αλλη μια απατη ειναι αυτο το λειζερ...
η βελτιωση αυτη ή placebo ειναι ή απλα ειδε βελτιωση απο μονος του
και το αποδιδει στο laser
Printable View
αλλη μια απατη ειναι αυτο το λειζερ...
η βελτιωση αυτη ή placebo ειναι ή απλα ειδε βελτιωση απο μονος του
και το αποδιδει στο laser
Το έχεις δοκιμάσει και το απορρίπτεις;
οχι αλλα μου εχουνε πει αλλοι που το δοκιμασανε
Φαντάζομαι πως όπως άλλωστε συμβαίνει με τα πάντα, ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στο ίδιο ερέθισμα. Ο πατέρας μου είδε αρκετά μεγάλη διαφορά και γι\' αυτό άλλωστε το αναφέρω. Βελτιώθηκαν τόσο η ακοή του, όσο και οι εμβοές. Παλιότερα, εαν δε φορούσε το ακουστικό του και δε μας κοιτούσε στα χείλη, δυσκολευόταν να παρακολουθήσει μια συζήτηση. Τώρα συζητάμε και χωρίς το ακουστικό μια χαρά. Το θεωρώ λίγο απίθανο να καλυτέρευσε η ακοή του από μόνη της, καθώς παίρνει χάπια για καρδιά και προστάτη, εκ των οποίων κάποια οδηγούν σε απώλεια ακοής και εμβοές. Δυστυχώς δεν μπορεί να τα κόψει.\'Οσον αφορά το placebo, πολύ αμφιβάλλω, γιατί οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση δεν απέδωσε καρπούς (π.χ., διάφορα σκευάσματα). Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πως από εκει που ήταν παραδομένος στην κατάθλιψη γιατί αισθανόταν εκτός και δεν μπορούσε να συμμετέχει, τώρα πλησιάζει αρκετά στον παλιό κοινωνικό εαυτό του. Θεωρώ πως αξίζει τον κόπο, ακόμη και αν αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.
Elie, δεν έχω αξιοσημείωτη απώλεια ακοής και οι εμβοές ως σύμπτωμα υπάρχουν αλλά δεν μου καίγεται καρφί για αυτές.
Ακολουθώ μια θεραπεία με ροζ θόρυβο που κατέβασα από το internet και πιστεύω ότι κάνει την ίδια δουλειά με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο πατέρας σου. Επομένως δεν απορρίπτω τη χρησιμότητα της συσκευής αλλά θεωρώ ότι έχει πολύ βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, όπως και η θεραπεία που κάνω εγώ. Εμένα απλά μου ξεκουράζει το αυτί μετά από περιστατικά με πόνο.
Tinnitus, όσο για φάρμακα, πριν την Υπερακουσία δεν έπαιρνα καθόλου. Τώρα παίρνω όσα φάρμακα δεν είχα πάρει ποτέ στη ζωή μου!
Οι οποίες ήταν ποιες;Quote:
Originally posted by tinnitus
οι θεραπειες με ροζ και λευκο θορυβο απο την προσωπικη μου
εμπειρια δεν κανουνε τιποτα ενω ισως και να χειροτερευουνε τα πραματα..
Σε εμενα η υπερακουσια ειδε βελτιωση με τον καιρο η με καποιες απο τις θεραπειες που δοκιμασα..
Δες εδω τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες..
http://www.bixby.org/faq/tinnitus/treatmnt.html
Έγχυση κορτιζόνης απευθείας στο αυτί δοικίμασες (όχι χαπάκια κ.λπ.);
Μου προταθηκε να κανω ενδοτυμπανικη κορτιζονη απο ενα γιατρο
αλλα σε συζητηση που ειχα με αλλους γιατρους η ενδοτυμπανικη
κορτιζονη αν εχει καποια αποτελεσματα τα εχει την 1η εβδομαδα απο το συμβαν.Μετα το ωφελος ειναι σχεδον μηδενικο ενω αντιθετα οι περενεργιες ειναι πολυ περισσοτερες.
Χειροτερη παρενεργεια ειναι να χασεις την ακοη σου να πειραξεις κανα ωσταριο να χειροτερεψουνε οι εμβοες κτλπ.
Εγω απο τις συζητησεις που εχω κανει με γιατρους για το θεμα σου λεω οτι η ενδοτυμανικη κοτριζονη δεν ειναι για την περιπτωση σου...
Αυτη την δινουνε σε αιφνιδια πτωση / απωλεια ακοης οταν η ενδοφλεβια δεν εχει αποτελεσματα η δεν μπορει να παρει καποιος
ενδοφλεβια λογω διαβητη πχ..
Οποτε σου λεω μην την κανεις..
Silencer άχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα σε όλα τα επίπεδα (ποιότητα ζωής σχέσεις με τους γιατρούς). υπάρχει κάποιος γιατρός ή κάποια θεραπέια που σε έχει βοηθήσει τελικά;;;;;
Verve καλώς ήλθες στην παρέα. Σου εύχομαι κουράγιο να αντιμετωπίσεις το τέρας που έχεις απέναντί σου.
Πρέπει να σου πω ότι το τελευταίο τρίμηνο είμαι πολύ καλύτερα. Κυκλοφορώ στο δρόμο χωρίς ωτασπίδες. Υπάρχουν ακόμα ήχοι (μηχανάκια, παιδιά που στριγγλίζουν) οι οποίοι με ενοχλούν. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει τελικά σωτηρία για την περίπτωσή μας. Αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Υπομονή. Εγώ έχω σχεδόν 11 μήνες από τότε που ξεκίνησε η υπερακουσία. Στο διάστημα αυτό υπήρξαν δύο περίοδοι που ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση:στην αρχή, το Νοέμβριο - Δεκέμβριο και αργότερα, τον Ιούνιο. Για λίγο είχα πάρει και Xanax για να ηρεμήσω. Το φάρμακο που μου σύστησε ένας γιατρός για την περίπτωσή μου ήταν το Sibelium το οποίο το έπαιρνα για 6 μήνες (Φεβρουάριο - Αύγουστο). Δε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν με βοήθησε πραγματικά η αν απλώς η πάθησή μου έκανε τον κύκλο της και άρχισε να υποχωρεί.
Θα σου στείλω με U2U τα στοιχεία κάποιων από τους γιατρούς που επισκέφθηκα.
Ήχος εμβοής
Σε έναν τέτοιο ήχο αναφέρεσαι ;
Κατά διαστήματα τον ακούω και γω, μόνο από το ένα αυτί και κρατάει για λίγα δεύτερα.
Ένας γνωστός μου αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα αλλά επιπροσθέτως έχει πρόβλημα και με ιλίγγους - ζαλάδες (άρα υπάρχει υπόψία για τη νόσο MENIERE). Αυτός λοιπόν έκλεισε ραντεβού στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Δημόσιο) και του είπαν ότι στο 2ο ραντεβού θα του κάνουν τις εξετάσεις που γράφω παρακάτω για κάθε φίλο /φίλη που ενδιαφέρεται και θέλει να το ψάξει:
1ον αξονική λαβυρίνθου για να δουν αν η μορφολογία του λαβυρίνθου είναι σωστή ή αν έχει κάποια δυσπλασία
2ον βιντεονυσταγμογράφημα και ηλεκτρονυσταγμογράφημα (παράλληλα προκαλούν και τεχνητό ίλιγγο)
3ον Προκλητά δυναμικά εγκεφαλικού στελέχους (αυτήν την τελευταία εξέταση μου την έχουν κάνει και εμένα)
Τονίζω και πάλι ότι ο συγκεκριμένος γνωστός μου έχει ιλίγγους ζαλάδες και υποψιάζονται τη νόσο MENIERE ή οστικό έλλειμα ημικύκλιου σωλήνα. Επομένως είναι μια κατεύθυνση που δε μπορώ εγώ που έχω διαφορετικά συμπτώματα να ακολουθήσω.
Εντωμεταξύ εγώ από το δεξί αυτί είμαι 99% καλά και έχω κάποια συμπτώματα μόνο στο αριστερό αυτί. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;
Ευχαριστώ silencer. αν μπορείς να μου έλεγες τους γιατρούς θα βοηθούσε πολύ
Ευχαριστώ πολύ silencer για την βοήθεια.