Οπως το ειχες διατυπωσει καταλαβα οτι μιλας για ολους οσους γραφουν στο τοπικ παχυσαρκιας
Printable View
Οπως το ειχες διατυπωσει καταλαβα οτι μιλας για ολους οσους γραφουν στο τοπικ παχυσαρκιας
ʼν ψάξεις λίγο-αν και τα βλέπεις καθημερινά τι γράφονται-θα δεις:'μια νέα προσπάθεια,ξεκινάω πάλι και σας χρειάζομαι,δίαιτα του τάδε επανάληψη Νο 89,ποιο χάπι να πάρω,μια νέα αρχή(η 34η),γιατί τρώω' και διάφορα τέτοια.Δεν μπαίνω να τα διαβάσω για να ξέρω αν αυτοί που τα γράφουν θέλουν να χάσουν 234 γραμμάρια ή 50 κιλά.Όσοι όμως έχουν φτάσει να κάνουν πολλές προσπάθειες με όποιο τρόπο έκριναν καλύτερο,έχουν υπερβάλον βάρος τέτοιο που είναι πλέον πρόβλημα(μπορεί να είναι πχ 30 κιλά,αν πρέπει να είσαι 50 και είσαι 80 είναι θέμα νομίζω),τα χρονικά όρια στενεύουν για κάποιους(μητρότητα πχ),ε, νομίζω΄ότι δεν έχουν πλέον άλλυ λύση και άδικα παλεύουν με το τέρας.Ο αγώνας είναι άνισος.
Δεν έφτασα 153 σε μία μέρα όπως και κάποιος άλλος στα 240.Όταν ήμουν όμως πλέον στα 120 ενώ έπρεπε να είμαι 70,ήμουν σχεδόν 1 σε 2.Έπρεπε να το έιχα κάνει τότε το χειρουργείο,θα πήγαινα με ακόμα μικρότερο κίνδυνο.
Αντ αυτού,εσύ προτείνεις ότι τα 150 είναι μια χαρά για δίαιτα.Εκεί κολλάιει το περιβόητο 1,2,3% πόσο είναι τελοσπάντων που θα τα καταέρει να φτάσει πχ στα 70 και να διατηρηθεί μέσες άκρες σε αυτά.Από ένα σημείο και μετά και όσο πιο κάτω πας,ο οργανισμός ταμπουρώνεται,προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει αυτό που έχει και υπερνικά κάθε δική μας προσπάθεια.Τα παραδείγματα είναι καθημερινά μέσα στα μάτια μας.
Εγώ έχω συνάδελφο,165 έφτασε,πήρε απόφαση έχασε 25 λέει,τα ψιλοπαράτησε,πήρε 3 λέει.Όταν τον γνώρισα ήτα 145 μου είχε πει.Και τι θα γίνει;φοβήθηκε με τις εξετάσεις,κατέβηκαν,επναπα ύθηκε και ξανά από την αρχή.Δεν είναι βιολί αυτό.
geia sas....diavasa ta sxolia sas k nomizw pws exw k egw ena....eimai 20 xronon k panta sth zwh mou eixa parapanw kila,exw aggi3ei ta 120 alla pote den eniwsa oti exw xasei th maxh...polles fores me pianoun kriseis k lew oti den tha ta kataferw exw xasei 7 k sunexizw...eimai sigourh oti tha ta kataferw giati pleon einai stoxos zwhs....diatrofh k askhsh(egw lew na parw k ena lupodialuth) xreiazetai,upomonh k epimonh!!!!!
Αν νιώθεις ότι δεν έχεις χάσει τη μάχη, τότε αξίζει να συνεχίσεις. Τα 120 κιλά βέβαια δεν είναι εύκολη υπόθεση - χωρίς να γνωρίζω το ΒΜΙ σου και αν έχεις αγγίξει τη νοσηρή παχυσαρκία (ΒΜΙ>40). Δεν ξέρω ποιόν λιποδιαλυτή έχεις υπόψη σου, ένας ενδοκρινολόγος μπορεί να σε κατευθύνει σε εγκεκριμένες λύσεις. Οι κρίσεις είναι πισωγυρίσματα, που υπάρχουν σε κάθε αλλαγή. Το θέμα είναι να μπορέσεις να δαμάσεις το θηρίο πριν σε κατασπαράξει (=προβλήματα υγείας). Είσαι μόλις 20 χρονών, θα έπρεπε να απολαμβάνεις τη ζωή και όχι να παλεύεις με θηρία!
Η παχυσαρκία είναι ασθένεια , υπάρχει γονιδιακή εντολή η οποία προκαλεί τόσο δυνατή επιθυμία για φαγητό .και αυτό είναι που κάνει τα ποσοστά επιτυχίας ένας παχύσαρκου ατόμου παρά πολύ μικρά να καταφέρει να χάσει και να διατηρήσει το βάρος του , μόνος του ,η με διαιτολόγους , ψυχολόγους , μελλοντολόγους , γκουρού , μενταλιστ , ειδικούς ,μη ειδικούς , υδραυλικούς ,κλπ κατηγορίες ειδικοτήτων η οποίες ζουν επαγγελματικά από την τυραννία ενός ασθενούς παχύσαρκου που προσπαθεί να αδυνατίσει , σκαμπανεβάζει κιλά , αλλάζει δίαιτες , διαιτολόγους , ψυχολόγους , νέες επαναστατικές δίαιτες , νέες επαναστατικές μεθόδους , νέα επαναστατικά χάπια , νέα ξεκινήματα , νέα προσπάθεια , νέο ποστ σε φόρουμ : (προσπάθεια Νο 145 ξεκίνησα πάλι δίαιτα-διατροφή) .
Τα πράγματα είναι πολύ άπλα.
1)είσαι παχύσαρκος πολλά χρονιά(καταλαβαίνουμε όλοι ότι μιλάμε για πολλά κιλά)
2)έχεις κάνει πάνω από 5 χρονιά αποτυχημένες προσπάθειες να αδυνατίσεις
Αν οι απαντήσεις στα 2 παραπάνω είναι ΝΑΙ ένα πράγμα είναι 99% σίγουρο ..ότι δυστυχώς δε θα τα καταφέρεις να αδυνατίσεις μονός σου.
Οι παχυσαρκία παγκόσμιος αυξάνεται κάθε χρόνο . και επίσης πιο πολύ αυξάνεται η παιδική παχυσαρκία .
Δε χρειάζεται να ανατρέξουμε μόνο στης στατιστικές που το λένε , το βλέπουμε και δια γυμνού οφθαλμού.
Το γονίδιο της παχυσαρκίας υπάρχει (εντολή γενετικού κώδικα για αποθήκευση λίπους στης αποθήκες του σώματος )(κάποτε φυσικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα καταπολεμηθεί) αλλά αυτό θα γίνει σε πολλά χρονιά !
Ένα γονίδιο επίσης μπορεί να μεταλλαχθεί ακόμη και μετά από μια ασθένεια. και μια ασθένεια μπορεί να δημιουργηθεί μετά από μετάλλαξη ενός γονίδιου (ανατρέξτε σε 100δες πληροφορίες στο ιντερνέτ) επίσης διαβάστε για το γονίδιο της παχυσαρκίας FTO , έρευνες για παιδική παχυσαρκία κλπ.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην αναφορά του για την παχυσαρκία επισημαίνει μεταξύ των άλλων τα εξής:
Παίρνει διαστάσεις επιδημίας σ? όλον τον κόσμο
Οδηγεί σε άλλες ασθένειες με αυξημένο ιατρικό και κοινωνικό κόστος
Αυτή την στιγμή τα μόνα σίγουρα όπλα σύμμαχοι στην απώλεια βάρους είναι δυστυχώς οι βαριατρικες επεμβάσεις , άλλες είναι καθημερινοί βοηθοί α}περιοριστικού τύπου(σου θυμίζουν συνεχώς να μη φας πολλά και φέρνουν πιο γρήγορα το αίσθημα πληρότητας)
Και άλλες είναι πιο δραστικές, συγχωρούν πολλά διατροφικά λάθη β} δυσαπορροφητικού τύπου (δε κάνουν πρόσληψη σε πολύ μεγάλα ποσοστά του λίπους που τρώμε)
εσυ μπολντοζα για ποσα χρονια ΜΕΤΑ τη βαριατρικη επεμβαση εχεις διατηρησει το επιθυμητο βαρος?
Το Μάρτιο θα κάνω χειρουργείο, μέχρι στιγμής απλά έχω κάνει 7,589 αποτυχημένες προσπάθειες να αδυνατίσω , δοκιμάζοντας ότι μα ότι υπάρχει . και κάθε χρόνο παχαίνω και πιο πολύ .
clikkkkkkkkkkkkk u2u
καλη επιτυχια! κυριως, απο τα 3 χρονια και μετα! εκει θα ειναι τα σκουρα αν αρχισεις τα λαθη που εκανες και πριν την επεμβαση.
υπομονη και επιμονη!:thumbup:
Σας παρακαλω πειτε οτι εσεις θελετε να κανετε εγχειρηση κ καλα κανατε αλλα ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ντροπη ρε παιδια!!Quote:
Originally posted by boldozas
Η παχυσαρκία είναι ασθένεια , υπάρχει γονιδιακή εντολή η οποία προκαλεί τόσο δυνατή επιθυμία για φαγητό
πουντο?!?!?!?Quote:
Originally posted by petallouditsaa
clikkkkkkkkkkkkk u2u
μηπως δεν ειχες βαλει τιποτα στον τιτλο? δεν εχω λαβει κατι
το ορκιζομαι δεν ειμαι ξανθια απλα δεν εβαλα τιτλο :spin:Quote:
Originally posted by click
πουντο?!?!?!?Quote:
Originally posted by petallouditsaa
clikkkkkkkkkkkkk u2u
μηπως δεν ειχες βαλει τιποτα στον τιτλο? δεν εχω λαβει κατι
την ειχα πατησει κι εγω παλιοτερα πολλες φορες
Οπα ρε παιδι'α, τον φοβίσατε τον ανθρωπο! Ελεος δηλαδη πια!
Lessing θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορα το θέμα οτί το παλικάρι μπορει να τα καταφερει και μ'ονο του! Ισως. Μπορεί ναι..μμμ μπορει για ένα χρόνο...μμμ μπορει και δύοΚΟΙΝΩΣ δεν μπορείς να ξέρεις τις δυνατοτητες του καθενος. ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε και ως γνωστόν κανεις μας δεν μοιαζει με τον άλλο!!! Χαλαρωσε λίγο πες αυτό που πιστευεις και μην έρχεσαι σε αντιπαραθεση με αυτούς που πιστευουν κάτι διαφορετικό από εσένα!ΜΠορει να έχουν δικιο μπορει και όχι!
Στέλιο σε καταλαβα'ινω τι θες να πεις αλλα εν μέρη συμφωνω μαζί σου. Μπορεί και να ανοικει στο 1% το παλικαρι! Δεν μπορούμε να το ξερουμε αυτό αν δεν προσπαθήσει. Οσοι αποφασίσαμε να καταφύγουμε στο χειρουργειο εχουμε συνηθως δοκιμάσει τα παντα εχουμε και αλλα προβληματα και πήγαμε προς τα εκει! Ας δώσει στον εαυτο του ένα χρονίκό περιθώριο3-5 χρονια προσπάθειας με σωστε΄ς μεθόδουςκαι τότε τα ξαναλεμε.
Για την ιστορια τις περισσοτερες ερευνες που ανεφερες τις έχω ακουσει/διαβασει και καλό θα ήταν να μην αμφισβητουνται.
Το πιο βασικό είναι ότι όλοι οι γιατροι συμφωνουν ότι οι επεμβάσεις παχυσαρκείας είναι βοήθημα και όχι η αιώνια λύση του προβληματός μας.Ξέρω δυο διαφορετικους ανθρώπους που έχουν κάνει την ίδια επεμβαση προ 5ετίας . ο ένας διατηρει τα κιλά που έχασε και ο άλλος με μαθηματική ακρίβεια παιρνει 3-4 κιλά καθε χρόνο.Αρα δεν μπαίνει κανενας σε καλουπι.
Η καθε περιπτωση είναι διαφορετική και ξαναλεω: σταματηστε να αμφισβητητε ο ένας τον αλλο! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ομως με τις δικιες σας ξεχωριστες εμπειρλιες αυτολυς που το έχουν αναγκη!
Εντελως φιλικα απευθυνομαι και στους δυό σας:blush::blush:
Η Παχυσαρκια ειναι ασθενεια ναι αλλα γονιδιακη εντολη η οποια προκαλει δυνατη επιθυμια για φαγητο!δεν υπαρχει.Μην τρελαθουμε και εντελως!Quote:
Originally posted by lessing
Σας παρακαλω πειτε οτι εσεις θελετε να κανετε εγχειρηση κ καλα κανατε αλλα ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ντροπη ρε παιδια!!Quote:
Originally posted by boldozas
Η παχυσαρκία είναι ασθένεια , υπάρχει γονιδιακή εντολή η οποία προκαλεί τόσο δυνατή επιθυμία για φαγητό