Quote:
Originally posted by mmaria
ξερεις εχω προβλημα με το συναισθημα γενικότερα, αυτα που μου συμβαινουν τα εξιστορω στην ψυχιατρο απολύτως κενα απο συναίσθημα.
ίσως ήταν κ η μονη φορα που εβγαλα καποιο συναισθημα εκτος απο θυμό.
χαιρομαι που δεν σε απασχολεί η διάρκεια, αυτο ήθελα κ εγω να πω, λεγοντας μέσα απο αυτά που διαισθάνεσαι πως μπορείς να γνωρίζεις.. που θα σε βγάλει αυτό το πάθος είναι κ αυτό κατι που δεν μπορείς να ξέρεις παρά μονο να δείς την εξέλιξη, εφοσον αφεθείς, το μέλλον όπως είπες δεν μπορούμε να το φανταστούμε βάση των θέλων μας κ συνήθως απέχει πολύ απ\'την πραγματικότητα κ καλά κάνεις που δεν μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία.
το συναίσθημα αγάπης για κάποιον σημαίνει ότι απλά νοιάζεσαι κ ανησυχείς για εκείνον
αλλο το παθος που δημιουργεί την εντονα ερωτικη ελξη
μπορεί όμως να υπάρξει κ συνδυασμός των δύο, όπως στην περίπτωσή μου νιώθω τον υπέρτατο συνδυασμό, άσχετο αν κ σε αυτή την περίπτωση προσπαθώ να αφαιρέσω κάθε συναίσθημα.
τωρα δεν ξερω αν καταλαβες τι γραφω, γιατι είναι λιγο μπερδεμενη η σκεψη μου σήμερα, αλλά την σκέτη αγάπη μπορείς να την πεις κ φιλία.
δεν ξερω αν καταλαβα σωστα, εισαι με καποιον που αγαπάς, αλλά ποθείς κάτι που σε εξιτάρει η ιδέα του κ μόνο;
που να καταλαβεις βρε Μαρια μου, ετσι οπως τα λεω...