Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by spaceride
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μορέ εγώ θα κάνω την επεμβασούλα μου, θα μείνω η μισή (άντε και λίγο παραπάνω δεν μας χαλάει!!! ο στόχος μου είναι τα 85 προς το παρόν) και μετά θα ακούω τα οοοοοοοοοο ααααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (αλα ζούμπι) πως αδυνάτισες έτσι? και η απάντηση μου θα είναι , δεν έκανα τίποτα, απλά ήρθε ο καιρός και αδυνάτισα. Κανεις δεν ξέρει ότι θα κάνω μανίκι, μόνο ο αντρας μου και η μαμα μου, και φυσικά εσεις εδώ. και ούτε πρόκιτε να το πω σε κανέναν. και τώρα θα δεις πως όσοι με απέριψαν τόσο καιρό, θα θέλουν να ρθούν πίσω, όμως τώρα πια δεν θελω εγώ.
Πλέων για μένα είναι μόνο η Πωλίνα και ο Ανδρεας ( ο γιος μου). Κανείς άλλος. Έχω περάσει πολλά, και έχω πάρει κάπιες πολύ σοβαρές αποφάσεις στην ζωή μου. όπιος απο εδώ και πέρα δεν με δέχετε όπως είμαι, βγένει αμεσως από το φόντο μου. δέν θέλω πολλά άτομα δίπλα μου που να με εκμεταλεύοντε. Θέλω λίγα που να αγαπάν γιαυτό που έχω μέσα μου!
Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
Η μαγκια ειναι να μη δεχτεις να σε κρινουν και θετικα
συμφωνω με το σκεπτικο σου ... αλλα κ παλι νομιζω οτι η τελευταια φραση ειαν ιτο ζητουμενο!
διοτι , δεν ξερω για τους υπολοιπους εδω μεσα, εγω ομολογω την αδυναμια μου...
ακομη κ αν κανω οτι δε μασαω-κ τις περισσοτερες φορες ετσι ειναι- δε θα προσποιηθω οτι δε μ εχει πληγωσει η σταση καποιων ανθρωπων που χωρις καν να εχουμε φιλικη σχεση εχουν εκφραστει με συγκεκριμενο τροπο για τα επιπλεον κιλα -που στη δικη μου περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι κ πολλα!!
οποτε, αν χασω κιλα, εννοειται οτι θα καμαρωνω ως γυφτικο σκερπανι κ ας ειναι αυτο ο,τι πρεπει για να πυροδοτησω το δικαιωμα που νομιζουν οτι εχουν να εχουν αποψη!!
δκδ βρε παιδια, πως να το πω... κανουμε πως κ αμαν να ακουσουμε μια καλη κουβεντα- ακομη κ απο ατομα που χ@σμ@να τα χουμε- οταν ερθει η ωρα να τ ακουσουμε θα εχουμε τη δυναμη να το παιξουμε υπερανω?
εγω οχι!!
αλλα ΑΝ ηθελα, θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο!!
πχ:
-πολυ αδυνατισες!
-ε μωρε, ειχα διαρροια 2-3 μερες κ εκοψα λιγακι αλλα τωρα ειμαι καλυτρα, πιστευω θα στρωσω!!!
-αδυνατισες παρα πολυ!
-ναι, εχασα 5-6 κιλα γιατι την τελευταια φορα που σε ειδα τρομαξα κ δεν ηθελα να γινω σαν κ σενα!!
(αυτο ειαν ιμεγαλη κακια κ τη φυλαμε για πολυ συγκεκριμενα ατoμα :P)