Λοιπόν λοιπόν λοιπόν!!!!!!!
σήμερα πήγα διαιτολόγο για ζύγισμα!!!!! -1300 με 5 μέρες διατροφή!!!!!! ΣΟΥΠΕΡ δεν είναι>? ¨:):):):):)
Πήγα και στον χειρούργο, είδε όλες τις εξετάσεις, μου είπε πως όλα είναι έτημα για το χειρουργείο, μου εξήγισε πως θα ξεκινήσει λαπαροσκοπικά αλλά αν βρουν επιπλοκές πάμε για τομή. μου εξήγισε πως αναλόγος αν ο δακτύλιος έκανε ζημιά στο στομάχι, ίσως να μην μπορούν να κάνουν το μανίκι στο ίδιο χειρουργειο για να μην αφήσει μεγάλο θόλο, και του είπα πως νιώθω πως όλα θα είναι οκ και πως θα μπορέσει να ολοκληρώσει με ένα χειρουργείο.
Παίρνει λοιπόν τον διευθυντή των χειρουργείων για να μού κλείσει ημερομηνία, και τί λεει ο βλάκας? πως δεν είχε μαζί του την ατζέντα των χειρουργείων, και να κρατήσει ο χειρούργος μου τα στοιχεία μου και σε 2-3 μέρες θα με παρουν τηλέφωνο. Λίγο αναστατώθηκα, αλλα με καθησίχασε ο χειρούργος μου πως σήγουρα θα με πάρουν, γιατί έτσι και αλιώς είμαι το πρώτο χειρουργείο παχυσαρκείας για φέτος, και πως κανένας άλλος ασθενής δεν έχει ολοκληρώσει τις εξετάσεις του για να του δώσουν ημερομηνία. Ετσι λοιπόν, περιμένω πάνω από το τηλέφωνο..... Πάντος μου είπε πως μάλλον μέχρι τέλος του μήνα θα έχω χειρουργιθεί.
Για να δούμε τί θα δούμε!