Quote:
Originally posted by loustam
Καλημέρα...
Λοιπόν, εννοείται ότι έκανα εμετούς σε πολύ τακτική βάση 2 χρόνια περίπου... Κάποια στιγμή άρχισα να φρικάρω ότι έχω καταστρέψει την υγεία μου με όλη αυτήν την "αφύσικη" διαδικασία απώλειας κιλών και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι εμετοί τέρμα και ξεκίνησα ένα τουρ σε γιατρούς για να δω τι ζημιές είχαν ήδη προκληθεί στον οργανισμό μου. Ξεκίνησα από παθολόγο που του ζήτησα εγώ η ίδια να μου γράψει πολύ αναλυτικές εξετάσεις αίματος, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρολύτες και δεν συμμαζεύεται. Κατάλαβε λοιπόν το ζητούμενο και μου έγραψε όλα τα σχετικά. Στη συνέχεια ενδοκρινολόγος για ορμονικές, θυρεοειδή και τα σχετικά... Όταν πήρα τις εξετάσεις με μεγάλη έλλειψη Β12, γιατρός και πολύ φίλος, μου συνέστησε εσπευσμένη συνάντηση με γαστρεντερολόγο γιατί ναι μεν χαμηλοί δείκτες μπορεί να οφείλονται στην διατροφή, αλλά με διατροφή δεν μπορείς να την ανεβάσεις. Επίσης έλλειψη Β12 είναι ένδειξη κάποιου στομαχικού προβλήματος. Αυτή την στιγμή έχω ολοκληρώσει την θεραπεία, έχω κάνει επαναληπτικές που δείχνουν ότι οι τιμές έχουν εκτοξευθεί και πάλι και πρέπει να περιμένω ένα διάστημα να κάνω και πάλι εξετάσεις για να δω αν έχω και πάλι απώλεια που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ζημιά στο στομάχι. Προς το παρόν ευτυχώς έχω γλιτώσει την γαστροσκόπηση...
Αυτά... Πάντως μία επίσκεψη σε γιατρό σε κάνει να δίνεις νέες υποσχέσεις στον εαυτό σου, ζητώντας του συγνώμη για την μέχρι τώρα ταλαιπωρία.
Καλημέρα
Loustam μου έκανες την καρδια περιβόλι...εγώ κοντεύω να κλείσω χρόνο με τους εμετούς και έπαθα ένα ψιλοσόκ με αυτά που διάβασα.Δεν είχα ιδέα...Εμένα η μικροβ. μου είχε πει να πάρω απτο φαρμακείο βιταμίνες Β12 και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι για να μην αντιμετωπισω πρόβλημα στο μέλλον.Φυσικά δεν πήρα τίποτα.Αυτή η διαταραχή των ηλεκτρολυτών ξέρεις εαν επανέρχεται απο μόνη της εαν κοπούν οι εμετοί?Πρέπει απαραίτητα να πάρουμε φάρμακα ή να κάνουμε ενέσεις?Επίσης επηρεάζουν τελικά την περίοδο?ισχύει, σου είχε πει τπτ σχετικό ο γιατρός?συνεχίζει να μου ακούγεται κουφό αλλά εαμ κρίνω οτι μου κόπηκε με το που άρχισα τους εμετούς..Σορυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά μου φαίνεται οτι είσαι καλύτερα ενημερωμένη.