μπραβο κι απο μενα melina_g. ειμαστε ακριβως στα ιδια και συνεχιζουμε!!!:roll::roll::roll:
Printable View
μπραβο κι απο μενα melina_g. ειμαστε ακριβως στα ιδια και συνεχιζουμε!!!:roll::roll::roll:
Ευχαριστώ κορίτσια!!!
Ήρθα σπίτι για ένα τζα και φεύγω πάλι και θα ξαναέρθω μετά το δεκαπενταύγουστο για λίγο πάλι (αυτό το πήγαινε-ελα με έχει ξεκάνει).
72.100 σε αυτό το ζύγισμα λοιπόν.
Τα πάω καλά.
Μετά απο πολύ καιρό έχω αρχίσει να κάνω όνειρα για όταν θα τα χάσω γιατί πλέον έχω ελπίδα.
Εσείς πως τα πάτε;
Είστε διακοπούλες γι' αυτό δεν γράφετε;
Ότι και να κάνετε να περνάτε καλά και καλή συνέχεια!!!!!:duh:
μπραβο μελινακι! η καλη ψυχολογια και η θετικη σκεψη ειναι τα σημαντικοτερα! συνεχισε ετσι! εδω μαλλον μονη μου εχω μεινει και συνεχιζω... ειμαι πλεον πολυ κοντα...:roll::roll::spin:
μελινα καλωσηρθες κ καλη συνεχεια....
λορα μου τι να πω....πρεπει να αρχισω να σε αποχαιρετω σιγα σιγα.....:smilegrin:
αυτο το σιγα-σιγα ομως μπορει να παρει αρκετα πιστεψε με... εχω παρει φορα τελευταια και περιμενω κοληματαρα απο στιγμη σε στιγμη... το μυριζομαι....
καλεεεεεεεεεε τι καταστροφολογικη σκεψη ειναι αυτη?????? γλυκια μου συνελθε!!!! απεχεις ουτε 3 ιλα απο το στοχο σου κ εχεις παρει φορα!!! απλα απολαυσε το:cool::cool::cool:
παντα ειμαι προετοιμασμενη και για το χειροτερο και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες για να μην απογοητευομαι μετα... ομως ακομα κι ετσι νιωθω σαν να εχω πιασει ηδη τον 1ο μου στοχο, απολαμβανω για πρωτη φορα το σωμα μου, το ντυσιμο μου, χαζευω τον εαυτο μου σε οποιο ειδωλο πεσει το ματι μου και δεν με αναγνωριζω (ναι δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα) και το νουμερο στην ζυγαρια ειναι πλεον μια μικρη λεπτομερεια. ο λογος που ζυγιζομαι πλεον καθημερινα δεν ειναι γιατι βιαζομαι αλλα γιατι μου αρεσει να το βλεπω!!! κινδυνευω να γινω πρωτης ταξεως ψωναρα μιλαμε!!! υπεροχο συναισθημα!!! καποιος να με μαζεψει....
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
παντα ειμαι προετοιμασμενη και για το χειροτερο και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες για να μην απογοητευομαι μετα... ομως ακομα κι ετσι νιωθω σαν να εχω πιασει ηδη τον 1ο μου στοχο, απολαμβανω για πρωτη φορα το σωμα μου, το ντυσιμο μου, χαζευω τον εαυτο μου σε οποιο ειδωλο πεσει το ματι μου και δεν με αναγνωριζω (ναι δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα) και το νουμερο στην ζυγαρια ειναι πλεον μια μικρη λεπτομερεια. ο λογος που ζυγιζομαι πλεον καθημερινα δεν ειναι γιατι βιαζομαι αλλα γιατι μου αρεσει να το βλεπω!!! κινδυνευω να γινω πρωτης ταξεως ψωναρα μιλαμε!!! υπεροχο συναισθημα!!! καποιος να με μαζεψει....
γεια σας !!! 71.7 !!!!
:thumbup:
:thumbup::thumbup::thumbup:
;)
Να μαι κι εγώ πάλι!
71.200 αυτή την εβδομάδα!!!! :bouncy:
Λόρα τι να σου πω!!! Συγχαρητήρια!!! Χίλια μπράβο!!!
Και σε σένα astarte!!!!
Εγώ ήδη το έχω πει στους δικούς μου να με μαζέψουν όταν τα χάσω γιατί φοβάμαι πως θα την ψωνίσω άσχημα... Ήδη έχω αρχίσει σιγά σιγά!!! Απο την άλλη όμως τόσο καιρό ήμουν στην αυτολύπηση, νομίζω πως δικαιούμαι να την ψωνίσω λίγο.
Κάνω μεγάλες χαρές που δεν έχω ρούχο να φορέσω κι αυτή τη φορά γιατί μου είναι μεγάλα!!! Εντάξει δεν έχω χάσει και τα κιλά που έχετε χάσει εσείς αλλα μου δίνει δύναμη να βλέπω που τα πάτε τόσο καλά!!!
Καλή συνέχεια!
γεια σου μελινα!!!!
ετσι πρεπει να πρεπεις κουραγιο απο εμας κ να τα καταφερεις κι εσυ !
μετα βαλε κ φωτο με τη κορμαρα σου οπως κανω εγω .. :grin:
Γεια σας κοριτσια!!!
Τι κάνετε;
Πως τα πάτε;
Εγώ έσπασα επιτέλους το φράγμα των 70!!!! 69.400 σήμερα!:tumble:
ʼνοιξα λοιπον την ντουλάπα κι έβγαλα έξω ένα σωρό ρούχα που μου κάνουν τώρα πια και είμαι πολυ χαρούμενη!!!
Επόμενος στόχος τα 62 και βλέπουμε...
Ελπίζω να μην πειράζει να συνεχίσω στην παρέα σας που μου δίνει τόσο κουράγιο. Έτσι κι αλλιώς απο 70++++ ξεκίνησα.
Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!!!
ΛΟΡΑ:wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: μπήκα εδώ για να πω πόσο θα ήθελα να έρθω στο 70+...εγώ συνεχίζω να είμαι στο 8 αρακι που μιλαγαμε παλιά...εκείιι κολλημένη(στο μυαλό βασικά για αυτό δεν ξεκουνάει και η ζυγαριά)!
δεν το πιστεύω!!!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ που έφτασες το 6+ τον στόχο σου!!!!είσαι παράδειγμα!!!:thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup: