Ήμαστε λίγο τσουπωτές κ αφρατούλες nera!! Εμένα με κοροϊδεύανε τα βρωμόπαιδα ρε γαμώτο κ στενοχωριόμουν...
Printable View
Ήμαστε λίγο τσουπωτές κ αφρατούλες nera!! Εμένα με κοροϊδεύανε τα βρωμόπαιδα ρε γαμώτο κ στενοχωριόμουν...
Κι εμένα εννοείται!Η φρίκη ήταν στην έκτη δημοτικού,που ήρθαν γυμναστές και μας ζύγιζαν και μετρούσαν ύψος. Ήμουν μοναδική στο είδος μου από τότε. Κι άλλη μια κοπέλα ήταν στα δικά μου κυβικά,αλλά πιο δημοφιλής και έτσι κορόιδευαν μόνο εμένα. Σε λίγο καιρό θα ανασάνω ξανά...
Quote:
Originally posted by nera
Κι εμένα εννοείται!Η φρίκη ήταν στην έκτη δημοτικού,που ήρθαν γυμναστές και μας ζύγιζαν και μετρούσαν ύψος. Ήμουν μοναδική στο είδος μου από τότε. Κι άλλη μια κοπέλα ήταν στα δικά μου κυβικά,αλλά πιο δημοφιλής και έτσι κορόιδευαν μόνο εμένα. Σε λίγο καιρό θα ανασάνω ξανά...
καλα δεν υπηρχε αυτο το πραγμα!!!! η αλλη φρικη ηταν στην 1η γυμνασιου και στην 1η λυκειου που ζητουν χαρτι απο τους γιατρους για την γυμναστικη π λεει κιλα, υψος κτλ....
Κακίες υπάρχουν παντού τελικά,πίστευα ότι ήμουν μόνη τότε. ʼσε που πλέον έχουμε αυξηθεί σε αριθμό οι υπέρβαροι (να μην πω παχύσαρκοι,μαμούθ μου 'ρχεται στο μυαλό). Ή απλά δε ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε
Τον πετυχα σχεδον! Ειμαι 78,1!Quote:
Originally posted by brazil
Μαλλον θα βαζω μικροτερους στοχους!Quote:
Originally posted by brazil
Τελικα Σαββατο 5/6... 79,5.
Νεος στοχος... Δευτερα 14/6... 78
Νεος στοχος... Δευτερα 21/6... 78
Νεος στοχος... Δευτερα 29/6... 77,3
αμαν ουτε κ θελω να το θυμαμαι, ναι το θυμαμαι ακομη,Quote:
Originally posted by rouli
Quote:
Originally posted by nera
καλα δεν υπηρχε αυτο το πραγμα!!!! η αλλη φρικη ηταν στην 1η γυμνασιου και στην 1η λυκειου που ζητουν χαρτι απο τους γιατρους για την γυμναστικη π λεει κιλα, υψος κτλ....
στο δημοτικο μαλιστα μας πηγαν σε αλλο δημοτικο
να ζυγιστουμε ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ευτυχως οι διαδικασιες ηταν συνοπτικες,
φωναζαν ονομα, ανεβαινες,
κ επειδη επικρατουσε χαμος δεν ακουγοταν κ στερεο το βαρος...
το οποιο δεν θυμαμαι καν να σας πω!
παρολαυτα πριν να γινει αυτο ειχα τοσο αγχος που μαλλον ετρωγα περισσοτερα,
ημουν ασχετη απο κιλα τοτε,
κ ως τωρα δηλαδη,
δεν ειχα ασχοληθει ποτε με διαιτες, σωστη διατροφη κτλ.
η μονη αντισταση που εφερα ποτε στο φαγητο
ηταν οταν μια μερα μου ειπε 100 φορες η μητερα μου τι εχει το ψυγειο να φαω
κ της ειπα "σκασε" εννοοντας σταματα επιτελους να μου λες φαε φαε φαε φαε.
βγηκε λιγο ασχημα
κ μετα κλαιγαμε αγγαλια για καμποση ωρα,
αλλα δεν επαψα να ειμαι υπερβαρη!
κ γω 70 θελω, αλλα ας παω 73 να με συνηθισω κ μετα παω 70 κ θα μεινω εκει για συντηρηση,Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Πω πω γέρασες badgirl μου..31 τι λες τώρα?!Αυτά είναι τα νιάτα μην ακούω "με θυμάμαι νέα"..και συμφωνώ πως δεν είμαστε όλες ωραίες μόνο στα 50-60 κιλά, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!Για μένα το ιδανικό θα ήταν τα 70 αλλά δε θα επιμείνω ούτε θα στερηθώ τα πάντα για να το φτάσω, και με τα 75 θα είμαι πολύ ευτυχισμένη.Quote:
Originally posted by badgirl11
31 parakalw!Quote:
Originally posted by tidekpe
Τι σημαίνει ....με θυμάμαι νέα;;;;Quote:
Originally posted by badgirl11
etsi svsta, προσωπικα θα απεχω πολυ απο μοντελο στα 73 λογω υψους, αλλα με θυμαμαι νεα κ ημουν παντα πανω απο 70 κ κουκλα...
Εσύ δεν είσαι νιόπαντρο παιδί;;;;Νιόπαντρο πουρό...δεν πάει! ʼρα, μικρή είσαι.....
το νεα παραπεμπει σε εποχες που δεν θυμαμαι καν καλα πλεον...εξου κ ο ορος
ισως επηρεασμενη απο τους γηραιοτερους!
70-73 να παιζω.
μου φαινονται βεβαια απιστευτα νουμερα...
125,5 :D είμαι παρα πολύ χαρούμενηQuote:
Originally posted by karamela
ελπίζω την Τρίτη να ειμαι στα 126,6 εβδομαδιαια απώλεια 1,5 κιλό οχι οτι αν ειμαι χαμηλοτερα θα με πειραξει :PPP
για την άλλη Τρίτη βάζω 124,5 μόνο ενα κιλακι στοχο γιατι εχω μια βάπτιση την Παρασκευη
Μπορώ να πω πως σχεδόν πέτυχα το στόχο μου!Το ζύγισμα στο διαιτολόγο απόγευμα και φαγωμένη έδειξε 84.Ε το πρωί δε θα μαι 83,5??ε?ε?Επόμενος στόχος λοιπόν την επομενη Τρίτη να μαι 82,5 και θα τα καταφέρω!!Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Καραμέλα μου σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου!Εγώ τη Τρίτη εύχομαι να είμαι στα 83,5 αν και δε το βλέπω να συμβαίνει αλλά όσο ζω ελπίζω δε λένε...
μπραβο βρε μπιζελι μου, εγω τα παρατω τελειωτικα....4 μηνες προσπαθω να κανω κατι κ απλα κανω συντηρηση...
απλα θα τρωω οσο πιο σωστα κ ποιοτικα μπορω, θαποφευγω τα γλυκα κ τα πολλα βραδυνα
κ θα τα χασω ελπιζω χωρις προσπαθεια.
δεν μπορω να βρω αλλη λυση. ειμαι ανεπιδεκτη καθε διαιτας! :(
ας βαλω εναν μικρο στοχο..να ειμαι - 1 κιλακι σε 7 μερες!χιχιχιχι
χαχαχαχ :D:D
Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις..ξέχνα οτι κάνεις δίαιτα, μη το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου, η πίεση και η σκέψη οτι στερούμαστε μας οδηγεί σε κρίσεις υπερφαγίας.Σκέψου πόσα έχεις καταφέρει ως τώρα, νιώσε περήφανη για τον εαυτό σου και τα κιλά θα φύγουν και δε θα το καταλάβεις!Quote:
Originally posted by koralaki
μπραβο βρε μπιζελι μου, εγω τα παρατω τελειωτικα....4 μηνες προσπαθω να κανω κατι κ απλα κανω συντηρηση...
απλα θα τρωω οσο πιο σωστα κ ποιοτικα μπορω, θαποφευγω τα γλυκα κ τα πολλα βραδυνα
κ θα τα χασω ελπιζω χωρις προσπαθεια.
δεν μπορω να βρω αλλη λυση. ειμαι ανεπιδεκτη καθε διαιτας! :(
ante na doyme bre mpizeli moy,
4 μηνες ολο λεω δε θα κανω τιποτα κ ολο με κατι καταπιανομαι κ τελικα κ την απογοητευση παιρνω οτι τα παρατω
(γιατι εκει καταληγω)
κ οντως τιποτε δεν κανω.
Κοραλομπαντάκι, μην ξεχνάς πού ήσουν..και πώς έφτασες εδώ! Αν αισθάνεσαι ότι είσαι εντάξει σε αυτά τα κιλά, απλώς συντήρησέ τα...όπως και να΄χει, να πάρεις αυτήν την απόφαση που θα σε κάνει να νιώθεις καλά!