δεν εγκατελειψα με τιποτα......εγω εχω ενα μετρητη εγκατεστημενο στο λαπτοπ μου και μετραω απο εκει....γενικα ολοι οι μετρητες εχοθν πολλες αποκλισεις...εχε εναν και κανε μ αυτον την δουλεια σου....
Printable View
δεν εγκατελειψα με τιποτα......εγω εχω ενα μετρητη εγκατεστημενο στο λαπτοπ μου και μετραω απο εκει....γενικα ολοι οι μετρητες εχοθν πολλες αποκλισεις...εχε εναν και κανε μ αυτον την δουλεια σου....
γεια σας κοριτσια..εγω μετραω υδατανθρακες με του ατκινς και μ αυτον βαδιζω....συνεχιζουμε κανονικα...
που τον βρηκες του ατκινς?????
για τα καθημερινα εχω το βιβλιο του συν οτι εχω εκτυπωσει αυτο τον μετρητη και τα κοιταω και απο εκει....http://gr.atkins.com/images/library/...er%20Greek.pdf
εκτυπωσες 67 σελιδες???πως???
δεν εκτυπωσα τα προιοντα που δεν τρωω...εκτυπωσα αυγα,τυρι,ψαρι,κρεας ,αλλαντικα και λαχανικα..αυτα που καταναλωνουμε καθημερινα..αν εχω απορια για κατι αλλο απλα μπαινω στο site και το βλεπω.....
teleiaaaaaaaaaaaaaaa
Τσαμπα οι θερμιδες!!Το απολαυσες τουλαχιστον? :) Αν θες να πιεις ποτο να προτιμας μπυρα Amstel Pulse.Eχει λιγους υδατανθρακες.Quote:
Originally posted by dimitroula22
μα ειμαι απαραδεκτη ρε συ...μαγειρευουν καρμποναρες και τετοια σπιτι και δεν τα κοιταω καν και να παρασυρθω με το ποτο???? με τον εαυτο μου θυμωσα.....:thumbdown:
αχ sourkouna μ ειχα τοσο καιρο να βγω και περασα υπεροχα!!! κι ομως σημερα -1 92.6 λεει η ζυγαρια..... !!!! και καπωσ ετσι ξεχναμε τα ποτα! και την στεναχωρια μας.....σε 5 μερες μονο - 3.2 κιλα....... ξερω πως ειναι υγρα αλλα παρολα αυτα χαιρομαι :bouncy:
Με την τουαλέτα τι κάνετε? Δημητρα εσύ εντάξει? Εγώ 3η μέρα σήμερα και τίποτα ενώ χάνω. αργά βέβαια αλλά χάνω.
καλη μου κατε εγω 3 μερες δεν ειχα παει μετα εφαγα οσο μπροκολο μπορουσα με λαδακι ε και πηγα...εγω που εχω προβλημα κιολας με δυσκοιλιοτητα.....λογω αλλαγης ειναι αυτο στην διατροφη σου...θα επανελθεισ συντομα!!!!
γεια σας κοριτσακια!!!πως παει η προσπα8εια???
δεν γραφω συνεχεια εδω γτ οταν την χαλαω νομιζω πως ειναι ανουσιο να γραφω!!:mad::mad::mad::mad::mad:
αλλα δεν σταματαμε οσεσ φορεσ κ αν την χαλασουμε!!!
απορια---ποσεσ ζαχαρινες μπορουμε να παιρνουμε την ημερα???
να γραφεις καλο μ ανθακι.....μηπως η μονη εισαι που τα χαλας????εγς το σαββατο ηπια το βοσπορο κανονικα....μην ανησυχεισ....ζαχαρινες νομιζω οσες θεσ αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου γιατι δεν εχω πραγματικα ιδεα..... πως παει η απωλεια????
εχεισ δικιο!!!:bouncy:εχω μεινει στασιμη στην απωλεια γιατι ειχα 4 μερες που μια εκανα κανονικα την διαιτα και την επομενη την χαλουσα!!!ειμαι σιγουρη οτι ειμαι στα ιδια κιλα και πι8ανων και παραπανω!!!αλλα δεν ανεβαινω στην ζυγαρια!χαχα!!!9α προσπα8ησω με νυχια και με δοντια να την κρατησω μεχρι και την Μ.παρασκευη για να χασω τουλαχιστον 3 κιλακια....
αυτην την παρασκευη 8α ζυγιστω για να χαρω και λιγακι!!
τωρα για τισ ζαχαρινες μακαρι να μου απαντησει και καποιοσ αλλος!!ευχαριστω που απαντας γρηγορα!!!εσυ ποσα εχεισ απο τοτε που ξεκινησες??
εγω την κανω εδω και 6 μερες ( 5 ουσιαστικα γιατι οπως σοθ ειπα το σαββατο ηπια παρα πολυ) και ειμαι -3.2 κιλακια....καλα ειναι γ αρχη...πολυ καλα πιστευω ε??? ξεκινησα 95.9 και σημερα ζυγιστηκα 92.7....ζυγισου...λογικα εχεισ χασει μιν σκας και συνεχιζε την...ολοι κανουμε ατασθαλειες...απλα μην τα παρατας :smilegrin: