semie μου η μαγιονέζα και η κέτσαπ έχουν ζάχαρη. Δυστυχώς!
Το φιλαδέλφεια αν δεν έχει άμυλο(γιατί μερικά σπρεανττυριά έχουν) στις μερες πρωτεινης
Printable View
semie μου η μαγιονέζα και η κέτσαπ έχουν ζάχαρη. Δυστυχώς!
Το φιλαδέλφεια αν δεν έχει άμυλο(γιατί μερικά σπρεανττυριά έχουν) στις μερες πρωτεινης
δαναη μου συγνωμη που σε διορθωνω αλλα οταν εκανα εγω μια παροιμοια διαιτα εχανα 2 κιλα την βδομαδα και ετρωγα την πρωτη βδομαδα υδατανθρακες και την δευτερη πρωτεινες το θυμαμαι καλα ειχα χασει 8 κιλα σε ενα μηνα αρα δεν παιζει να τσιμπας κιλακι κατι γινεται δεν ξερω τι ....παντως η δικη σου ισως να ειναι πιο αποτελεσματικι λογο του περα παρα μερα...θα την ξεκινησω δευτερα.....μπας και ξεκολλησωQuote:
Originally posted by Danai20
mcan
οι υδατάνθρακες των λαχανικών είναι αφενώς υπερβλικά λίγοι, αφετέρου δεν είναι απλά σάκχαρα όπως των φρούτων και δεν έχουν άμυλο όπως τα σιτηρά.
Η μία μέρα χωρίς υδατάνθρακα αδειάζει τις αποθήκες γλυκογόνου και εκεί πάνω του δίνουμε υδατάνθρακα και τον σοκάρουμε. Μια ολόκληρη εβδομάδα απλά μας εξαντλεί και φέρνει τον οργανισμό σε κατάσταση άμυνας. Η μια εβδομάδα υδατάνθρακες είναι σίγουρο ότι θα τσιμπήσουμε το κιλό μας.
γεια! γραφω πρωτη φορα αν και σας διαβαζω καιρο.!σκεφτομαι να κανω τη διαιτα της δαναης..μπορεισ να μ πεις αλλες ιδεες για το πρωινο της ημερας των πρωτεινων..και κανενα σνακ για αυτη τη μερα..ειμαι πολλεσ ωρεσ στη σχολη και μονο το γαλα μπορω να σκεφτω για σνακ(και δν μαρεσει κιολασ:p ) to σοκολατουχο 0% λεσ να επιτρεπεται?
Δαναη μου σε ζαλισαμε, αλλα κανε λιγη υπομονη μεχρι να το καταλαβουμε πληρως.
Τα μανιταρια μπορω να τα βαλω την μερα της πρωτεινης?
Μαζι με κοτοπουλο η στην ομελετα?
petalouditsa
μπορεί να έχεις δίκιο. Προσωπικά θα βαριόμουν λίγο να τρωω όλη τη βδομάδα το ένα ή το άλλο. Ετσι όπως μου εχει δώσει η διαιτολόγος τα γεύματα, το νιώθεις ότι το σώμα σου αδειάζει και γεμίζει και αυτό το κάνει να καίει. Αυτή ηταν η αίσθηση.
Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω και εγώ.
astralon
εγώ τη μέρα υδατάνθρακα είχα τοστ με ταχίνι και χούμους. Της πρωτεινης έπαιρνα τάπερ με σαλάτα με κοτόπουλο ή τόνο ή ζαμπόν αυγό κλπ.
Βασιλική τα μανιτάρια είναι στα λαχανικά με όλα τα τρως
Γιαυτο σου ειπα οτι η δικια σου διατροφη ειναι η καλυτερη επιλογη :)Quote:
Originally posted by Danai20
petalouditsa
μπορεί να έχεις δίκιο. Προσωπικά θα βαριόμουν λίγο να τρωω όλη τη βδομάδα το ένα ή το άλλο. .
Καθως αναρωτιομουν ποια τροφιμα ανηκουν στις πρωτεινες και ποια στους υδατανθρακες διαπιστωσα κατι. Το γαλα το εβαπορε το νουνου το light που βαζω στον καφε μου τι ειναι; Η πρωτη σκεψη ειναι οτι ειναι γαλα αρα ειναι πρωτεινη. Ελα ομως που κοιταξα τα συστατικα του και ειδα οτι εχει την εξης συσταση:στα 100 ml ετοιμου γαλακτος οι πρωτεινες ειναι 3,9γρ και οι υδατανθρακες 5,9. Και με τα οσπρια επισης εχουν πολυ πρωτεινη για αυτο λεγονται και κρεας του φτωχου
Αλλα και με την ζαχαρη που απαγορευεται; Η ζαχαρη υπαρχει σε πολλα τροφιμα δυστυχως. Στις φρυγανιες, στο παστελι, στο ταχινι (ακομη και το ταχινι με το μελι εχει πιο πολυ ζαχαρη παρα μελι). Για τα δημητριακα πρωινου δεν το συζηταω ειναι μες στη ζαχαρη. Αρα το ενα κουταλακι ζαχαρη στον καφε δεν νομιζω να πειραζει. Το λεω στην κοπελα που το ρωτησε γιατι την καταλαβαινω απολυτα καθως και εγω ειμαι λατρης του καφε.
οι περισσοτερες τροφες περιλαμβανουν και πρωτεινες και υδατανθρακες απλα στη περιπτωση μας ειναι αμελητεο των ενα εκ το δυο
λοιπον απο λεω να τη δοκιμασω, και να σας πω νεα. Τι οριο υπαρχει στην ληψη θερμιδων?
Η ζάχαρη απαγορεύεται είτε στον καφέ είτε στα δημητριακά είτε οπουδήποτε αλλού. Όποιος θέλει τη χρησιμοποιεί, αλλά δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Οι μερίδες κανονικές. Δεν μετράμε θερμίδες.
thanks θα γραψω σε καμια εβδομαδα την προοδο:)
Μαλλον επειδη εκοψες την ζαχαρη και τα παχυντικα αδυνατισες Δαναη μου. Αν καταφερνα και εγω να τα κοψω τα γλυκα και τα μπισκοτα και τα τσιπς θα αδυνατιζα και χωρις την διαιτα που προτεινεις