Αμάν βρε Μαρίλη,που θέλεις και παρέα στο σοκ!
Έχει πολλές και πολύ χειρότερες ανάλογες φωτογραφίες καλώς ή κακώς...
Μη το συνεχίσουμε το σπορ και το χοντρύνουμε το θέμα κι άλλο.Εξάλλου,περί ορέξεως...
Printable View
Αμάν βρε Μαρίλη,που θέλεις και παρέα στο σοκ!
Έχει πολλές και πολύ χειρότερες ανάλογες φωτογραφίες καλώς ή κακώς...
Μη το συνεχίσουμε το σπορ και το χοντρύνουμε το θέμα κι άλλο.Εξάλλου,περί ορέξεως...
Μαρίλη cut !
Γιατί θα κάνω εμετό και δεν είμαι και στα καλά μου σήμερα!
καλημερα και πάλι!!!!
εγω έχω 3 piercing, 1 στον αφαλο, 1 στη μυτη και 1 στο εσωτερικό του αυτιού.... και θέλω γμτ να κάνω και στο κάτω χείλος, αλλά έχω ακούσει πολλά αρνητικά σε θεμα υγειινής και κολλάω... και σκέφτομαι πως θα το δεχτούν στη δουλειά μου, οπότε το αναβάλω συνεχώς...
:)
εχεις δικιο βρε ισως να μην ταιριαζει στη δουλεια σου οποτε υπομονουλααααα...........αν εχεις καμια φωτο πο τα σκουλαρικια σου στειλε να τα δουμε...........
πως εισαι μικρό μου κοριτσακι?? ολα καλά?? ευχαριστω για τα καλα σου λογια σε διπλανο τοπικ!!!!
φιλιά πολλά!!!1
μια χαρουλα eygenia μου εσυ καλα εισαι????????μην με ευχαριστεις βρε ......οτι λεω αισθανομαι κ σου ευχομαι τα καλυτερα.....
οταν ημουν 14 ειχα στη γλωσσα στον αφαλο και στα πεντε αυτια, τωρα εχω μονο στη γωσσα και αντε να φορεσω απο 1 ζευγαρι σκουλαρικια. Μου αρεσουν τα σκουλαρικια οπυδηποτε. Επισης τρελενομαι και για σκουλαρικια εμφιτευματα. Marili να σε ρωτησω γιατι οι γονεισ σου ηταν αντιθετοι με τα σκουλαρικια και επρεπε να κανεις μονο αν βγαλεις βαθμο;
Γιατί συνηθίζεται ένα ανήλικο παιδί να παίρνει και την γνώμη των γονιών του καμιά φορά όταν μένει στο σπίτι τους...
Ε ας έχουν και αυτοί οι καψεροί που το μεγάλωσαν ένα λόγο!
Εγώ πάντως αν μου ερχόταν η κουκλίτσα μου με τρύπα στη γλώσσα θα την πλάκωνα στο ξύλο!
Εντάξει στα αυτιά, εντάξει στον αφαλό, είναι καλαίσθητα και όμορφα, εντάξει ένα τατουάζ όμορφο, αλλά τρύπα στην γλώσσα είναι ΣΙΧΑΜΑ...
συμφωνω με την lidal για το λογο αυτο γιατι ειμαι 17 κ υπαρχουν καποια ορια κ το σωστο αυτο ειναι πιστευω βρε.φαντασου ο καθε γονιος να αφηνε το παιδι του να κανει οτι θελει μετα το παιδι του πως θα γυρνουσε??????ειναι μερικοι γονεις αυτης της αποψης κ καλα κανουν ..........κ οι δικοι μου καλο μου εκαναν γιατι ετσι με επιβραβευσαν μετα τα 18 αλλο αυτο δεν θα τους ρωτω αλλα τωρα ειναι καλο να τους ρωτω κ να παιρνω την αδεια τους γιατι ετσι πρεπει κατοικουμε στο ιδιο σπιτι κ πρεπει να υπαρχουν κ ορια αλλα κ κανονες για να ισορροπηθει καταλληλα η οικογενια αλλα κ η ηρεμια του καθενως.
Μπράβο Μαρίλη μου! (μου βγήκε αυθόρμητα σαν μαμά).
Είσαι 17 χρονών αλλά είσαι ισορροπημένη και σκέφτεσαι σωστά... Βέβαια αυτό δεν πάει με την ηλικία αλλά με την ποιότητά σου και ευτυχώς δεν υστερείς σ' αυτό!
αχ βρε σε ευχαριστω πολυ lidal ...............κοιτα οι συμβουλες κ οτι μας λενε οι γονεις μας το θεωρω πολυ σωστο .ισως μερικες φορες κ να θυμωνουμε μαζι τους αλλα οταν φυγουμε απο την αγκαλια τους κ ανοιξουμε τα φτερα μας να πεταξουμε τοτε θα καταλαβουμε ποσο αναγκη τους ειχαμε κ ποσο χρησιμα κ σωστα ηταν αυτα που μας ελεγαν να κανουμε.
κ εγω χαιρομαι για σενα μαριλι μου!!!!!! και συμφωνω με την Ιidal !!!!!!!! οι γονεις μας είναι οτι σημαντικότερο έχουμε και θα είναι ετσι σε ολοκληρη τη ζωη μας....οσο μεγαλοι και αν είμαστε...
αλήθεια εσυ lidal μου πως είσαι???
Γλυκιά μου eugenia!
Σ' ευχαριστώ που ρωτάς!
Καλά είμαι, όχι και στα καλύτερά μου, το παλεύω, στα κιλά στάσιμη (έκανα και κάτι ατασθαλείες το ΣΚ)....
Περιμένω τις διακοπές και μετράω αντίστροφα: 23 μέρες και σήμερα!
Παντως εμενα που ποτε δεν με πιεζαν δεν ξεφυγα ποτε αλλα και δεν φοβαμαι να ρωτησω μια γνωμη γιατι ποτε δεν με χτυπησαν (ακομα και οταν ειχα τρυπα στη γλωσσα) απλως μου δινουν να καταλαβω τι ειναι λαθος και σωστο και να αποφασιζω μονη μου. Γενικα τα πιεσμενα παιδια μετα βγαζουν ασχημες συμπεριφορες ενω αν μιλας με τους γονεις σου προσπα8εις να κατάληγεις σε μια λογικη αποφαση.
mcan δεν νιωθω πιεσμενη κ πιστευω οτι μου κανουν καλο κ πραγματικα ασχημη συμπεριφορσ δεν βγαζω ...........κοιτα ειναι αναλογα κ το καθε παιδι .