Όλα ανεξερέτως ουάν!!!!! Και να σκεφτείς ότι φέτος υπάρχει μεγάλη κρίση!!!!!!! Ανυπομονώ να αρχήσουμε να ανήγουμε!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Πωλινακι ολα αυτα τα κουτια εχουν δωρα;;;Ζηλευωωωωωω!!!!
Τι ομορφα!!:) :) :)
Printable View
Όλα ανεξερέτως ουάν!!!!! Και να σκεφτείς ότι φέτος υπάρχει μεγάλη κρίση!!!!!!! Ανυπομονώ να αρχήσουμε να ανήγουμε!Quote:
Πωλινακι ολα αυτα τα κουτια εχουν δωρα;;;Ζηλευωωωωωω!!!!
Τι ομορφα!!:) :) :)
Αχ μπραβο,ειναι πολυ ομορφη εικονα..Και πρεπει να ειστε αγαπημενη οικογενεια κιολας..Αλλαγη χρονου ολοι μαζι! Και του χρονου να ειστε καλα!!!!
Είναι ένα έθημο που πάντα είχαμε. ότι δώρα και να πάρουμε ο ένας στον άλλο, τυλίγονται και τα ανήγουμε μόλις γυρίσει ο χρόνος!!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!! Σου εύχομαι μια υπέροχη νέα χρονιά!Quote:
Αχ μπραβο,ειναι πολυ ομορφη εικονα..Και πρεπει να ειστε αγαπημενη οικογενεια κιολας..Αλλαγη χρονου ολοι μαζι! Και του χρονου να ειστε καλα!!!!
Ναι αλλα.......
ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ εφτιαξες;
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!! Όχι γιατί δεν φτιάξαμε κανονικό φαγητό. Φτιάξαμε διάφορα μεζεδάκια να το πω. Λαχματζούν, πίτα με χαλούμι, κεφτεδάκια, πατάτες τηγανικές, νακετς κοτόπουλο, και πολλά άλλα!Quote:
Originally posted by lessing
ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ εφτιαξες;
Πωλινακι καλη χρονια χρυσοχερα μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ο,τι ποθεις!
Τι δωρακια ηταν τελικα??:P
Καλημερα και χρόνια πολλά!!!! Ηταν πάρα πολλά τα δώρα, θα σου πω τα δικά μου που ήταν τα πιο ακριβα! Ενα πολυμίξερ/μπλεντερ/ζυμοτύρι από τον άντρα μου, το Νοκια C3 σε φούξια παρακαλώ από την μαμά και την αδελφή μου και το βιβλίο το νησί από τον αδελφο μου!!!Quote:
Πωλινακι καλη χρονια χρυσοχερα μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ο,τι ποθεις!
Τι δωρακια ηταν τελικα??:P
Αυτά! Οι άλλοι είχαν φόρμες, παπούτσια, κινητά, ρούχα, διάφορα καλούδια δηλαδή!!!!!
Εσάς δεν σας έφερε τίποτα ο Αγιος Βασίλης?
Αααα πηρες ωραια δωρακια Πωλινακι ! Αντε,και του χρονου να ειστε καλα!
Εμενα μου εκαναν ενα ωραιο δερματινο μπουφανακι το αγορι μου,ενα γουρι και εναν πανεμορφο κουμπαρα (απο 1/1 αρχισα αποταμιευση) η θεια μου και οι υπολοιποι χρηματα!
Και εσύ πολύ χρήσιμα δώρα πήρες ουάν μου. Ιδηκα ο κουμπαράς!!!! Καλή αποταμίευση λοιπόν και του χρόνου τέτια μέρα να μας πεις ότι τον έσπασες και ότι ήταν αρκετό το ποσό που βρήκες μέσα!!!!!
Υγεία για όλους.
Πανέμορφο δέντροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οο :dork:
Αχ, θέλω κ εγώ...
Nadine, το αρχικό γράμμα στον ʼγιο τα σπάει.
Το προωθώ και εγώ λοιπόν :)
Aγαπητέ ʼη-Βασίλη,
για φέτος θα ήθελα να μου φέρεις το φάρμακο που εξαφανίζει τον πόνο(σωματικό και ψυχικό) των ανθρώπων.
Ξέρω ότι μπορείς. Είναι τόσο εφικτό αυτό που ζητάω όσο αληθινός είσαι και εσύ.