-
τελικά ρε κορίτσια πλήρης ίαση υπάρχει ή είναι άπιαστο όνειρο;; βλέπω αυτές τις γνωστέ (Δαρμουσλή, Δούκα κ.τ.λ) που λένε ότι είναι μια χαρά και νομίζω ότι λένε ψέματα για να φανούν στον κόσμο δυνατές και σούπερ.Δεν είναι δυνατόν να κοπεί εντελώς ειδικά αν υποφέρεις χρόνια και σου έχει γίνει τρόπος ζωής
Το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι και εγώ. Πολλές φορές οι συγκεκριμένες μου φαίνονται τόσο ψεύτικες στα λεγόμενα τους. Από την άλλη όμως συμφωνώ και με αυτό που λέει η bouliana ότι δηλαδή όλα θεραπεύονται. Η αρχή είναι πολύ δύσκολη, θα υπάρξουν φορές που θα πέσουμε όμως πρέπει να ξανασηκωθούμε και να το παλέψουμε. Εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος απαισιόδοξος, τα έβλεπα όλα μαύρα, διαλυόμουν ψυχολογικά με το πιο μικρό πράγμα. Δε λέω ότι τώρα ξαφνικά είμαι μέσα στην τρελή χαρά αλλά το προσπαθώ. Το πολεμάω πάνω από όλα για μένα την ίδια και κανέναν άλλο.
Bouliana να σε ρωτήσω κάτι; Είδα που και σε αυτό αλλά και σε άλλο τόπικ αναφέρθηκες σε ενδοκρινολόγο ως προς το θέμα της περιόδου. Αν και όπως ήδη έχω πει έχω γυρίσει όλους τους γιατρούς γι αύτό το θέμα μόνο σε ωριλά δεν πήγα ομολογουμένως σε ενδοκρινολόγο δεν έχω πάει. Τι παραπάνω μπορεί να σου πει ή να κάνει από το γυναικολόγο;
-
bouliana εγώ της είχα πει της γυναικολόγου να μου δώσει και αρνήθηκε κατηγορηματικά.Μου είπε οτι να δω περίοδο με φάρμακα δεν σημαίνει τίποτα κ οτι εφόσον δν έχω κάτι οργανικό πρέπει να πάρω κιλά για να έρθει απο μόνη της.Τώρα να δω τι θα μου ξαναπει.Τα κιλά που μου είχε πει τα έφτασα.. Ναι μην το πάρεις πατριωτικά με την κοπέλα, όσο αντέχεις ασχολήσου, εγώ έτσι την είχα πατήσει...το πήρα τόσο πατριωτικά...που άρχισα κ εγώ τους εμετούς!
mariafc κ εγώ έλεγα να αρχίσω λίγο να γυμνάζομαι...κοίτα χοντρή δεν θα φαίνεσαι σίγουρα αλλά όπως κ να το κάνεις είναι φρίκη.Ειδικά αυτό το μέσα μέρος στα μπούτια..το σιχαίνομαι!Και είναι το πρώτο που παχαίνει πάνω μου..κ εγώ περίμενα η κακομοίρα να παχύνω κ να μεγαλώσει το στήθος μου..:mad:
marmade εγώ ειδικά για τις συγκεκριμένες -που παραμένουν σκελετοι- πολύ αμφιβάλλω αν έχουν αποκτήσει υγιή σχέση με το φαί.Όπως και για κάτι κοκκαλιάρες τύπου Βανδή, την βλέπω κ λέω "αυτή τώρα να έχει περίοδο??"Ε, τι σκατά, είναι απο τη φύση τους πλασμένες να είναι 40 κιλά και εμείς πέφτουμε 2-3 κιλά κάτω απτο κανονικό κ σταματάει η περίοδος?Κουφό δν είναι?
-
καλό αυτό με την αντιβίωση!!!!!!!!!πάντως πράγματι αφήνουμε εμείς τη βουλιμία να θερειεύει γιατί αφήνουμε το φαγητό να αποκτά πολύ μεγάλη αξία. Εγώ όπου και να βρίσκομαι φροντίζω να έχω πάντα κάτι μέσα στην τσάντα μου, ένα κουλουράκι, μία μπάρα δημητριακών, ένα κριτσινάκι, κάτι για ώρα ανάγκης. Και όσο και αν είναι βλακεία σκέφτομαι ότι μπορεί κάποια να νιώσω αδυναμία και να λιποθυμήσω (καλά δεν έχει συμβεί ποτέ αλλά άντε βάλε τα με το μυαλό μου). Κάποια στθγμή προσπάθησα να πιέσω τον εαυτό μου να δει το φαγητό ως φάρμακο. Τελικά κατάφερα να δω φάρμακο μόνο τα υγιεινά (δηλαδή φακές, δημητριακά, αυγά τ.λ.π.) και τα υπόλοιπα είναι απόλαυση...τέλος πάντων. Κάποια στογμή η ψυχολόγος μου είπε κάτι πολύ καλό συσσωρεύεται μέσα στο άγχος, ο καημός, τα παράπονα και επειδή δεν μπορείς να βγάλεις προς τα έξω τα σπρώχνεις προς τα μέσα με το φαγητό...
-
κοίτα δεν ξέρω αν κάνει για όλες τις περιπτώσεις ο ενδοκρινολόγος.εγώ έχω κ πολυκυστικές γιαυτό με στέλνουν. αλλά νομίζω οτι είναι πιο κατάλληλος να δει τις ορμονικές εξετάσεις (τεστοστερόνη κτλ κτλ) απότι ο γυναικολόγος.αλλά νομίζω οτι η πρώτη επίσκεψη που πρέπει να γίνει είναι να παει κάποιος σε γυναικολόγο,κ αυτός αν χρειάζεται σε στέλνει σε ενδοκρινολόγο.στην περίπτωσή μου9πολυκυστικές) ο ενδοκρινολόγος είναι απαράιτητος αλλά έχει τύχει να πάω σε γυναικολόγο που να θέλει να το χειριστεί από μόνος του.
όσο για τη γυμναστική που λέγαμε σε άλλο θέμα.προς θεού κάνει καλό.όχι κακό.απλά όχι υπερβολές κ εμμονές.
-
κ έμένα αυτός που δεν ήθελε να με στείλει σε ενδοκρινολόγο(που οι πολυκυστικές είναι δική τους ειδικότητα) ήθελε ντε κ καλά να με δώσει αντισύλληψη ενώ ο άλλος που πήγα μου είπε οτι αυτός στη κόρη του δεν θα δινε αντισυλλυπτικα οτι δεν κάνουν κακό αλλά ούτε κ καλό. αλλά αυτό για το ενδομήτριο οτι υπάρχει κίνδυνος κ ότι καλύτερα να παίρνου΄με κάτι μετά τις 50 μέρες για ναρθει περίοδος ρώτα το τώρα που θα πας ροζ.
-
επειδη αναφερθηκατε στη ζετα δουκα...
την κοπελα την εχω δει σε παραλια με μαγιο, και καθολου κοκαλιαρα δεν ειναι. το αντιθετο μαλιστα, εχει ενα απιστευτα τελειο γυμνασμενο σωμα!!!!και κανονικοτατο απο αποψη κιλων.
-
μπράβο αυτό για το ενδομήτριο νομίζω μου είχε αναφέρει οτι έχει αδυνατίσει λόγω μειωμένου σωματικού λίπους.Εγώ είχα πάρει μια περίοδο χάπια προγεστερόνης που μ είχε πει η μικροβιολόγος μου αλλά τίποτα.Και όταν της το είχα πει μου είπε οτι αν σου λείπει λίπος και είσαι τόσο αδύνατη δεν μπορεί να δράσει ούτε το φάρμακο.Τώρα τρέχα γύρευε...Παλιότερα πάντως είχα πάρει αντισυλληπτικά για καναν χρόνο-καθαρά για αντισύλληψη-και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Αλλά πάνε και 6 χρόνια..
-
lollll Αχ με έκανες και γέλασα Ροζ μου. Προσθεού όχι με αυτά που γράφεις αλλά γιατί τελικά όλες που έχουμε το πρόβλημα σκεφτόμαστε το ίδιο. Ειλικρινά ρε κορίτσια μας φαντάζομαι όλες μαζί στον ίδιο χώρο να πίνουμε το καφεδάκι μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις επί του θέματος.
Πόσες φορές δεν έχω αναρωτηθεί το ίδιο ρε συ για τη Βανδή. Και υποτίθεται λέει πως είναι 53 κιλά. Αμά είναι αυτή 53 εγώ θα πάω στο φεγγάρι. Και να τη βλέπω και να λέω μα του π... συγνώμη κιόλας έχει αυτή περίοδο και έκανε και δύο παιδιά (βλέπεις εμένα μου χει κολλήσει και στο μυαλό ότι χωρίς περίοδο δε θα μπορώ να κάνω παιδιά). Πως στο διάολο γίνεται αυτό το πράγμα και εγώ έχασα την περίοδο όταν ήμουν σε κανονικά κιλά. Ή η άλλη η Νικόλ Ρίτσι που χει παραδεχτεί κιόλας ότι είχε ανορεξία. Ε συγνώμη δηλαδή αλλά όντως τι σκατά εμείς είμαστε τα παιδιά κατώτερου Θεού; Και πως μου τη δίνει ρε παιδιά όταν δίνουν και μαθήματα υγιεινής διατροφής. Τόσο τέρατα υπομονής είναι όλες πια που δε λυγίζουν στη θέα ενός γλυκού;
-
Και τι σκατα η τηλεόραση την αδυνατίζει τόσο??Εγώ πάντως έχω δει απο κοντά την Βανδή και είναι πιο αδύνατη απότι ήμουν εγώ στα 42 κιλά.Τι να πεις...η φύση τους??
-
ρε κοριτσια,ειναι η δουλεια τους αυτη,να μη λυγιζουν σε γλυκα κτλ. ολη μερα σε ενα γυμναστηριο ειναι,με προσωπικους γυμναστες και διατροφολογους.
και βασικα η βανδη μπορει και να ειναι 53 κιλα γιατι ειναι πολυ γυμνασμενη και ως γνωστον οταν οι μυς ζυγιζουν πιο πολυ απο το λιπος(ε?)
γιατι μπαινεται στο τριπακι να ασχολειστε με αυτες?δεν ειμαστε στην ιδια κατηγορια και φαση...
-
-
ναι η Βανδή 53 κιλά... με βαρίδια στις τσέπες!!Ρε πολλές έχουν περάσει διατροφικές διαταραχές απο αυτόν τον χώρο μη το ψάχνεις.Τώρα το τι χάπια παίρνουν και το τι ψυχολόγους επισκέπτονται δν το ξέρω..Και η άλλη η Αλεξανδράτου είχε πει οτι ήταν βουλιμική, οτι έτρωγε ένα ψυγείο ολόκληρο, σε σημείο εμετού.Και το άλλο, παρατηρώ κοπέλες της tv που ήταν κανονικές και μέσα σε λίγους μήνες εξαυλώθηκαν...και πάλι αναρωτιέμαι ΕΓΩ τι λάθος έκανα και μου κόπηκε η περίοδος?Μήπως είμαι γεννημένη ΜΟΝΟ για κανονικά κιλά??:puzzled::puzzled::puzzled:
-
Μα τώρα θα έχουμε την Αλεξανδράτου και τις tv persones για προτυπο?
-
δεν είναι ακριβώς ότι ασχολούμαι με αυτές άλλωστε δεν έκανα ότι έκανα γιατί είχα καμία φιλοδοξία να μπιάσω σε κάποια από αυτές απλά ρε παιδί μου όσο και αν είναι λάθος σαν σκέψη αυτό βλέποντας τε και βλέποντας και μένα πόσο πασχίζω για κάπια πράγματα απλά με πιάνει το παράπονο. Είναι ένα παιχνίδι του μυαλού που πρέπει νικήσω.
Πάντως αυτή που παραδέχομαι είναι η Παπαρίζου. Βάζει, βγάζει κιλά και δεν έχει το παραμικρό κόμπλεξ
-
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ σε όλα τα επίπεδα ΟΧΙ!Αλλά όπως και να το κάνεις είναι προβληματισμοί αναπόφευκτοι απο την στιγμή που είσαι αντιμέτωπος μόνο με την εικόνα και όχι με τη ζωή του άλλου..άλλωστε όλες μας λίγο πολύ την παλεύουμε, είτε με σωτούς τρόπους είτε με λάθος, να προσεγγίσουμε τα εν λόγω πρότυπα, εγχώρια και μη.ʼλλες συνειδητά κ άλλες ασυνείδητα.