ma exeis koilia afou eisai 77 kila tora san emena peripou.ego den exo pia koilia m efyge.mono ligo sosivio sta plagia kai sti8os m emeine.apo 84 ksekinises kai sy e?simpasxouses eimaste
Printable View
ma exeis koilia afou eisai 77 kila tora san emena peripou.ego den exo pia koilia m efyge.mono ligo sosivio sta plagia kai sti8os m emeine.apo 84 ksekinises kai sy e?simpasxouses eimaste
Δυστυχως κ απ'αυτο εχω..εχει αρχισει κ ξεφουσκωνει λιγο αλλα ειναι..πως να το πω...
Αστα να πανε..LOL
δεν εισαι πολλα κιλα.αλλο 84 αλλο 77.εγω ειμαι 76 και πεταω στα συννεφα κανω π[ολυ γυμναστικη ομως.να κανεις και συ.αλλα σηεμρα κ χ8εσ δεν εκανα λογο αδια8εσιας
Λεω να αρχισω κ ολο το αναβαλω..Ξερω ειναι μεχρι να μπω στο πνευμα..Η αληθεια ειναι οτι ψιλοντρεπομαι γιατι στο γυμναστηριο με ξερουν οπως ημουν παλια..
να πας σε άλλο. Κάνω καθημερινά τους τελευταίους μήνες, είναι φανταστικό, νοιώθεις άλλος άνθρωπος , κοιμάσε καλύτερα, νοιώθεις σέξυ κλπ.. Και μόνο κάτι κομπλεξάρες μπορεί να σε κοιτάξουν με μισό μάτι.
Εχεις δικιο..μαλλον πρεπει να το κανω ετσι..σιγουρα θα με κοροιδεψουν στο παλιο..ειναι κοντα το μπαλλετο της κορης μου κ καθε φορα που περναω αποφευγω να κοιταξω μεσα..ασε που ειχα πεσει πανω σε εναν γυμναστη που τον ηξερα καλα κ γουρλωσε ματια ..Η σιωπη του ηταν χειροτερη..πιστεψε με..
pio gymnastirio?mesa sto spiti vre,pare diadromo h statiko podilato.
Ασε αγαπη μου το στατικο δεν παιζει ειχα παρει και εχει γινει μια κρεμαστρα μουρλια!!!LOL LOL LOL
egw pira kai ekana ena popo kai ena podo mourlia.8 mhnes ka8e mera kanw.kakos den to xrisimopoieis.ego to pira 50 eyro tpt spoudeo k omos palepsa
Εισαι δυναμη καρδουλα μου!Μου δινεις πολυ θαρρος!
Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!Προσεχε μονο με αυτα τα χαπια ..!
Να το ξεσκονισω για αρχη...LOL
nai kai sy eisai poli glikia.kouragio...
γουρουνιτσα, τι κανεις παιδακι μου???
διαβασα τις περιπετειες σου..
ελπιζω πως τωρα εισαι τελειως καλα.
πιστευω οτι κανεις πολυ καλα που θες να προσπαθησεις να συνεχισεις χωρις τα χαπια, οπως πιστευω κι οτι θα τα καταφερεις γιατι βλεπω οτι το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα.
στο μυαλο μας ειναι το προβλημα... αν καταφερες να βαλεις το προγραμμα "δεν θελω αλλο πια παραπανω κιλα"στο μυαλο σου, ειναι θεμα χρονου να τα καταφερεις.
το ξερω και 8α προσπα8ησω μονη να χασω τα οιπολυπα.καλα μου τα ελεγες εσυ αλλα εγω η ξεροκεφαλη αυξησα την δωση.παλι καλα που δεν επα8α τπτ χειροτερο...εστω κουτσα στραβα εχαα 8 κιλα περιπου.αρχιζω και ιαζω με αλλον αν8ρωπο πια.το σωμα μου αν και δεν ειμαι αδυνατη ακομα στα 76 κιλα μιαζει εντελος διαφορετικο και σφικτο απο τν γυμναστικη.αυτο το συναισ7ημα 8ελω να το νιο8ω κα8ε μερα.νιο8ω υπεροχα κανω κα8ε εμρα ντουζ και 8αυμαζω το σωμα μου στον κα8ρεπτη και με κοιταω καλα καλα μην πυστευωντας στα ματια μου.λογο γυμναστικης φενομαι πολυ λιγοερα κιλα.μου αρεω επιτελους.και το καλυτερο?οι αντρες με κοιτανε και νιο8ω στο βλεμμα τους οτι αρεσω!!!!!αλλα περισσοτερο αρεσω σε μενα.ρουχα που δεν μ εκαναν μου κανουν και μου πηγενουν κιολας.αχ να φφτασω τα 70 και τπτ αλλο στον κοσμο.
gourounitsa καλημέρα.....
πως πάς είσαι καλύτερα? χαίρομαι πάρα πολύ που πήγες 76 κιλά και είμαι σίγουρη ότι τα θα φτάσεις στα 70. εξάλλου τώρα είναι πιο κοντά από πριν.
Ηθελα να σε ρωτήσω με τα 10mg μετά από πόσο καιρό τα συνήθισες γιατί νομίζω ότι τα συνήθισα ήδη......
τι ενοεις??ειμαι καλυτερα παιδια