χαχαχα εχω σκάσει στα γέλια κορίτσια
Printable View
χαχαχα εχω σκάσει στα γέλια κορίτσια
Μια κοτα ομως ηταν ατιθαση και δεν δεχοταν στυλιστικες παρεμβασεις....
Η συνεχεια στο βιντεο...
http://www.youtube.com/watch?v=izZSpGkEiM8
κοκορικο κοκορικο!!! :D :D
αφιερωμενο στις κοτουλες και στα κοκορακια!!! χαχαχαα
http://www.youtube.com/watch?v=Wu7SVWD4yEc
Αχ Κωστα εγω την εχω πατησει απο ενα τετοιο κοκορα!!!! Το τι κυνηγητο εχω φαει, δεν λεγετε! Τωρα ή με κυνηγουσε να με τσιμπησει γιατι η καλη του κοτουλα προτιμουσε εμενα ή δεν του αρκουσαν οι κοτες της περιοχης και κηνυγουσε οτι θυληκο περνουσε!!! χαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by kwstas01
Μια κοτα ομως ηταν ατιθαση και δεν δεχοταν στυλιστικες παρεμβασεις....
Η συνεχεια στο βιντεο...
http://www.youtube.com/watch?v=izZSpGkEiM8
Παντως κατεληξε να γινει μια νοστινοτατη σουπιτσα!! χαχαχαχα
Κι εγώ παιδιά, απίστευτο, αλλά τις φοβάμαι τις κότες. Δεν φοβάμαι σκυλιά πιο μεγαλόσωμα κι από μένα (λίγο δύσκολο, αλλά σους μολοσσούς αναφέρομαι), δεν φοβάμαι θεριά, αλλά όταν βλέπω κότες, παγώνω από την τρομάρα μου!
Μήπως να πάρω μία κότα να της βάψω τα νύχια για να μου φύγει η φοβία?
Αva εχεις πουλοφοβια ε? Δυσκολη η περιπτωση σου..... :D
Nekky μια κοτοσουπα τον χειμωνα, το καλυτερο γιατρικο :)
Αβα βρηκες λυση!
Παρε ενα κοτοπουλακι και ξεκινα το κομμωτηριο, πεντικιουρ, πιρσινγκ!!! α και μην ξεχασεις το κραγιον!!! ετσι θα το συνηθισεις και δεν θα τα φοβασαι πια!!! :D :D
Να σε ρωτησω κατι? φοβασαι και αυτα που τα σερβιρουν νοστιμα ξεροψημενα με πετσουλα τραγανη σε πιατελα? ή μονο τα ζωντανα?? χαχαχαχαχαχαχ
Ας μην σας πω καλυτερα τι φοβαμαι εγω γιατι θα γελατε!!!!
Οσο για σημερα Κωστα το μενου δεν εχει κοτοσουπα αλλα γιουβαρλοσουπα! αλλαξαμε ζωακι! :P
Αααα, στα ξεροψημένα αλλάζω τακτική. Ιδίως πετσούλα... Απάνω της!!! Και η σουπίτσα δεν με χαλάει καθόλου.
Σήμερα όλως τυχαίως έχω στο μενού κοτόπουλο ριγανάτο σε γάστρα με πατατουλες! Μμμμ!!
Νεκταρία μου θύμησες τον αδελφό μου ... είχαμε μία γατούλα μικρά την οποία την είχε κάνει μπεκρού και καπνίστρια.... ω ναι σωστά άκουσες γιατι κανοντάς την μπάνιο στο νιπτήρα (...... θεέ μου τι είχε τραβήξει αυτό το γατάκι..) την πότιζε ούζο το οποίο έπινε σαν τρελή και της έβαζε τσιγάρο στο στόμα το οποίο κράταγε στο στόμα της για πολλή ώρα... τι να σου λέω .. εγώ ήμουν μικρή τότε και δεν ήξερα .. σήμερα θα τον έλουζα με το ούζο βέβαια...και θα τον έκαιγα με το τσιγάρο... ( αδελφική αγάπη ... χαχα)
Πάντως και η κοτούλα η δίκη σου δεν τράβηξε και λίγα... μα κραγιόν???
Ασχετο εγώ έχω ένα μαλτεζ- τεριέ .. τον λένε μπούμπη .. είναι άσπρος ... και είναι πολύ σημαντικός για μένα... τον λατρεύω!!!
Φιλιά!!
χαχαχαχαχαχQuote:
Originally posted by eugenia_
Νεκταρία μου θύμησες τον αδελφό μου ... είχαμε μία γατούλα μικρά την οποία την είχε κάνει μπεκρού και καπνίστρια.... ω ναι σωστά άκουσες γιατι κανοντάς την μπάνιο στο νιπτήρα (...... θεέ μου τι είχε τραβήξει αυτό το γατάκι..) την πότιζε ούζο το οποίο έπινε σαν τρελή και της έβαζε τσιγάρο στο στόμα το οποίο κράταγε στο στόμα της για πολλή ώρα... τι να σου λέω .. εγώ ήμουν μικρή τότε και δεν ήξερα .. σήμερα θα τον έλουζα με το ούζο βέβαια...και θα τον έκαιγα με το τσιγάρο... ( αδελφική αγάπη ... χαχα)
Πάντως και η κοτούλα η δίκη σου δεν τράβηξε και λίγα... μα κραγιόν???
Ασχετο εγώ έχω ένα μαλτεζ- τεριέ .. τον λένε μπούμπη .. είναι άσπρος ... και είναι πολύ σημαντικός για μένα... τον λατρεύω!!!
Φιλιά!!
βρε το καημενο τα γατακι!!!! ουζο και τσιγαρο???? καλα που εχουν 7 ζωες!!! αχαχαχαχαχαχα
Την κοτουλα μου την ειχα ....κυρια!!!! Σε ολα της περιποιημενη!!!! Απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!!!! :D :D
next top chick(en)
είσαι όμως και συ απίθανος!!!Quote:
Originally posted by kwstas01
next top chick(en)
ο Κωστας δεν αφηνει να πεσει τιποτε ετσι!!!!
Μπραβο Κωστα! φοβερο χιουμορ!!!
Οταν θα κανονισουμε συναντηση ολοι μαζι (men kai women) Κωστα θα ρθεις!!!!!! Φαινεσαι φοβερος τυπος!!! :)
....με το ζορι! δε σε ρωταμε!!!! :D :D