Quote:
Originally posted by zwhtsa
στο αλλο σιτε δεν το ξεκινησα εγω. η μαρια μπηκε και μας εβριζε, και μαλιστα εθιγε την μνημη ενος κοριτσιου που εκανε επεμβαση αλλα δεν τα καταφερε και πεθανε στο χειρουργειο. την χαρακτηρισε ανωριμη που εκανε κατι τετοιο. αμα δεν ξερεις τα πραγματα που ξεκινησαν ας μην σχολιαζεις. και το ολο σκηνικο εδω παλι ξεκινησε στα ξαφνικα. την ειχαμε προσεγγισει ευγενικα μιλουσαμε καλα, ολα καλα, μεχρι την στιγμη που της ειπαμε καποια πραγματα για την διατροφη. οχι μονο εγω. γι αυτο μην τα λες πρωσοπικα για εμενα μονο.
δεν λεω μπορει να φταινε τα χαπια ως ενα βαθμο, αλλα εχει να κανει πολυ και με την διατροφη. οταν τρως 2 μακαροναδες, πατατες τηγανητες, ζαμποκασεροπιτακια, 2 τοστ για πρωινο,3 μπαρες για απογευματινο και αλλα πολλα δεν νομιζω πως φταινε τα χαπια που δεν χανεις.. ετσι δεν ειναι? αν αυτες οι τροφες και οι ποσοτητες θεωρουντε διατροφικα σωστες για καποιον που θελει να κανει διαιτα και να χασει βαρος ενημερωσεμε να το ξερω και εγω!
πρόσεξε με εγώ δεν σου επιτέθηκα, ούτε έκρινα αν έχεις δίκιο εσύ ή η άλλη κοπέλα, απλός παρατηρητής είμαι και σου λέω οτι το λογικό θα ήταν να έχεις ήδη παραιτηθεί, μετά από τόσες φορές που το έχεις δηλώσει.