για πες...
Printable View
για πες...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙ.ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΟ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!
κλασσική περίπτωση τεμπέλη ανθρώπου!!! (ο ψυχολόγος απεφάνθηκε :p)Quote:
Originally posted by lessing
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙ.ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΟ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!
γιατί δε βρίσκεις κάποιο άλλο άτομο να πηγαίνετε παρέα?? ή πάρε το wii fit να γυμναζεσαι στο σπίτι :wink2:
καλωσηρθες lessing :)Quote:
πως τα πας με τη διατροφη? 3 μηνες ειναι αρκετα μεγαλο διαστημα και μπραβο σου!!!:thumbup:
Ψαξε λιγο να βρεις αυτο το "γιατι" που λες.
Μηπως εχεις γενικα ασχημη διαθεση και κλεινεσαι μεσα?
Μηπως αποφευγεις τον κοσμο?
Μηπως δε σου αρεσει να βγαινεις μονη?
Μηπως ντρεπεσαι ή σκεφτεσαι οτι ισως θα γινεις ρεζιλι στο γυμναστηριο?
Η γενικα δεν εχεις κεφι ουτε να βγαινεις ουτε να κανεις πραγματα?
Παντως μη βγαλεις το συμπερασμα "ειμαι τεμπελα" γιατι συνηθως αυτο ειναι το λαθος που κανουμε. Αντι να βρουμε την πραγματικη αιτια, μας κολλαμε ενα ταμπελακι-κατηγορια, αλλη μια αφορμη για να αυτοτιμωρουμαστε και να ειμαστε σκληροι με τον εαυτο μας.
Στο σπιτι θα σε βοηθουσε να ξεκινησεις κατι?
πχ βαρακια?
κανενα dvd με ασκησεις?
ή μουσικη και χορο?
ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛ.ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΛΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ
σε νιώθω και εγώ βαριέμαι μόνη μου! μμμμ γιατί δε προσπαθείς να μη χρησημοποιείς πολύ το αυτοκίνητο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να πηγαίνεις με τα πόδια? οκ τώρα είναι ακόμα ζέστη αλλά σε λίγο καιρό θα το επιτρέπουν πιο πολύ οι καιρικές συνθήκες!!
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ PUSH ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ
κι εγω για πολυ καιρο ειχα αυτο το προβλημα. στο σπιτι μονη μου δεν ηθελα γιατι μεσα στο σπιτι ημουν παντα χαλια, δεν ειχα ορεξη για τιποτα.Quote:
ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛ.ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΛΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ
εξω για περπατημα δεν εβρισκα παρεα. και ενιωθα οτι δεν ειχα υποστηριξη.
αλλα καποια στιγμη αρχισα να συνειδητοποιω οτι αντι να παιρνω τη ζωη στα χερια μου, καθομαι και μιζεριαζω επειδη βασιζομαι στους αλλους περισσοτερο απο οσο πρεπει. Πολυ περισσοτερο απο οσο πρεπει.
Και το αποτελεσμα με αυτη τη λογικη ηταν το μηδεν!
Οσο πιο νωρις συνειδητοποιησεις οτι ΕΣΥ πρεπει να φροντισεις για σενα, τοσο το καλυτερο.
Και οταν αρχισεις να το κανεις, θα νιωθεις πολυ δυνατη.
Και απλα θα λυπασαι αυτους που βαριουνται που ζουν, δε θα λυπασαι ομως τον εαυτο σου και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
Σηκω και κανε ο,τι θελεις.
εχεις χασει Δ Ε Κ Α ολοκληρα κιλα!!!!!!! επιβραβευσε τον εαυτο σου!!!!!!!!! ειναι μεγαλο κατορθωμα! δικο σου ολοδικο σου!!!
επιβραβευσου με γυμναστικη! μπορει να νιωσεις πιο ζωντανη απο ποτε
Μην περιμενεις απο τους αλλους
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ CLICK.ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Quote:
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ PUSH ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ
omg!!!! τέλεια τα λες βρε clickaki :oQuote:
Originally posted by click
κι εγω για πολυ καιρο ειχα αυτο το προβλημα. στο σπιτι μονη μου δεν ηθελα γιατι μεσα στο σπιτι ημουν παντα χαλια, δεν ειχα ορεξη για τιποτα.Quote:
εξω για περπατημα δεν εβρισκα παρεα. και ενιωθα οτι δεν ειχα υποστηριξη.
αλλα καποια στιγμη αρχισα να συνειδητοποιω οτι αντι να παιρνω τη ζωη στα χερια μου, καθομαι και μιζεριαζω επειδη βασιζομαι στους αλλους περισσοτερο απο οσο πρεπει. Πολυ περισσοτερο απο οσο πρεπει.
Και το αποτελεσμα με αυτη τη λογικη ηταν το μηδεν!
Οσο πιο νωρις συνειδητοποιησεις οτι ΕΣΥ πρεπει να φροντισεις για σενα, τοσο το καλυτερο.
Και οταν αρχισεις να το κανεις, θα νιωθεις πολυ δυνατη.
Και απλα θα λυπασαι αυτους που βαριουνται που ζουν, δε θα λυπασαι ομως τον εαυτο σου και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
Σηκω και κανε ο,τι θελεις.
εχεις χασει Δ Ε Κ Α ολοκληρα κιλα!!!!!!! επιβραβευσε τον εαυτο σου!!!!!!!!! ειναι μεγαλο κατορθωμα! δικο σου ολοδικο σου!!!
επιβραβευσου με γυμναστικη! μπορει να νιωσεις πιο ζωντανη απο ποτε
Μην περιμενεις απο τους αλλους
τόσο τέλεια που σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ να γυμνάζομαι!!! :smilegrin:
χιχιχι ναι αλλα δεν τα κανω τελεια. εχει παει 8μιση κι εγω κουτιζω και καπνιζω και ακομα δεν εχω ξεκινησει το dvd.
50' λεπτα το dvd, βαλε κανα τεταρτο μαζι τα διαλειμματα ισως, μετα ντουζ, μαγειρεμα φαγητο και μετα εχω περπατημα βραδινο καθιερωμενο.
ποτεεεεεεεεεεεεεεε θα τα προλαβωωωωωωωωωωωωωω?
και συνεχιζω να στρογγυλοκαθομαι!
τι εχουμε παθει με το φορουμ?!
η ΡΟΖ σημερα εκαψε τις φακες! :smilegrin:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Κ ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ Κ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΤΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΣΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ
η γενικα δεν παρατηρει τιποτα, ειναι στην κοσμαρα του. η το προσεξε και δεν ειπε τιποτα.Quote:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Κ ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ Κ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΤΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΣΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!
να μη φαινεται Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !!!
δεν υπαρχει περιπτωση. στο υπογραφω.
σκεψου τι ειναι 10 κιλα!!!!!!
σιγουρα το βλεπεις στα ρουχα σου.
10 κιλα ειναι ενα σωρο ποντοι!!!!!!
θα φυγουν και τα αλλα, αστο αυτο.
τωρα θα χαιρεσαι για τα 10 ομως!!!!!!!!!!!!!!
ειναι παρα πολλα και χρειαστηκε πολυ κοπο για να χαθουν. 3 ολοκληρους μηνες!!
cheer up