-
ναι ομως ετσι κανεισ ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ!!καλιτερα να ερθει αρχικα με βοηθεια.. λογικο ειναι κοριτσια η κατανομη του λιπουσ στισ γυναικεσ γυναιται κυριως στο κατω μεροσ. η υποφυση ειναι το κεντρο ρυθμισησ των ορμονων μασ στον εγκεφαλο βρησκεται. ετσι αμα διαταραχθει δυνει λαθος μηνυματα.
-
συμφωνώ ότι κάνω ένα τίποτα αλλά όταν ο ίδιος ο γιατρός είναι κατηορηματικός να μην πάρω φάρμακα τι να κάνω και εγώ?
-
Πάντως από ότι διαβάζω, το προβλημά μας αν αντιμετωπιστεί δεν αφήνει στειρότητα, δηλαδή υπάχει περίπτωση να καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκι καποια στιγμή
-
εννοειται βρε συ.... μαρια κ μενα αυτα μ λεγε η γυναικολογοσ ωσ που με πηγαν με το ζορι σε ενδοκρινολογο κ πιστεθω οτι επρεπε να ειχα παει νωριτερα.
-
οσο για τα κιλά που συζητούσατε αυτό παρατηρω και εγώ, είμαι πολύ αδύνατη από τη μέση και πάνω ενώ τα κιλά τα κιλά τα παίρνω πάνω από το γόνατο, όσο για το δέρμα, βλέπω διαφορά, είναι καλύτερο τώρα που δεν έχω περίοδο, πιο λαμπερό και γενικότερα μου φαίνεται ότι έχει αλλαξει η εικόνα προς το καλύτερο..
-
καλημερα κορίτσια, τι κάνετε? Freedom ιδιαιτερως σε εσενα αναφερομαι..που ηδη κατα καποιον τρόπο ξεπερασες το πρόβλημα, απο που πρεπει να ξεκινησω για να μπορεσω να βελτιωσω την κατάσταση, δηλαδη να επισκεπτώ εναν γυναικολόγο αρχικά ή εναν ενδοκρινολόγο? Σε παρακαλώ καθοδηγησε με γιατί δεν αντεχω να περιμένω να ερθει από μόνο του..
-
κατα τυχη μπηκα κ ειδα το μνμ σ!! αχχ τςρα θα δειξει αν το ξεπερασα οντως πραγμα που δν πολυ πιστευω γτ ειμαι ακομα λιγα κιλα! πηγαινε οπως εισαι κατ ευθειαν σε ενδοκρινολογο!!!!!!!!!!!μα τι περιμενεισ??!!! ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! κ περιμενω νεα σ!!!!!!!!! πεσ τ για το cyclacur!!!
-
Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.. περιμενα πως και πως.. βασικα ο αντρας μου με πιεζει να παμε μαζί τωρα τελευταία, δεν αντεχει φαίνεται να με βλέπει έτσι.. δηλαδή ο γυναικολόγος δεν εμπλέκεται κάπου?θα κλείσω ραντεβού να πάω..σε ευχαριστώ Freedom..να είσια καλά κορίτσι μου
-
:-) εε εχει δικιο..αφου τοσο καιρο υπολειτουργεισ!! πιο πολυ σχεση με τισ ορμονες μας εχει ο ενδοκρινολογος..εγω οσο πηγαινα σε γυναικολογο δεν βρηκα ακρη..κ μετα φαντασου γυαικολογοσ με εστειλε σε ενδοκρινολογο! περιμενω νεα!!
-
ενταξει κοριτσι μου.. σε ευχαριστώ πολύ για όλα..εννοειται θα γράψω τα νεότερα, όσο για τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν, στις έγραψε ο ενδοκρινολόγος?
-
ειχα ιδι ετοιμεσ ολεσ τισ εχετασεισ!
-
και εγώ αυτό σκεφτόμουν, αν πάω δηλαδή στο μικροβιολόγο και του πώ να κάνω ορμονικές και τις πάω ετοιμες στο γιατρό δεν θα είναι καλύτερα? τουλαχιστον να μην χάνω αλλο χρόνο..εσυ τι λές? σε ζάλισα ρε κορίτσι
-
δεν με ζαλιζεισ!!οτι θεσ!οχι πηγαινε να σ πει αυτοσ..εγω τις ειχα ετοιμεσ αο τον γυναικολογο..που μενεις?
-
ormonikes exetaseis
oi ormonikes exetaseis den ginontai opote theloume..prepei na ginontai sigkekrimeni mera tou kiklou tis periodou..k an den exeis periodo o giatros tha sou dwsei xapia gia na sou erthei kai tin 4i mera nomizw tha pas n kaneis ormonikes.allws ta apotelesmata einai axrista..gia na min kaneis tzampa exetaseis..
-
Μένω λίγο πιο έξω από την Πάτρα Freedom.. οι πληροφορίες που μου δίνετε κορίτσια είναι πολύ χρήσιμες.. να είστε καλά!!!