γιατι θεωρω οτι ενα παρατημενο σωμα παραπεμπει σε ελλειψη αυτοσεβασμου κ σε παραιτημενο πνευμα .
Printable View
γιατι θεωρω οτι ενα παρατημενο σωμα παραπεμπει σε ελλειψη αυτοσεβασμου κ σε παραιτημενο πνευμα .
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by smart
Για να μπορώ να κάνω σεξ!!! :) Δεν νομίζω να το σκέφτηκε κανείς αυτό ε;
xaxaxaxa γιατί καλέ με παραπάνω κιλά δεν γίνεται;:D
Aς πουμε ότι έχει άλλη ποιότητα!!!:bigsmile:
Να κουνιέσαι και να κουνιέται η κοιλιά πάνω κάτω και να σε βλέπει ο άλλος γυμνή σε αυτά τα χάλια;Quote:
Originally posted by chocolate
xaxaxaxa γιατί καλέ με παραπάνω κιλά δεν γίνεται;:D
Εκεινη τη στιγμη το μονο που δεν προσεχει ειναι η κοιλια σου νομιζω!
κ γω θαθελα ναδυνατισω για το σεξ, σιγουρα ειναι πιο ποιοτικο για μενα σε λιγοτερα κιλα,
κ σιγουρα οταν μου αρεσει εμενα περισσοτερα το απολαμβανει κ εκεινος...
αλλα κυριως θελω να αδυνατισω για να νιωθω ανετα στο σωμα μου...
:thumbup:Quote:
Originally posted by lessing
Εκεινη τη στιγμη το μονο που δεν προσεχει ειναι η κοιλια σου νομιζω!
Καλά ότι πείτε όμως δεν ξέρετε τι πάει και λέει ο καθένας πίσω από την πλάτη μας!
Xέ...κα για το τι λέει ο άλλος! Για μας μιλάμε και ότι το απολαμβάνουμε εμείς καλύτερα.
Μα εσύ έλεγες ότι έχει άλλη ποιότητα.
Anyway chocolate πόσα κιλά είσαι; Γιατί εγώ μιλάω για 90 και 100 και 200 κιλά. Εσύ σε αυτά τα κιλά θα έκανες άνετα σεξ; Εγώ πάντως όχι.
Mα καλή μου αυτό λέω όταν εννοω ποιότητα! Το απολαμβάνεις καλυτερα! Με -15 έχεις άλλα ανοίγματα !( Να καταλαβαίνεις αυτό που θέλει να πει ο άλλος)
Και για να σοβαρευτω αλλάζει η ψυχολογία σου που στο σεξ είναι πολυ σημαντικό να αισθανεσαι καλά για να το απολαυσεις και περισσότερο!
ακριβως αυτο γιαννακι...απλα κ στα πολλα κιλα δεν πρεπει να αφηνομαστε, με τα καταλληλα εσωρουχα μπορουμε να νιωσουμε ομορφα κ να ανεβει το ηθικο!