-
αυτο δεν το ειχα σκεφτει. την κορη μας την αγαπαει και γενικα δεν εχουμε προβληματα ουτε σαν ζευγαρι ουτε σαν οικογενεια. το μονο μας προβλημα ειναι οτι αγαπαει το φαγητο και δεν συμβιβαζεται με "light" καταστασεις
θα τον προκαλεσω λοιπον να περασει το τεστ και θα σου πω τα αποτελεσματα....
δυστυχως σχολαω τωρα. θα τα πουμε αυριο, ελπιζω να εισαι on line νωριτερα αυριο.
προς το παρων, σε αφηνω στους υπολοιπους φιλουτς και μελη της ομαδας R.
A, ελπιζω να πας κανενα περιπατο τωρα, ε?
και γυμναστικη, και βολτα....
-
Γεια σας κορίτσια, γεια σου Ναντινάκι δεν μπορώ να σου κρατήσω μούτρα τελικά?
Πολύ χαίρομαι που γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα?.. το θέμα είναι να γνωριστούμε και από κοντά?
Hanelle αλήθεια πως πήγες από τα 51 στα 96 ?
Barb, να προσέχεις την κορούλα σου, να μη της γίνει άγχος και κόμπλεξ το βάρος ?.
Παιδιά δεν γράφω και πολύ αυτές μέρες γιατί είμαι λίγο στεναχωρημένη, δουλεύω σε μία μεγάλη εταιρία πληροφορικής από την οποία κάθε μέρα απολύουν κόσμο? και υπάρχει ένα άσχημο κλίμα και έχω επηρεαστεί?. Σας διαβάζω όμως και σας σκέφτομαι? Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα?.
Sabe, χαίρομαι που προλαβαίνει να διαβάζεις και να διατηρείς τα χόμπι σου, εγώ κάποτε διάβαζα κάθε μέρα, τώρα πλέον μόνο κάθε ΣΚ και μερικά βράδια όταν δεν είμαι πολύ κουρασμένη. Επίσης ένα από τα χόμπι μου ήταν η φωτογραφία την οποία έχω παρατήσει από τότε που έμεινα έγκυος? Ελπίζω κάπου παρακάτω να τη συναντήσω?.
Nandine, happy birthday, είχες γενέθλια πριν από 8 μέρες?κάλιο αργά παρά ποτέ η ευχή? και αυτό το πτυχίο, πάρτο βρε παιδί μου, θα μουχλιάσει τόσα χρόνια?
Για αύριο πάντως επειδή σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη έχω και εγώ μία επιφύλαξη?..
Μην φωνάξεις θα σε ακούσω?..
-
Λες και δεν το'ξερα...Αχ!Ξεσηκώστρα BARB! Κατάφερες και μου παρέσυρες το άβγαλτο κι αθώο πνευματικό μου τέκνο!Αχ!
Γι'αυτό και μας μιλάει,γι'αυτό και οι ευχές...γιατί κάποια έχει χεσμ#νη τη φωλιά της για αύριο...Πώς θα σας μαζέψω καλέ;
Έχε χάρη που παραμένεις αδυναμία και περνάς τα δικά σου με τη δουλειά και δε μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω μαστίγιο...
Εμείς εδώ θα είμαστε ΚΑΙ αύριο με τη Hanelle και τη Sabe κι ελπίζουμε σε απαρτία...Φάτε απόψε ό,τι είναι να φάτε,αλλά ελάτε αύριο!
Παρεπειπτόντως ευχαριστώ για τις ευχούλες και την ευγένεια να μην πεις "άντε και καλά μυαλά!",που ξέρω,έτοιμο το'χες!
-
Επίσης Αλαλουμίδιο,μόλις έχασες τσατάκι με sabe,XENIA,Nefeli,bouliana και την αφεντιά μου!
Σε καλέσαμε,σε περιμέναμε,μας έλειψες(τολμούμε να ομολογήσουμε κι ας χρησιμοποιηθεί εις βάρος μας)...
-
μόλις μπήκα αλλά κανείς δεν είναι μέσα, που είσαι ?
-
Αχ!Καλέ έχει δύο ώρες που ήμασταν μέσα...ξαναμπαίνω τώρα...ελπίζω να σε βρω..
-
Μαναράκι,μάλλον δε με πρόλαβες...Ελπίζω κάποια άλλη φορά...φιλάκιαααααα
-
Καλέεεεεε...πάλι μπήκες; ΕΛΑ ΤΩΡΑ!Σε περιμένω!
-
Μπράβο,αστέρι μου!Έτσι,πολιτισμένα πράγματα:μισοψημένο φιλετάκι!
Όχι σαν μερικούς μερικούς που ακόμα κρατάνε τα κοψίδια κι έχουν τα δάχτυλα μες τη λαδίλα!
Εντωμεταξύ,τι αντιδραστικό που είμαι και υποσυνείδητα...κάθε μέρα δεν μπορώ χωρίς γαλακτοκομικά και δη φέτα
και σήμερα που όλοι το ρίχνουν στα κρέατα εγω νήστεψα!Πρώτη μέρα χωρίς φέτα ούτε θυμάμαι από πότε...
μάλλον από πέρισυ στις εβδομάδες υγρών και αλεσμένων μετά τις συσφίξεις!Στο δια ταύτα τώρα:Ξημερώνει Παρασκευή!
Θα σας ξυπνήσω παιδικά τραύματα έτσι που το πάω...σαν τις Κυριακές απόγευμα που ακολουθούσε η Δευτέρα στο σχολείο!
Λοιπόν,τα λέμε σε κάποιες ώρες...Hanelle,δε θέλω χαζομάρες...θα λες ό,τι θέλεις κι όσες φορές θέλεις εδώ μέσα μην τα πάρω!
-
Καλημερα κοριτσια
πειυτε μου καλε τι ειναι αυτο το τσατ και πωε το κανετε
οχι οτι μπορω να μπω τις ωρες που ειστε εσεις αλλά ετσι να ξερω κι εγω ληπως καποτε κοψω το χομπι μου κι αποφασισω να ειμαι στο φορουμ 15 ωρες την ημερα.
λοιπον, τα νεα μου: δεν ζυγιστηκα σημερα διοτι εχω μια δυσκοιλιοτητα αυτες τις ημερες. θα ερχισω ομως πιο εντατικα τα λαχανικα και τα δημητριακα.
εχθες την εβγαλα με κοτοπουλο και λαχανο σαλατα. οχι οτι δεν ημουν εξω. απλα εμει που αραξαμε, ειχε ο χριστιανος κοτοπουλο σουβλας κι εφαγα σχεδον μισο κοτοπουλο (δεν ηταν μεγαλο, μη βαρατε) και μια κανονικη σαλατα λαχανο και διαφορα αλλα οπως 4-5 τηγανητες πατατες, ενα σουβλακι, λιγο μπιφτεκακι και τσιμπησα απο λιγες σαλατουλες.
επισης το μεσημερι ο καλος μου εφερε στο σπιτι ψητο κοτοπουλο απο το οποιο εφαγα αρκετο στηθος (δεν μπορειτε να πειτε-σταθερη στη διαιτα μου!!!!!) και ενα πιατο πρασα σχεδον νεροβραστα. καλα ηταν κι αυτα (επειδη τα εφαγα πριν το κοτοπουλο που πεινουσα!!!!)
απο σημερα ομως, κανονικα ξανα και την επομενη παρασκευη δεν θα απογοητευσω την ομαδα.
Νadine, δεν φταιω εγω που η τσικνοπεμπτη ειναι πεμπτη...και ζυγιστηκα απο εχθες. και μη λες οτι χαλαω την ομαδα. καλε, νεο μελος καλε, μη με απογοητευεις. εξαλου εγω δεν ειχα ζυγιστει την προηγουμενη παρασκευη οποτε δεν πιανεται. ειδες δικαιολογιες που κατεβαζει κανεις?
Alaloumaki αυτο που ζεις εσυ με τις απολυσεις, δεν εισαι η μονη ουτε η εταιρεια σου ειναι πρωτοπορα. τον τελευταιο καιρο γινονται πολλες απολυσεις. ειναι η συζητηση των ημερων και τα σημεια των καιρων. (αυτο το τελευταιο το εγραψα γιατι μου ταιριασε η ομοιοκαταληξια). κι εγω που μιλω με αρκετο κοσμο σε εξωτερικο εχουν παντου πανικοβληθει ολοι. στη αγγλια δεν σου λεω τιποτε. εκει αλλαζανε δουλειες σαν τα πουκαμισα και τωρα κανεις δεν τολμαει ουτε να το σκεφτει. η φανερη ανεργια τους εχει εκτοξευθει στα υψη και εκτος αυτου, πολλες επιχειρησεις κανουν συμφωνιες με εργαζομενους να τους πληρωνουν λιγωτερα ή να δουλευουν 4 ημερες αντι για 5 και διαφορα αλλα τετοια.
ασε που ειναι κακο να εχεις προυπηρεσια και πτυχια γιατι σε θεωρουν overqualified και δεν σε παιρνει κανεις για να μην πληρωνουν πολλα. κατασταση δραμα.
Hanelle, χαιρομαι που εφαγες τοσο πολιτισμενα εχθες. προσεξτε κοριτσια οτι στις 22:54 ειχε γυρισει σπιτι ειχε τακτοποιηθει κι εγραφε το μυνημα αφου ειχε ηδη διαβασει και τα προηγουμενα. ενω εμεις, μαζευομαστε μετα τις 24:00και βαλε....
ωχ, τωρα που το σκεφτομαι δεν υπολογισα το κρασι που κατεβασα εχθες το βραδυ. Ασε καλυτερα να μην αναφερω ποσο ηπια. νομιζω δεν ξεπερασα το 1 μπουκαλι επειδη εκανα διαιτα......
Ρε συ Hanelle υπαρχει λογος που σταματησες το χορο? λογω της διπολικης διαταραχης? τουλαχιστον μπορεις να χορευεις τωρα που εισαι καλα στο σπιτι σου για να χανεις και κανενα ποντο και κιλο?
sabe, πηρες απουσια εχθες.... Παρακαλω τη Nadine σαν πιο αρχαια στο φορουμ και πιο τακτικη, να κραταει ενα απουσιολογιο της ομαδας R και αναλογα με τις διαιολογιες να βαζει αδικιολογητες ή δικαιολογημενες απουσιες. δικαιολογιμενες εχουμε απεριοριστες, αδικαιολογητες ομως, ας πουμε 100 το χρονο.
επισης τι λετε να ορισουμε και αριθμο "καταβροχθιστικων" επεισοδιων κατα το "βουλιμικων επεισοδιων"?
-
Ιιιιι,καλε αυτη η Barb,εχει μεγαλυτερο ταλεντο απο μενα στο απουσιολογιο,μηπως να το διναμε σ'αυτην;Ηρθα,ηρθα Barb μου,θα σας κανω και απολογισμο εβδομαδας σε λιγο,αλλα πρωτ'απ'ολα να ασχοληθω με τις φιλες μου!Ηanelle,χαιρομαι που σταθεροποιηθηκες,χαιρομαι που σε βλεπω χαρουμενη γλυκια μου,να ξερεις,οτι τωρα πια καμια νοσος ψυχιατρικη δεν ειναι και τοσο αγνωστη,η εποχη μας εχει ευνοησει τις νοσους αυτες(η κατάθλιψη είναι στα πανω της),ωστοσο,υπαρχει και ενα καλο,επειδη ακριβως ειναι πια αρκετα συχνοτερες,ο κοσμος αρχιζει να μαθαινει γι αυτες,να ενημερωνεται,περασαν οι καιροι που θεωρουνταν κολαφος για τον ασθενη.Τερμα η παρενθεση,παμε στα αλλα,τα καλυτερα!Τι καλα που δεν εκανες ραγαδες,τωρα με την απωλεια των κιλων σου να παρεις μια κρεμουλα να βαζεις στο δερμα σου,ειδικα σε γλουτους,μηρους,κοιλια,στη� �ος,για να το προστατεψεις.Να φροντισεις να αγορασεις μια,να ειναι θρεπτικη,οχι μονο υδατικη,να κραταει το δερμα ελαστικο.Το ιδιο κι εσεις τα αλλα κοριτσια,ε?Θα γινεις εσυ Ηanelle μας μια καθηγητρια σουπερ,θα δεις,οχι μονο θα χασεις τα κιλακια σου,αλλα και θα επαναφερεις την αυτοπεποιθηση σου στα αλλοτινα της επιπεδα!Μπραβο σου καμαρι μου που εισαι σταθερη!
Αλαλουμιτσα,οι απολυσεις καλα κρατουν,δυστυχως η κριση εχει επηρεασει ολους τους τομεις της οικονομιας.Εχω και συγγενικα και φιλικα ατομα απολυμενα.Ευχομαι να βρεις συντομα δουλεια!Barbarella,τα ακτινιδια κανουν θαυματα στη δυσκοιλιοτητα,το ιδιο και τα αποξηραμενα βερυκοκα,δαμασκηνα,συκα,(ολ α τα αποξηραμενα με προσοχη,εχουν αρκετες θερμιδες),τρωγε και βραστα χορτα συχνα και θα το φτιαξεις.
Νadine,εσυ ζυγιστηκες?Πως παει η προσπαθεια σου?Εγω ημουνα την περασμενη Παρασκευη 71,3,σημερα το πρωι η ζυγαρια ητανε στο 70,4.Πολυ καλυτερα απ,ο,τι περιμενα,γιατι φοβηθηκα με την κοπωση και την ελλειψη δυναμεων που ενιωθα και αυξησα τις ποσοτητες του φαγητου αισθητα.Παρολαυτα δεν εκανα ατασθαλιες,εμεινα σταθερη στις αποφασεις και αρχες της Ομαδος R.,οποτε ειμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου.Θα τον ανταμειψω το απογευμα με ενα τεμαχιο γλυκο του κουταλιου μηλο,που μου εστειλε η μανα του αγοριου μου και το βλεπω στο βαζο να με παρακαλαει να το φαω!Mη μαλωνετε,ενα μηλαρακι μονο θα φαω,φυρικι ειναι.
Θελω τη γνωμη σας για κατι,επειδη θα βγω το βραδυ,θα παω σε ενα παρτυ,τι ποτο να πιω,που να μην εχει πολλες θερμιδες ρε παιδια?Προβλημα και τουτο,δε θελω να πιω αναψυκτικα,αλλα δε μπορω και να μην πινω τιποτε!
-
κατι με σοδα. δεν ειμαι ειδικη στα ποτα και αυτα που μου αρεσουν εμενα ειναι ολα γλυκα και τιγκα στις θερμιδες.
βρες κανενα θερμιδομετρητη να σου δωσει ιδεες. α, τι θα ελεγες για τζιν με τονικ?
-
α, και συγχαρητηρια για το κιλακι που διελυσες. σκονη το εκανες...
παρε καμια βιταμινη αν νιωθεις down. εγω για να το αποφυγω αυτο, προλυηπτικα ειχα ξεκινησει σπιρουλινα, ενα την ημερα οτι ωρα θυμομουν. φυτικο και ακακο (Και οικονομικο)
-
Eυχαριστω πολυ γλυκια μου Barbarella,τοσο για το μπραβο σου για το κιλο(ετσι το λεμε,ας ητανε 900 γραμμαρια ε;χεχε),οσο και για τη συμβουλη για τη σπιρουλινα.Μαλλον θα την παρω,εχω ακουσει καλα πραγματα και απο αλλους γι αυτην.
Καλεεε,ξαναδιαβασα το ποστ του Αλαλουμ,δεν απολυσανε αυτη,αλλους απολυσανε,συγγνωμη Alalumidio!
-
Nadine,Hanelle,μπειτε chat αμα προλαβαινετε!