Quote:
Originally posted by smart
απλα θεωρω οτι τα 94 κιλα ειναι ενα νουμερο που μπορει να αντιμετωπιστει χωρις χειρουργειο.
απ οσα εχω διαβασει απο τα παιδια που εχουν ηδη χειρουργηθει, υπαρχει μεγαλη ταλαιπωρια μετα.
οποτε, οπως το αντιλαμβανομαι εγω παντα, προκειμενου να αποφευχθει αυτη η ταλαιπωρια κ η προσαρμογη διατοφικων συνθηκων ετσι κ αλλιως θα υπαρξει, γιατι καποιος να μην προσπαθησει με πιο συμβατικους τροπους?
καποιος με 94 κιλα, αν χασει 10 μονο, μανι μανι απομακρυνεται κατα πολυ απο οποιαδηποτε σκεψη αναγκης χειρουργειου.
δε θεωρεις οτι αξιζει τον κοπο?
84 κιλα δεν ειναι δα κανενα τρελο νουμερο !
δεν θεωρώ τα 94 κιλά τραγικά σαν νούμερο αν έχεις το κουράγιο και μπορείς να κάνεις μία προσπάθεια με γυμναστική ή και χωρίς αυτήν και με σωστή διατροφή.Και τα 84 κιλά μου φαίνονται μια χαρά νούμερο και αν ήμουν τόσα ευχαριστημένη θα ήμουν για αρχή.Το έχω πει και το ξαναλέω για εμένα το χειρουργείο είναι η ύστατη λύση αλλά δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να κρίνει κάποιον που αποφασίζει να το κάνει,και ειλικρινά βλέπω τριγύρω μία απίστευτη προκατάληψη σε όσους λένε δεν μπορώ άλλο δίαιτες και προσπάθειες ! Αλλά ειλικρινά θεωρώ πως κάποιος που έχει αρκετά εώς πολλά παραπάνω κιλά και δεν μπορεί?δεν θέλει? να τα χάσει η ποιότητα ζωής του δεν είναι και η ιδανική.Και για λόγους υγείας,και για κοινωνικούς και για ψυχολογικούς .Από όσο έχω διαβάσει και εδώ και αλλού αλλά και γνωρίζοντας άτομα που έχουν κάνει χειρουργείο η ζωή τους μετά ήταν πολύ καλύτερη,σχετικά με την ταλαιπωρία ακόμα και μία άλλη εγχείρηση να κάνεις ο χρόνος ανάρωσης δεν είναι λιγότερο από ένα μήνα :) Αυτά τα ολίγα από εμένα,απλά αναρωτήθηκα και ρώτησα :)