κ εγω σε 5 μερες μονο κατι γραμμαρια εχω χασει αλλα ελπιζω να δειξει κανα μαγικο η ζυγαρια αυριο μεθαυριο!!!!!κουραγιο!!!!!!
Printable View
κ εγω σε 5 μερες μονο κατι γραμμαρια εχω χασει αλλα ελπιζω να δειξει κανα μαγικο η ζυγαρια αυριο μεθαυριο!!!!!κουραγιο!!!!!!
pennou ti εννοεις με τα μουτρα στο φαι???1200 θερμιδες διαιτα ειναι!2 κιλα δεν ειναι ασχημα γιατι παιζει να ειναι λιπος!!
semie εγω βλεπω ξαφνικα χανουμε οταν κανουμε διαιτα,οπως και ξαφνικα παχαινουμε οταν τρωμα τον αμπακο!(οχι μεσα σε 5 μερες...οκ εισαι!)
εννοω τωρα πριν λιγο εφαγα μισο κιλο φετα απο τα νευρα μου...και κατι αλλα...
ετσι την παταμε..αρκει μια στιγμη "απελπισιας" να χαλασει την προσπαθεια μιας και 2 ημερων...
παντως αυριο σκεφτομαι οντως να κανω 1100-1200 θερμιδες γιατι εχω κανονισει φαγητο εξω και Σαββατο και Κυριακη...οποτε μαλλον θα αναβαλλω το επισημο ζυγισμα για Δευτερα πρωι!αλλα το σκ οτι φαω ελπιζω να ειναι νωρις και με καποιο μετρο!
στοχος μου -τελικα-Δευτερα πρωι οπωσδηποτε το χειροτερο 54!
και 3 Μαιου δυναμικο ξεκινημα γιατι το σκ της Πρωτομαγιας θα ειμαι εκτος σπιτιου και αποκλειεται να ξεκινησω 1/5 οπως ειχα αρχικα αποφασισει!
Στοχος 3/5:να ξεκινησω επισημα με 53 κιλα το χειροτερο και να μου μεινουν αλλα 5 ρημαδια..
Κορίτσια κι εγω δεν παω πολυ καλα με την καινουρια διατροφη που μου εδωσε η διαιτολόγος μου την Τρίτη, κατι δεν πρεπει να εχει κανει καλά, η ο οργανισμός μου κανει κατακρατηση, αλλα δνε πρεπει να απογοητευομαστε και να ξεσπαμε στο φαγητο Πενού μου γιατι μετα θα νιωθεις πιο χαλια απο πριν 1 θα στεναχωριεσαι γιατι δεν χανεις και 2 θα εχεις και τυψεις που εφαγες
Quote:
Originally posted by karamela
Κορίτσια κι εγω δεν παω πολυ καλα με την καινουρια διατροφη που μου εδωσε η διαιτολόγος μου την Τρίτη, κατι δεν πρεπει να εχει κανει καλά, η ο οργανισμός μου κανει κατακρατηση, αλλα δνε πρεπει να απογοητευομαστε και να ξεσπαμε στο φαγητο Πενού μου γιατι μετα θα νιωθεις πιο χαλια απο πριν 1 θα στεναχωριεσαι γιατι δεν χανεις και 2 θα εχεις και τυψεις που εφαγες
και 3 καραμελα μου πηρα 700 γρ.
:( Δεν πειράζει, απλα απο σημερα μπες παλι στο δρομο σου και θα δεις οτι αυριο θα ειναι πιο καλα τα πραγματα :) εδω θα είμαστε που θα γράψεις -...Quote:
Originally posted by pennou
Quote:
και 3 καραμελα μου πηρα 700 γρ.
το ευχομαι καραμελα μου γιατι στην ουσια ειναι σαν να μην εχω χασει τιποτα...
πεννου μου εγω οταν δε χανω ξεχναω για λιγες μερες τη ζυγαρια και ακολουθω κατα γραμμα το προγραμμα μου
και πιστεψε με, παντα πιανει αυτο γιατι ολα ειναι θεμα ψυχολογιας!
Πενού μου γλυκιά άκου... κάποιες φορες αυτες οι παρασπονδίες κανουν καλό και θα σου πω ακριβώς τί εννοω,Quote:
Με την διαιτολόγο που ειμαι τωρα εχω ξανασυνεργαστεί, όταν κολλαγα, γιατι μετα απο ενα σημειο κολλας και ας τα κανεις ολα κατα γραμμα,όταν λοιπόν κόλλαγα για 1 ημέρα μου έλεγε να φαω ελευθερα, να φαω μαλακιες, γλυκα, παχυντικά και οτι μου έρχεται με αυτο οοργανισμος μας παθαινει ενα ταρακουλο γιατι τοσο καιρό ετρωγε υγιεινα και λιγες θερμίδες και του κανεις ενα ντου και του δινεις τις αηδιες και τις πολλες θερμίδες, την επόμενη ημερα κανεις μονοφαγία αυτο ειναι τρως απεριοριστη ποσοτητα ΜΟΝΟ πρωτεινες(που στην ουσια αυτα ειναι που καινε λιπος) παθαινει δευτερο ταρακουλο στα καπακια και βλεπεις την επομενη απο την μονοφαγια που ζυγιζεσαι και εχει χασει και τις βλακειες που εφαγες και παραπανω απο αυτο που ησουν και μετα συνεχιζεις κανονικα την διατροφη σου και χανεις.
Οπότε μην απογοητεύεσαι, εν μέρει ειναι καλο αυτο αλλα οχι να συνεχιστει ;)
δλδ αν κολλησω να φαω ελευθερα και την αλλη μερα μονο πρωτεινες??κ δεν θα τα παρω ολα πισω??πω πω μακαρι να καταλαβα καλα!Quote:
Πενού μου γλυκιά άκου... κάποιες φορες αυτες οι παρασπονδίες κανουν καλό και θα σου πω ακριβώς τί εννοω,Quote:
Με την διαιτολόγο που ειμαι τωρα εχω ξανασυνεργαστεί, όταν κολλαγα, γιατι μετα απο ενα σημειο κολλας και ας τα κανεις ολα κατα γραμμα,όταν λοιπόν κόλλαγα για 1 ημέρα μου έλεγε να φαω ελευθερα, να φαω μαλακιες, γλυκα, παχυντικά και οτι μου έρχεται με αυτο οοργανισμος μας παθαινει ενα ταρακουλο γιατι τοσο καιρό ετρωγε υγιεινα και λιγες θερμίδες και του κανεις ενα ντου και του δινεις τις αηδιες και τις πολλες θερμίδες, την επόμενη ημερα κανεις μονοφαγία αυτο ειναι τρως απεριοριστη ποσοτητα ΜΟΝΟ πρωτεινες(που στην ουσια αυτα ειναι που καινε λιπος) παθαινει δευτερο ταρακουλο στα καπακια και βλεπεις την επομενη απο την μονοφαγια που ζυγιζεσαι και εχει χασει και τις βλακειες που εφαγες και παραπανω απο αυτο που ησουν και μετα συνεχιζεις κανονικα την διατροφη σου και χανεις.
Οπότε μην απογοητεύεσαι, εν μέρει ειναι καλο αυτο αλλα οχι να συνεχιστει ;)
εμένα ετσι λειτουργει η δικη μου διαιτολόγος, αλλα αυτο δεν πρεπει να το κανεις συνεχεια δηλαδη καθε εβδομαδα?
Ναι την επόμενη ημερα τρως απεριοριστη ποσοτητα απο κοτοπουλο ψητό ή γαλοπούλα ή αυγο ή βραστο ή ψητό ψάρι, μονο αυτα ομως οχι σαλατες ουτε καφε ουτε γαλα ουτε φρουτα, τιποτα μονο αυτα που εγραψα μπορείς.
κανα τυρακι?
όχι τιποτα μονο αυτα που σου ειπα αλλα απεριοριστα