Καλα εεε;; Εχω σκοτωσει την ελληνικη γραμματικη!!! Αααααρρργγκ!! Δεν ξερω γιατι αλλα οποτε τα παιρνω κανω 1000 λαθη!!!! >:@
Printable View
Καλα εεε;; Εχω σκοτωσει την ελληνικη γραμματικη!!! Αααααρρργγκ!! Δεν ξερω γιατι αλλα οποτε τα παιρνω κανω 1000 λαθη!!!! >:@
για τη γλαυκη μας και την πεθερα της
Καλλιοπη εγραψες!Φοβερο!
wow κοριτσακι τι κανεις?Δεν εχω νεα απο το ριο,περιμενω αυτο το μηνα τηλ.Οπως πανε τα πραγματα εσυ θα την κανεις πρωτα!
Πωπω παιδιά έριξα τρελά γέλια με όλα όσα γράφετε. Έχουν πλάκα όλοι αυτοί (κάφροι και μη, συγγενείς και ξένοι). Καλά εγώ μπορώ να γράψω βιβλίο από όλα όσα άκουσα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έχω πιο πολύ χρόνο έχω πολύ πράγμα να γράψω. Σας αναφέρω ενδεικτικά περιστατικό της τελευταίας εβδομάδας:
Παιδί (Πακιστανό) σε γκαράζ όταν πήγα το αυτοκίνητο μου για έλεγχο. Μέσα στα πολλά μου βρήκε ότι και τα 2 αριστερά μου λάστιχα είναι λίγο ξεφούσκωτα και να τα φουσκώνω πιο συχνά ειδικά για μεγάλα ταξίδια. Συμπληρώνει δε ? εισαι και λιγο παχια κυρία και τα λιωνεις ευκολα?. Ξέρεις φίλε μου του λέω το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο να σηκώνει πολλά παραπάνω κιλά.
Και όλα αυτά με εγκυμοσύνες πόσα άκουσα κι από αυτά. Ή το χιλιοειπωμένο ?γιατί είσαι τόσα κιλά? ή ?δεν σκέφτηκες ποτέ να κάνεις κάτι για τα κιλά σου;?. Αμ το άλλο, ΄γιατί όλες οι παχουλές έχετε όμορφα πρόσωπα;΄ή ?οι παχουλοί είναι καλοί άνθρωποι. Ξέρω δεν είναι προσβλητικά όλα αλλά πόσο με τσατίζουν τα στερεότυπα
Το χειρότερο που μου έτυχε πριν λίγους μήνες είναι που τόλμησα να μπω σε γνωστή και (τρέντι) αλυσίδα ελληνικών ρούχων για παχουλές. Οι πωλήτριες ευγενέστατες μπας και βρεθεί κάτι στο μαγαζί που να μου κάνει (σπάνιο πλέον φαινόμενο αλλά ήταν και γιορτές έπρεπε κάτι να αγοράσω). Δοκιμάζω λοιπόν μια μπλούζα ή οποία με το ζόρι έμπαινε. Βγαίνω και με ρωτά η πωλήτρια πως ήταν. Της λέω την αλήθεια ότι καλή είναι αλλά μάλλον δεν θα την πάρω γιατί την νιώθω λίγο στενή στην κοιλιά. Και μπαίνει στην κουβέντα, χωρίς να την αφορά, άλλη πελάτισσα και μου κάνει ?ε για γυναίκες κάνουν τα νούμερα όχι για ελεφαντίνες?. Δεν απάντησα το ζώο γιατί σοκαρίστηκα από την κακία της.
Weight Loss Center - Your Online Weight Loss Support Group
http://www.weight-loss-center.net/we...5ffb_black.png
Καλά, αυτή τι την ένοιαζε; Πω πω, πόσο θυμώνω! Μόνο μία φορά έχω επέμβει σε κατάστημα ρούχων. Βγήκε μία κοπέλα από το δοκιμαστήριο, φορώντας ένα θεόστενο, κολλητό φόρεμα, δεύτερο δέρμα. Η κοπέλα ήταν κανονική στα κιλά της, αλλά το συγκεκριμένο ρούχο δε θα κολάκευε καμία γυναίκα. Η πωλήτρια άρχισε να την εκθειάζει, πόσο όμορφη είναι, πόσο της πάει το φόρεμα και τότε η κοπέλα με κοίταξε, εντελώς συμπτωματικά. Της έκανα αρνητικό νόημα με τα μάτια. Αυτό, στα πλαίσια της γυναικείας αλληλεγγύης..
μια ειναι η λυση
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ: ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ: ΣΕ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ: Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ: ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ: ΑΡΓΟΤΕΡΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!
και γω το παθαινα αυτο,να σοκαρομαι απο τη κακια των αλλων,ή τη γαιδουρια και τη τοση χαζομαρα τους,που δε μιλσουσα και δεν απαντουσα εκεινη την ωρα.
αλλα το σταματησα,εγινα και γω κακια και απανταω γιατι τοσες φορες που εμενα να χασκω σα τη χαζη,τι καταλαβα;
μετα νευριαζα περισσοτερο και πιο πολυ με τον εαυτο μου που δε μιλησα.
κατα καποιο τροπο ειμαι τυχερη και απο ξενους δεν εχω ακουσει ποτε ασχημα σχολια.
μονο απο την οικογενεια ακουω εγω-μπαμπαδες,θειους,ξαδελφια.. .
οποτε τους αποφευγω οσο μπορω ---μεχρι να αδυνατισω χοχοχο...
Από τέτοια έχω και εγώ πολλά.Τα πιο πολλά τα λέω μόνη μου.:spin: Αλλά ένα σκηνικό που μου έχει μείνει είναι που περίμενα να περάσω απέναντι σε κάτι φανάρια και ήταν ένα οδηγός και μου λέει χαριτωμένα ''Που πας χοντρούλα;'' Και γυρίζω με άγριο ύφος(είχα τις μαύρες μου) ΝΑ ΦΑΩ!
Μια άλλη φορά καθόμουνα για καφέ με μια φίλη και έρχεται ένας Πακιστανός και πούλαγε σιντίς και επειδή είχαμε σοβαρή συζήτηση του κάνω νόημα ότι δε θέλουμε.Και αυτός επέμενε οπότε και εγώ αγρίεψα και του λέω απότομα δε θέλουμε!Και γυρίζει και μου λέει εσύ είσαι πολύ κοντρό,σταματήσεις φαΐ.Εκείνη την ώρα τα πήρα αλλά μετά το θυμόμουν και γέλαγα.
αχ γελασα τοσο πολυ με την απαντηση σου...Quote:
Originally posted by smelly_cat
Από τέτοια έχω και εγώ πολλά.Τα πιο πολλά τα λέω μόνη μου.:spin: Αλλά ένα σκηνικό που μου έχει μείνει είναι που περίμενα να περάσω απέναντι σε κάτι φανάρια και ήταν ένα οδηγός και μου λέει χαριτωμένα ''Που πας χοντρούλα;'' Και γυρίζω με άγριο ύφος(είχα τις μαύρες μου) ΝΑ ΦΑΩ!
χωρις παρεξηγηση ε;
να σαι καλα,πες μου το βλεμα του το ειδες οταν απαντησες "να φαω";σε ειπε τπτ;
Γιατί να παρεξηγηθώ καλέ;χαχαχαχα αφού και μόνη μου γελάω.Το βλέμμα το έστρεψε αλλού αμήχανα.΄Quote:
Originally posted by lineal
αχ γελασα τοσο πολυ με την απαντηση σου...Quote:
Originally posted by smelly_cat
χωρις παρεξηγηση ε;
να σαι καλα,πες μου το βλεμα του το ειδες οταν απαντησες "να φαω";σε ειπε τπτ;
Αλλά από τέτοια έχω πολλά.Θα θυμηθώ κανένα καλό και θα ξαναγράψω.
τωρα θυμηθηκα ενα σχολιο που με ειχε κανει ενας εξω απο την οικογενεια μου
ειχα γεννησει,με καισαρικη.το μωρο δε προλαβα να το δω παρα μονο μια στιγμη,οταν γεννηθηκε και να τον φιλησω στα γρηγορα-καλα δε θα τη ξεχασω ποτε στη ζωη μου τη στιγμη αυτη.
επρεπε να μπει σε θερμοκοιτιδα και την αλλη μερα τον πηγαν ιπποκρατειο θεσ/νικης.
εγω στο κρεβατι,σε δικλινο,χωρις μωρο,χαλια ψυχολογια,μεσα ομως στο πονο μου για το μωρο μου,ευτυχως δεν ειχα πονους απο τη καισαρικη.αφου να φανταστειτε περπατησα απο τη πρωτη κιολας μερα.
τελος παντων.
ηταν ενας γιατρος,κουκλος,μπουκια και συγχωριο,που εξεταζε τις λεχωνες καθημερινα και εδινε χαπια ή κανονιζε το μενου.
καθως ηρθε και με εξεταζε με κανει με υφος-οχι σνομπ,αλλα και καλα συμβουλευτικο,αλλα με τπτ δε το λεγες ιατρικη συμβουλη:
"καλα θα κανεις να χασεις τα κιλα που εχεις παρει,ε ειναι κριμα να αφηνεσαι γιατι εισαι και ομορφη κοπελα"
ημουν στα 87 κιλα,
σε αλλη φαση δε θα πολυεδινα σημασια,ισα ισα θα κρατουσα μονο το κοπλιμεντο,αλλα τσατιστηκα τοσο πολυ,που ενω ειχα το ζορι μου με το μωρο μου αυτος αντι να με παρηγορησει σα γιατρος ,το μονο σχολιο που εκανε ηταν για τα κιλα.
και εγω η χαζη αρχισα να απολογουμαι.
η κοπελα μου μοιραζομουν το δωματιο-καλη της ωρα-νευριασε και μολις εφυγε με ειπε:"αστον να λεει βλακειες,μια χαρα εισαι,μη τον ακους"
πραγματικα ομως ουτε ακουγα τοτε τπτ ουτε ενιωθα,ειχα αλλα ζορια και ενω στην εγκυμοσυνη ειχα παρει 12 κιλα-απο 85 πηγα στα 97-στο νοσοκομειο απο το μαραζι μου εχασα τα 10 σε 4 μερες.
δεν ετρωγα κιολας τπτ.
για την ιστορια ο μπεμπης μου βγηκε 11 μερες μετα και απο τη χαρα μου εκανα το λαθος να σκεφτω-ναι το σκεφτηκα-οτι τωρα ειμαι αποκλειστικα μανα και δε με νοιαζει τπτ αλλο.
ετσι αφεθηκα και εφτασα 2 χρονια μετα με τοσα κιλα.
συγνωμη που ξεφυγα απο το περιστατικο αλλα ηθελα να τα πω:)
lineal μην τα θυμάσαι για τον μικρό και στεναχωριέσαι!! ʼντε γιατί θα ψάχνεις σοκολατίτσες να σου φτιάξουν την διάθεση. Περασμένα ξεχασμένα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μια φορά πριν 2-3 χρόνια περπατάω σε παραλιακό δρόμο καλοκαιράκι και περνάει δίπλα μου ένα BMW πολύ φιγουρατζίδικο. Από αυτά που τους έχουν βάλει μπλέ διαστημικά φώτα από κάτω και με αεροτομή τύπου Batman. Οι δύο τύποι από μέσα πειράζουν τις κοπέλες στον δρόμο και μόλις φτάνει δίπλα μου μαρσάρει και μου λέει - Παλεύουμε?
Πρώτη φορά στην ζωή μου ένοιωσα τόσο άσχημα. Γύρισα σπίτι κλαίγοντας. Τέλος πάντων. Αστείρευτη η κακία και η μ@λ@κία των ανθρώπων....
Θα του απαντούσα πολυ ήρεμα " δεν παλεύω με κοριτσακια" :yes:
Εγω δεν θυμάμαι να έχω ακουσει αρνητικά σχόλια -τουλαχιστον μέχρι τωρα!! Η αλήθεια είναι ότι ίσως είμαι προκατελημενη με το σώμα μου κ καμία φορα νομίζω ότι με κοιτάνε κάπως :sniffle:
Προχτες έτυχα σε ενα ταξι κ ηταν μια κοπέλα στο δρομο-η οποία δεν πληρούσε τα στανταρ του ηλιθιου ταξιτζή - έκανε νόημα να την παρει κ εκτός του ότι δεν σταματησε ενω ηταν στο δρόμο μας ο προορισμος της γυρνάει με ενα ύφος κ τι μου λέει
" που να τη βάλω τη .......... θα σπάσουν τα αμορτισέρ " νευριασα τόσο πολυ κ το τι άκουσε δεν λέγεται!! Αυτος απτοητος μου λέει " κοπέλια κ εσυ όπως σε βλεπω εάν δεν προσεξεις έτσι θα γίνεις"
Βρε αντε μου στο δ......ο του είπα κατέβηκα στα μισά κ δεν τον πλήρωσα κιόλας!!!!!
πωπω τι καφροι!!!
ελεος αυτο δεν ειναι κακια,ειναι βλακεια και καφριλα.
παντα αναρωτιομουν πως εχουν τοσο θρασος ορισμενοι και τα λενε,με τι στανταρ μεγαλωσαν...
οχι αυτο που συνεβη στο μικρο μου,οποτε το σκεφτομαι δεν ειναι φαση που θελω να τρωω,απλα με στεναχωρει οταν ακουω παρομοιες ιστοριες και με χει πιασει μια μικρη φοβια για το 2ο που θα θελα να κανω...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλό!!! Παρότι ετυμόλογη εκείνη την στιγμή ήταν σαν να κεραυνοβολήθηκα.Quote:
Originally posted by Eve1979
Θα του απαντούσα πολυ ήρεμα " δεν παλεύω με κοριτσακια" :yes:
Πάντως δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει και εσείς, αλλά αυτοί/αυτές που λένε τα πιο πικροχολα σχόλια δεν τους λες και .... συλφίδες....