απο θεα σκιζουμε στη γειτονια, δεν μπορεις να πεις!!!
εχω διασυρθει πληρως σε αυτο το φορουμ
Juliet
Printable View
απο θεα σκιζουμε στη γειτονια, δεν μπορεις να πεις!!!
εχω διασυρθει πληρως σε αυτο το φορουμ
Juliet
Ωπα! Καιρος για μια βολτα στην συμπρωτευουσα!
JULIET βγηκες χτες;:crazy:
Για να μην ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα εγω χτες ξαναβγηκα το βραδυ(υπερβαση)πηγα στη συναντηση κ μετα στην ταινια της Αννας Κοκκινος ''Ευλογημενες ψυχες''(blessed)η οποια ειναι απαιχτη.[Παιζει κ η Βικτωρια Χαραλαμπιδου που ηταν στις ''νυφες''του Παντελη Βουλγαρη.Ειναι Αυστραλεζικη κ η τανια κ οι υπολοιποι ηθοποιοι γιατι η σκηνοθετης ειναι Ελληνοαυστραλοι κ δειχνει 6 παιδια που το καθενα το εχει σκασει απο το σπιτι του για διαφορετικους λογους.Στην αρχη δειχνει τα παιδια χωριστα κ μετα την ιστορια των μαναδων τους,τις συνθηκες στο σπιτι...ΑΠΑΙΧΤΟ]Και μετα γυρισα με τα ποδια απο το σινεμα στο σπιτι 20 λεπτακια περπατημα
Αρα συνολικα η μερα:Πρωι περπατημα 1 ωρα-διατροφη καλη με σαλατες κ.λ.π.-ξεκουραση
Βραδυ εξοδος ,σινεμα,περπατημα.
αποφασισα οτι μετα απο 1 γρηγορο ταξιδι που θα κανω συντομα, θα γραφτω γυμναστηριο, εστω και μονη μου.
ηταν και ειναι πολυ δυσκολο να κανω κατι τετοιο μονη μου, αλλα οχι αακατορθωτο, οποτε τερμα οι υπεκφυγες και σε αυτο.:starhit:
Σήμερα έπιασα τα πινέλα μου μετά απο πολυυυυ καιρο, μαγείρεψα, άκουσα ένα αγαπημενο cd, μίλησα πολύ όμορφα με τους δικούς μου στο τηλέφωνο(μου λείπουν..)Αντιλήφθηκα πόσα πράγματα που λάτρευα έχω αποκλείσει απο τη ζωή μου κ έχω μπλοκάρει γιατι θέλω να τα κάνω πάλι όλα μαζί-ψιλοαδύνατον!Και χτες με πίεσα τελικά να βγω για λίγο περπάτημα.Λίγα είναι αλλά το οτι δν στράφηκα με την πρώτη ευκαιρία στο φαγητό είναι κάτι!
λιγα??????Quote:
Originally posted by POZ
Σήμερα έπιασα τα πινέλα μου μετά απο πολυυυυ καιρο, μαγείρεψα, άκουσα ένα αγαπημενο cd, μίλησα πολύ όμορφα με τους δικούς μου στο τηλέφωνο(μου λείπουν..)Αντιλήφθηκα πόσα πράγματα που λάτρευα έχω αποκλείσει απο τη ζωή μου κ έχω μπλοκάρει γιατι θέλω να τα κάνω πάλι όλα μαζί-ψιλοαδύνατον!Και χτες με πίεσα τελικά να βγω για λίγο περπάτημα.Λίγα είναι αλλά το οτι δν στράφηκα με την πρώτη ευκαιρία στο φαγητό είναι κάτι!
καθε τρεις λεξεις που διαβαζα ελεγα "ουαου"
μπραβο βρε Ροζ, φανταστικα
σευχαριστώ βρε κλικάκι είπα να πάρω θάρρος απο εσάς!Α!χτες είπα να διαβάσω και το νησί μιας κ είναι επίκαιρο κ μου το είχαν κάνει δώρο κ καθόταν.Έκλεισα 8αωράκι, το τελείωσα αλλά δν μπορώ να πω οτι συγκλονίστηκα ή οτι μου άφησε κάτι..Κατα τα άλλα όντως ας μετριάσουμε τις υπεκφυγές!Κλικ γυμναστήριο να πας!Αν δν συντρέχει οικονομικό θέμα δν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μη το κάνεις!Quote:
Originally posted by click
λιγα??????Quote:
Originally posted by POZ
καθε τρεις λεξεις που διαβαζα ελεγα "ουαου"
μπραβο βρε Ροζ, φανταστικα
θα παω δημοσιο, για να μου ερθει φθηνοτερα :starhit:
ευχαριστω Ροζουλα, ελπιζω οντως να το κανω, μη σκαλωσω τελευταια στιγμη
όχι δν θα σκαλώσεις!Σήμερα το σκεφτόμουν αυτό, οτι γενικότερα κολλάω, κολλάω κολλάω και αναβάλλω αναβάλλω αναβάλλω...και αφού τα έβαλα κάτω με την κοινή -και κυνική- λογική, διαπίστωσα πως ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα πράγματα που με άγχωσαν ή με κόλωσαν στο παρελθόν δεν ήταν τελικά στην πράξη τόσο τρομερα ώστε να αξίζει η αναβολή ή το εκ των προτέρων άγχος.Στην τελική, δες το χαβαλέ δν είναι τίποτα ισόβιο αμα δν γουστάρεις φεύγεις!
the story of my life.................................Quote:
Originally posted by POZ
διαπίστωσα πως ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα πράγματα που με άγχωσαν ή με κόλωσαν στο παρελθόν δεν ήταν τελικά στην πράξη τόσο τρομερα ώστε να αξίζει η αναβολή ή το εκ των προτέρων άγχος.
χέστα, το ίδιο , ελπίζω μόνο να μην είναι της my whole life!
τοτε που μας σκαλωσαν ηταν σημαντιακ ομως...
κατα τ αλλα.. ποτε τπτ δεν ειναι αρκετα σημαντικο για τιποτα... μονο ο θανατος ..
ολτα τ αλλα γινονται κ ξεγινονται:)
Ολα σουπερ αλλα προεχει το τρελλο αγορι στο διπλα καφενε!:spin:Quote:
Originally posted by click
αποφασισα οτι μετα απο 1 γρηγορο ταξιδι που θα κανω συντομα, θα γραφτω γυμναστηριο, εστω και μονη μου.
ηταν και ειναι πολυ δυσκολο να κανω κατι τετοιο μονη μου, αλλα οχι αακατορθωτο, οποτε τερμα οι υπεκφυγες και σε αυτο.:starhit:
Σημερα τι εκανα: Πλακα