Originally posted by lbp
Quote:
Originally posted by Esprit
Ρε κοπελια αφου δεν εισαι διατεθειμενη ουτε το φαι να στερηθεις ουτε τον κωλο σου να κουνησεις για να χασεις τι καθεσαι και ζαλιζεις τον κοσμο? ειλικρινα απορω πως δειχνουν ακομα τοση υπομονη. δηλαδη ελεος λεφτα δεν εχετε για να πας σε ενα σωστο ανθρωπο και να σε βοηθησει αλλα εχετε αρκετα για να πληρωνετε ιντερνετ?? αμα θελεις να χασεις βαρος πρεπει να κανεις θυσιες και να στερηθεις αλλιως δεν προκειται να χασεις στον αιωνα τον απαντα. και αν βαριεσαι καισ ου φαινεται δυσκολο να βγεις να περπατησεις μιση ωρα κατσε στο ιντερνετ αλλα πηγαινε αλλου να κλαφτεις και οχι εδω μεσα που αλλοι φτυνουν αιμα για να χασουν βαρος και τρεχουνα πο γυμναστηριο σε γυμναστηριο και χιλια αλλα δυο. αιντε γιατι εχει 3 μερες τωρα τα κραταω και θα σκασω στο τελος!!!
Παιδάκι μου άντε πες τα σε καναν άλλο αυτά. Ποιός φτύνει αίμα; Όλοι εδώ μέσα, κάνουν όσο μπορούνε. Και όχι όλοι. Σε μερικούς αρέσει η γυμναστική που κάνουνε πολύ. Το ίντερνετ κοστίζει 16 ευρώ το μήνα, όχι 50. Και όχι, δεν είχαμε λεφτά για το ίντερνετ αλλά ασχολούμαι όλη μέρα με αυτό και μου ήταν απαραίτητο. Και κάνω θυσίες κοπέλα μου,εδώ και ένα μήνα κάνω δίαιτα! ΈΛΕΟΣ βρε παιδιά σε αυτό το site! Να έχεις πρόβλημα και αντί να σε βοηθάνε, να σου φωνάζουν κιόλας. Πήγα και σε άλλο site και είπα το πρόβλημά μου, και όταν είπα με λιντσάρανε σε αυτό το site, μου είπαν γιατί. Μπαίνει το κάθε καρυδιάς καρύδι που έχει όρεξη για καυγά και μιλάει και από πάνω. Το μόνο που ξέρετε είναι να κατακρίνετε. Αυτό έχω να πω εγώ. Και αν δεν έχετε εσείς υπομονή που δεν χάνω, φαντάσου εγώ.