έλα ρε!Αυτό λένε οτι είναι τύχη!εμένα με συμφέρει κ το πιστεύω πάντως!:tumble::tumble::tumble:Quote:
Originally posted by click
και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ
Printable View
έλα ρε!Αυτό λένε οτι είναι τύχη!εμένα με συμφέρει κ το πιστεύω πάντως!:tumble::tumble::tumble:Quote:
Originally posted by click
και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕς! Οι αντρες τι γιναν; κομπλαραν;:eureka:
xaxa αν εμείς λέμε οτι έχουμε ωραίο στήθος, κωλ@ρ@κι, μάτια, χείλια, μαλλιά, ...Quote:
Originally posted by lessing
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕς! Οι αντρες τι γιναν; κομπλαραν;:eureka:
τότε οι άντρες τι να πούν :smilegrin:
φοβούντε μη πούν τίποτα "παραπάνω" και μας κανουν να ντραπούμε...:starhit:
τστσ.. τι τζεντλεμαν :P
οριστε η ΣΜΑΡΤ τους κομπλαρε!!!Quote:
Originally posted by smart
λοιπον, επειδη δε μπορω να ακουω τη λεσσιγκ να γκρινιαζει ουτε να ποσταρει καθε τρεις κ λιγο "ανοιξαμε κ σας περιμενουμε, περαστε ολοι να καταθεσετε τα τρια σας "(ωραια πραγματα εννοω)
οχι μανταμ..δε σου δινω τα τρια (ωραια πραγματα) μου!!!
Οριστε!!!Τι ελεγα;Παλι η Σμαρτ την εκανε τη δουλεια!!Εθιξε μια ευαισθητη περιοχη!!Που πατε κυρια μου; Λιγο σεβας!!!
Και μετα σου λεει ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;;;;;;
Φοβουνται!!Κρυβονται οι ανθρωποι με τις λυσσαρες!!!
παρακαλω ο καθενας να αναλαβει τις ευθυνες του!!!
οχι κουτσοι-στραβοι στον αγιο παντελεημονα....:shocked2:
Αυτη η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ηταν μοιραια:cul:
χρονια πολλα ελενα
3 θετικα: θελει και λιγο σκεψη με αυτα τα χαλια:P
λοιπον... 1) τα μαλλια μου που μακρυναν επιτελους...χιχι
2) το προσωπο μου που υποχωρει η ακμη ταχυτατα...κ ειμαι παλι οκ:bouncing:
3) το οτι μπορω και βλεπω πλεον αισιοδοξα το θεμα των κιλων γιατι τετοιο κολλημα που ειχε φαει η ζυγαρια τα τελευταια χρονια ειχα απελπιστει...θινκ ποσιτιβ χαχα!
σκεφτηκες οτι υπαρχει και η αντιθετη περιπτωση? μεγαλα δοντια που δεν χωρουσαν και βγηκαν προς τα εξω? ειναι χειροτερο, σου το υπογραφω!Quote:
Originally posted by eleni1201
Αχ όντως όντως... Πόνος και με αυτά τα δόντια που τα δικά μου είχαν ένα χώρισμα να! (κάπως μου το μίκρυνε ο ορθοδοντικός, αλλά ακόμα υπάρχει). Εγώ και ο Μαχαιρίτσας...:flaming:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!Ξεφυγαμε!!Γ� �α τιμωρια 6 θετικα!!!6 αλλιως με τον κηδεμονα σου!!Quote:
Originally posted by BARB3
σκεφτηκες οτι υπαρχει και η αντιθετη περιπτωση? μεγαλα δοντια που δεν χωρουσαν και βγηκαν προς τα εξω? ειναι χειροτερο, σου το υπογραφω!Quote:
Αχ όντως όντως... Πόνος και με αυτά τα δόντια που τα δικά μου είχαν ένα χώρισμα να! (κάπως μου το μίκρυνε ο ορθοδοντικός, αλλά ακόμα υπάρχει). Εγώ και ο Μαχαιρίτσας...:flaming:
αχ μαμα μου φοβηθηκα!!Quote:
Originally posted by lessing
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!Ξεφυγαμε!!Γ� �α τιμωρια 6 θετικα!!!6 αλλιως με τον κηδεμονα σου!!Quote:
Originally posted by BARB3
τωρα χρειαζομαι άλλα 3 δηλαδη?
που να τα βρω δεν ξερω ομως!
απο μαθηματα ενισχυσης αυτοπεποιθησης ξερετε τιποτε? ή μονο τα τρια σας?
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.
Ωραίο αυτό!!!
Από χαρακτηριστικά εμένα μου αρέσουν
τα μάτια μου
τα μαλλιά μου
τα χείλη μου
γενικά όλο ο προσωπό μου αλλά όχι πάντα
εγώ το καταλαβαίνω αυτό γιατί το έχω περάσει έντονα , κυρίως σε μικρότερη ηλικία ή όταν ήμουν πολύ ερωτευμένη που ένιωθα μονίμως ανεπαρκής.Βέβαια συντελούσαν σε αυτό και οι κόπανοι που επέλεγα για συντρόφους..αλλά άλλο θέμα αυτό!Έχεις ψάξει όλη αυτή την τελειομανία τι στην έχει δημιουργήσει?Και ..σχετικά με την Κάρτσωνα..εμένα σαν φάτσα δεν μου λέει κάτι αλήθεια!Σαν σύνολο, οκ, αλλά βλέπεις τέτοιες κοπέλες συχνά.Δεν σε έχω δει, αλλά για να είσαι γενικά ικανοποιημένη απο την εμφάνισή σου, σίγουρα θα είσαι το ίδιο όμορφη και ίσως και περισσότερο!Quote:
Originally posted by alexandrita
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.