......................γυμν� �στικη ε? το πιο δυσκολο μου ...............Λινα αυτα dvd to εγραψα και αλλη φορα δεν ξερω που απευθυνονται ειμαι εγω 100 κιλα .........και θα παριστανω την πετρουλακη μονη μου σπιτι χωρις την επιβλεψη ενος γυμναστη?
προσωπικα επειδη εδω και τρεις εβδομαδες επρεπε να γυμναζομαι εστω και αμυδρα που λεει ο λογος ..........ηταν απο τα πραγματα που μου τονισε ο διατροφολογος.................εστ� � και ελαχιστα .............αποφασισα μονο διαδρομο σε ενα γυμναστηριο που με χαλαρωνει και μου ααρεσει .....και του το ειπα !!!!!!....γιατι κατα την γνωμη οτι κανουμεμε πιεση λιγο καιρο θα το κανουμε ! ! βεβαια την πρωτη εβδομαδα αδιαθετησα , τη δευτερη με ειπιασε η μεσημου , την τριτη κολλησα ιωση ............ελπιζω την τεταρτη να τα καταφερω ! παπουτσια πηρα παντως χαχαχαχα!
τον μυστικο ειναι για μενα να τρως πραγματα που σου αρεσουν και να γυμναζεσαι με τον τροπο που σου αρεσει!
αν μου περισευαν χρηματα αντι για γυμναστικη θα γραφουν σε μια μοντερνα σχολη χορου .................αλλα που δεν τα εχω! η καλυτερη γυμναστικη ...............και θα μαθαινα και καταπληκτικο ταγκο!
ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστει..!!!!!!!!!χαχαχαχαχα� �α!!! μη γελατε ! γελαω εγω για σας!
-
Κι εγώ τη γυμναστική τη βαριέμαι ανείπωτα. Δε μπορώ να κάθομαι στο γυμναστήριο και να κουνάω πέρα-δώθε τα βάρη. Ούτε μπορώ να κάνω aerobic που έχει λιγάκι ενδιαφέρον...
Θα προτιμούσα ένα άθλημα, να παρακολουθώ την πρόοδό μου και να βάζω στόχους να γίνω καλύτερη, αλλά σε αυτά τα κιλά.. με φαντάζεστε να σκάσω μύτη στο γήπεδο με κοντό φουστάκι και ρακέτα; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Το περπάτημα παραμένει η καλύτερη λύση. Βοηθά πάρα μα πάρα πολύ, και το προτείνουν όλοι οι γιατροί. Το θέμα είναι βέβαια, να μην είσαι τεμπέλα σαν εμένα που προτιμώ να ξεμείνω από τσιγάρα (που λέει ο λόγος) παρά να πεταχτώ ως το περίπτερο. Όσες φορές περπάτησα ένιωθα μετά μια ενέργεια σαν να είχα πάρει σπιντ, το θέμα είναι ποιος θα με ξεσηκώνει να βγω να περπατήσω... :(
-
Λοιπον κοριτσια καντε υπομονη να δουμε τη θα χασουν αυτοι στο τηλεπαιχνιδι απο το περπατημα και αν ειναι δηλωνουμε και εμεις μετα συμμετοχη!!!!!!!!!
μονο που δεν ξερω να στηνω σκηνη!!!!!!!!!! μηπως πρωτα να γραφτουμε σε σχολη προσκοπισμου ? πως να επιβιωσετε στηφυση? γιατι δεν περπατανε απλα!!!!!!!!!! σκεφτειτο !μετα τα χριστουγεννα θαξεκινησει καινουργιος γυρος!!!! χαχαχαχα!
αληθεια ξερει κανεις τι επαθλο εχει?
-
κοριτσια αν ειναι χρηματα θα το παιξουμε χαλαρα .............δεν σε ξερω δεν με ξερεις ! θα ριχχνουμε για τηλεθεαση και κανενα καυγα ...........και μολις κλεισουν οι καμερες τσακονουμε το παραδακι και το μοιραζομαστε! και θα εχουμε κανει και την πλακα μας ..........ασε που θα ξεφυγουμε απο ολα!!!!!!!!
\
Για σκεφτειτε το!
-
ΚΑΛΑ Ε!!!
Φερτε το σαν εικονα στο μυαλο σας μονο....!!!
Εμεις λεει οπως ειμαστε εδω μαζεμενοι στο παιχνιδι!!!
Ε!!!ΡΕ!!!ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!
Δεν θα εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα!!!Η τηλεθεαση στα υψη!!!
Θα μας εχουν με τις καμερες ολη μερα σαν τον Βig brother ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!