αχ ναι !
σκεφτομουν
Ιουνιος Ιουλιος Αυγουστος
απο τεσσερα κιλακια ο μηνας
-12 κιλα τελος Αυγουστου!
πως σε φαινεται?
υπερβολικο?
Printable View
αχ ναι !
σκεφτομουν
Ιουνιος Ιουλιος Αυγουστος
απο τεσσερα κιλακια ο μηνας
-12 κιλα τελος Αυγουστου!
πως σε φαινεται?
υπερβολικο?
μωρέ μια χαρά είναι αλλά βολέυομαι και με 2 κιλάκια
το μήνα πιο χαλαρά...
μαλιστααααααααααα!Quote:
Originally posted by herts
μωρέ μια χαρά είναι αλλά βολέυομαι και με 2 κιλάκια
το μήνα πιο χαλαρά...
αντε ωραια!
εγω δεν ξερω με τι βολευομαι πια
ας αρχισω με το χαιρομαι οπως ειμαι
αν και δεν με εχθρευομαι και πολυ εδω που τα λεμε!
αντε καλη μας καθοδο anyway...
καλή μας κάθοδο λοιπόν... :)
επειδη και εγω ειχα αυτη την απορια και λεω μα πειναω συνεχεια...πως θα το καταλαβω???Quote:
Originally posted by katerina76
Καλημέρα και απο μένα!!! Pennou σε ευχαριστώ για το link..το κατέβασα και διάβασα το μισό ήδη από το Σάββατο...μου έδωσε μεγάλο θάρρος...λέω να το ακολουθήσω σύντομα γιατί θα φύγω με άδεια για μία εβδομάδα με τον καλό μου και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να μαγειρεύω άλλα για μένα και άλλα για εκείνον (αν και ο γλυκούλης μου είναι πρόθυμος να τρώει ότι τρώω εγώ)..θα εφαρμώσω λοιπόν την μέθοδο αυτή και θα δω τα αποτελέσματα σε μία εβδομάδα...αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ο 1ος κανόνας!!! να τρώω μόνο όταν πεινάω...δυστυχώς επειδή υπήρξα χοντρούλα μία ζωή ... το φαγητό το έτρωγα πάντα με λαιμαργία...και στα χρόνια που πέρασαν και φυσικά μεγάλωσα τα κιλά πολλαπλασιάζονται...πώς λοιπόν θα καταλάβω ότι πεινάω πραγματικά και δεν είναι λιγούρα?????
λοιπον καθε φορα που εχω αυτη την αισθηση σκεφτομαι πειναω πραγματικα?η απλα θελω να αλλαξω το πως νιωθω κ να μπουκωθω με φαϊ?επισης μια αλλη λυση ειναι να πιεις ενα ποτηρι νερο και αν συνεχισεις να πεινας τοτε φαε...ααα και κατι αλλο που θα σου αρεσει...απο τοτε που αφησα τον εαυτο μου ελευθερο δηλαδη 6 μερες απο τις 25/5 εχω σταματησει να σκεφτομαι το φαγητο γιατι απλα λεω αμα πεινασω για κατι θα το φαω...οποτε δεν αγχωνομαι εχω χασει 1,700 τρωγοντας πιτα σουβλακι, γλυκα, πιτσα και τετοια αλλα τρωω οταν πραγματικα πειναω μεχρι να νιωσω οτι ειναι οκ ακομα και με μισο κομματι πιτσα...το αλλο το αφηνω για πιο μετα..
κ κατι σημαντικο που λεει ειναι οτι οταν δινεις στον οργανισμο σου αυτο που θελει στην ωρα του δεν μπαινει σε κατασταση λιμοκτομιας και δεν αποθηκευει σε λιπος για αργοτερα...ισως αυτο ειναι το μυστικο μαζι με το αργο μασημα...απελπιστικα αργο...
Γεια σας κι απο μενα, αυτο το βιβλιο απο που το κατεβαζετε??? Γιατι δεν βρηκα καπου το link
οριστε brazil μου....http://www.megaupload.com/?d=S3V6XRDL
σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση pennou...το θέμα είναι να μπορείς να το μασήσεις αρκετά αργα...άμα είναι σαλάτα ας πούμε γίνεται άνετα...άμα είναι όμως ένα απλό βραστό κολοκυθάκι πώς να το μασήσεις αργά...λιώνει στο στόμα...θα το ξεκινήσω το σύστημα αυτό και βλέπουμε...όπως και να έχει είναι το πιο σωστό όμως...να τρως ότι θες...το θέμα μας είναι να μάθουμε πότε το θέλουμε πραγματικά...και όχι απο συνήθεια...
μην το μασας τοσο αλλα αφηνε το πηρουνι κατω δινε στο σωμα σου περιθωριο να καταλαβει οτι χορτασε...Quote:
σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση pennou...το θέμα είναι να μπορείς να το μασήσεις αρκετά αργα...άμα είναι σαλάτα ας πούμε γίνεται άνετα...άμα είναι όμως ένα απλό βραστό κολοκυθάκι πώς να το μασήσεις αργά...λιώνει στο στόμα...θα το ξεκινήσω το σύστημα αυτό και βλέπουμε...όπως και να έχει είναι το πιο σωστό όμως...να τρως ότι θες...το θέμα μας είναι να μάθουμε πότε το θέλουμε πραγματικά...και όχι απο συνήθεια...
οκ...ευχαριτσώ και πάλιQuote:
Originally posted by pennou
μην το μασας τοσο αλλα αφηνε το πηρουνι κατω δινε στο σωμα σου περιθωριο να καταλαβει οτι χορτασε...Quote:
Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λεει!!!
το κατεβασα και εγω αλλα προβληματιζομαι αρκετα και ειδικα στο σημειο "τρως οτι θες"!
εγω αν ξεκινησω ετσι (βεβαια λεει "τρως ως το σημειο που νιωσεις οτι χορτασες"αλλα ειναι δυσκολο να το σταματησεις νομιζω) στο τελος θα κανω γευμα με 1000 θερμιδες χωρις να το παρω καν χαμπαρι!και μετα θα νιωθω οτι χαλασα τη διαιτα οποτε να φαω και κατι ακομη...κλπ,κλπ...
καλυτερα διαιτα και παλι διαιτα,αν δεν πεσει ραψιμο δεν γινεται δουλεια!
κοιτα και να κανεις γευμα απο 1000 θερμιδες δεν νομιζω να μπορεσεις να το καταναλωσεις ολο με την προϋποθεση να σταματησεις οταν νιωσεις οτι καταλαγιασες την πεινα σου...οχι να βαρυνεις το στομαχι σου..
εμ το σταματημα ειναι το δυσκολο ομως,εγω οταν δεν κανω διαιτα και με αφηνω ελευθερη δυσκολα φτανω απλα σε ενα σημειο κορεσμου και αν το φτασω ακομη παλι δεν μπορω να το ελεγξω,δηλ θα φαω μεχρι να σκασω!αν τρωγαμε παντα οσο πειναμε και μονο οπως δηλαδη κανουν συνηθως οι νορμαλ ανθρωποι εννοειται οτι δεν θα υπηρχε θεματακι!
το θεματακι ειναι οτι μετα εμεις ΔΕΝ σταματαμε!αλλα και παλι αν αυτο βοηθαει καποιους αλλους εδω μεσα ειναι σεβαστο και μακαρι με τον ενα ή με τον αλλο τροπο ολοι να καταφερουμε να ειμαστε και να νιωθουμε καλυτερα!
Τι ωραιος τιτλος! Οποτε τον βλεπω, νομιζω οτι μπαινωντας εδω θα βρω και την μαγικη φορμουλα για να αδυνατισω. :)
Cheers...