LBP τι ειναι ο θυροειδης καλο μου κ εξαρταται απο το "ποσοεχεις"? φυστικια που τα παιρνεις στη λαικη? ρε ζωητσα εσυ τι ασχολεισαι μου λες? πωπω!!!!! δαιμονισμενο το φορουμ. Παω να δω τι φαγαμε σημερα, τα αλλα τοπικ πανε...δαιμονισμενα!
Printable View
LBP τι ειναι ο θυροειδης καλο μου κ εξαρταται απο το "ποσοεχεις"? φυστικια που τα παιρνεις στη λαικη? ρε ζωητσα εσυ τι ασχολεισαι μου λες? πωπω!!!!! δαιμονισμενο το φορουμ. Παω να δω τι φαγαμε σημερα, τα αλλα τοπικ πανε...δαιμονισμενα!
σταματα πια να προσπαθεις να βρει δικαιολογιες για να αποφυγεις να κανεις διαιτα. σε λαλο ποστ διαβασες πως καποια κοπελα με 1600 θερμιδες εχανες.. και ειεπς αα ελεια αυτο θα κανω και εγω, καπου αλλου διαβαζεις πως φταιει ο θυροειδες και λες αα αυτο φταιει που δεν χανω..Quote:
Originally posted by lbp
Διάβασες τι είπε η mayumi? Ότι η κοπέλα έκανε δίαιτα και έπαιρνε! Και αναρωτιόταν μάλιστα, μήπως τρώω πολύ; Και είχε θυροειδή τελικά! Στον καθένα λειτουργεί όπως θέλει! Ανάλογα και πόσο έχεις μάλλον! Όσο για τις μπάρες δημητριακών, ναι έτρωγα δύο αλλά δεν έτρωγα τίποτα άλλο! Έκανα δίαιτα 1300 περίπου θερμίδων!! Γι'αυτό μόκο.
ΤΟ ΟΤΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΡΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
σταματαω εδω να ασχολουμαι μαζι σου γιατι παλι δεν εχει αποτελεσμα. μιας και μονιμος προβαλεις δικαιολογιες για το λογο που δεν χανεις και δεν βλεπεις την αληθεια. και αν δεν τρως και δεν χανεις.. τοτε θα εισαι ανθρωπος πως εξερευνηση,,,,
Αν έχεις πολύ σημαίνει ότι ο μεταβολισμός σου είναι πιο αργός αν έχεις λίγο σημαίνει ότι είναι κάπως καλύτερα. Ξέρεις από θυροειδή και τα λες;Quote:
Originally posted by BaD
να κ η αλλη. ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ!!! απαπα δε σας αντεχω αλλο
Ναι ρε είσαι και μέσα στο σπίτι μου και ξέρεις τι τρώω....Quote:
Originally posted by zwhtsa
σταματα πια να προσπαθεις να βρει δικαιολογιες για να αποφυγεις να κανεις διαιτα. σε λαλο ποστ διαβασες πως καποια κοπελα με 1600 θερμιδες εχανες.. και ειεπς αα ελεια αυτο θα κανω και εγω, καπου αλλου διαβαζεις πως φταιει ο θυροειδες και λες αα αυτο φταιει που δεν χανω..
ΤΟ ΟΤΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΡΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
σταματαω εδω να ασχολουμαι μαζι σου γιατι παλι δεν εχει αποτελεσμα. μιας και μονιμος προβαλεις δικαιολογιες για το λογο που δεν χανεις και δεν βλεπεις την αληθεια. και αν δεν τρως και δεν χανεις.. τοτε θα εισαι ανθρωπος πως εξερευνηση,,,,
lbp εχω προβλημα με το θυροειδη μου κ γεια σας, με κουρασατε
Τι κακές που είστε .Σταματήστε να ειρωνεύεστε και να σχολιάζετε το πρόβλημα του οποιουδήποτε εδώ μέσα ..Στο κάτω κάτω για συμπαράσταση μπαίνουμε εδώ και για τίποτα άλλο.
Δεν γίνεται να πνίξετε η καθεμία την κακία που έχει να πει για κάποια άλλη και να μπείτε σε άλλο τοπικ απλά!
τρελενομαι μαζι της.. και οσο λεω δεν θα ασχοληθω εκει πασχιζω μπας και της ανοιξω τα ματια λιγο. βαρεθηκα να ακουω δικαιολογιες. και καταβαθος την λυπαμε.... τεσπα. πραγματικα σταματω εδω να ασχολουμαι μαζι της μιας και παλι μια τρυπα στο νερο θα κανω η κοπελα ειναι σε αλλο κοσμο..Quote:
Originally posted by BaD
Quote:
Originally posted by BaD
να κ η αλλη. ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ!!! απαπα δε σας αντεχω αλλο
απλα ορισμενες αποψεις σε κανουν να βγαινεις απ τα ρουχα σου.
το να τρως και να μη χανεις σημαινει καταριψη πολλών φυσικων νομων.
Εγώ σε λυπάμαι γιατί είσαι τυφλή και δεν βλέπεις πόσο χαμηλά πέφτειςQuote:
Originally posted by zwhtsa
τρελενομαι μαζι της.. και οσο λεω δεν θα ασχοληθω εκει πασχιζω μπας και της ανοιξω τα ματια λιγο. βαρεθηκα να ακουω δικαιολογιες. και καταβαθος την λυπαμε.... τεσπα. πραγματικα σταματω εδω να ασχολουμαι μαζι της μιας και παλι μια τρυπα στο νερο θα κανω η κοπελα ειναι σε αλλο κοσμο..
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Eγω λεω να μπειτε ολοι τσατ.Τρελα κεφια θα κανουμε :P
ρε ζωητσα κ γω ελεγα να μη ξαναμπω, αλλα αξιζει για 5-6? σκεψου τι παρεουλα ειχαμε, ας συνεχισουμε σα να μην αλλαξε τιποτα. απλα δε γινεται κ στο ιντερνετ να γινεται ολο αυτο. στην τελικη παιρνουμε τους φιλους μας εκτος φορουμ κ τα λεμε, ομως εμενα μαρεσει η παρεα εδω κ ας ειναι κοπελες που δε θα γνωρισω ποτε. δε θα το στερηθω αυτο για καποιες απο αυτες. ας λενε ο,τι θενε, διαβαζω οσα θελω, απαντω σοσα θελω, αγνοω οσα θελω.
Παρεπιπτοντως Barb να ο λογος...ξερεις εσυ καλη μου
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
κακια ειναι η διαφωνια?Quote:
Originally posted by mayumi
Τι κακές που είστε .Σταματήστε να ειρωνεύεστε και να σχολιάζετε το πρόβλημα του οποιουδήποτε εδώ μέσα ..Στο κάτω κάτω για συμπαράσταση μπαίνουμε εδώ και για τίποτα άλλο.
Δεν γίνεται να πνίξετε η καθεμία την κακία που έχει να πει για κάποια άλλη και να μπείτε σε άλλο τοπικ απλά!
ετσι το βλεπεις εσυ?
δηλαδη αν διαφωνω με κατι στη διατροφη σου τι να πω? μπραβο?
τοτε δεν θα ειναι απλα υποκριτικο?