ωπα ωπα ωπα κοπελια, κοψε τους χαρακτηρισμους, δεν βρισαμε κανεναν, και διαβασε καλητερα το τοπικ
Printable View
ωπα ωπα ωπα κοπελια, κοψε τους χαρακτηρισμους, δεν βρισαμε κανεναν, και διαβασε καλητερα το τοπικ
εγγραφη μαιου ειναι, τι να ξερει
το έχω διαβάσει κουκλίτσα μου το τοπικ και ο σκοπός μου δεν ήταν να τσακωθώ με κανέναν, απλά εγω προσωπικά απο αυτα που γράφει η vivian20 καταλαβαίνω οτι υπάρχουν άλλα προβλήματα, στα οποία κανένας δεν έδωσε σημασία και απλά ασχολιόσασταν με το να κατακρίνεται την απόφαση της και να γράφετε για τρολ. αν παρεξηγήθηκες σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη
στα τετοια μου τι ξερει και τι δεν ξερει να μιλαει καλητερα
Ελενη ολοι προβληματα εχουμε, αλλα δε μπαινουμε να κοροιδευουμε τον κοσμακι και να τον κανουμε να κλαιει και να στεναχωριεται, ημαρτον δηλαδη, αλλα ας μιλαμε και καλυτερα
μιας και τα ξερεις ολα, σου εχω ενα κουιζ.
με ποιο προηγουμενο username εκανε θραυση η vivian, ποιο ηταν το σλογκαν της για την ανορεξια και τι αγγελια ειχε βαλει στο ιντερνετ?
αμα ηταν κανονικο μελος δε θα εβλεπες τετοια αντιμετωπιση. φυσικα και το θεμα μιας εκτρωσης ειναι σοβαρο
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μισος για αυτην την κοπελα πραγαμτικα ρε παιδια ..
αν δεν σας ηξερα θα ελεγα πως υαπρχει ενας ιχνος ' ζηλιας' γιατι σας ετυχε και εσας εγκυμοσυνη και δεν ειχατε τη δυναμη να πειτε δεν μπροω να το κρατησω στην ηλικια και στην φαση που ειμαι και αποφασιζωνα το ριξω..
γιατι πια τοσο μισος σε αυτη την κοπελα? δεν μπροω να το καταλαβω ... οκ της εγινε μια στραβη γιατι πρεπει ωποσδηπτοε να το κρατησει το παιδι δεν μπορω να το καταλαβω. ελεος δλδ. μπορει καποια απο εσας να της εγκυηθει οτι ολα θα πανω καλα? οτι θα μπορεσει να συνεχιζει τις σπουδες της? οτι θα μπορεσει να το μγαλωσει μονη?
και σταματηστε πια να σχολιαζετε αν ειναι αληθινο η οχι το ολο τοπικ ... το θεμα ειναι πως μαι εγκυος κοπελα στα 20 αποφασιζει να μην ρκατησει το παιδι ... και οχι αν ειναι αληθεια αυτο που λεει
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δλδ να μην ειναι αληθεια? πιο το νοημα να πει ενα τεοιο ψεμα? να δημιουργησει ολο αυτο το παραμυθι? οπως ειπε την τριτη κανει εκτρωση... ειναι δεν ειναι αληθεια το θεμα τελειωνει εκει
:thumbup:Quote:
Originally posted by elen2
το έχω διαβάσει κουκλίτσα μου το τοπικ και ο σκοπός μου δεν ήταν να τσακωθώ με κανέναν, απλά εγω προσωπικά απο αυτα που γράφει η vivian20 καταλαβαίνω οτι υπάρχουν άλλα προβλήματα, στα οποία κανένας δεν έδωσε σημασία και απλά ασχολιόσασταν με το να κατακρίνεται την απόφαση της και να γράφετε για τρολ. αν παρεξηγήθηκες σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη
δεν εκρινε κανενας την κριτικη που εκανες εσυ και τις απαντησεις που εδωσες σε αυτο το τοπικ. εσυ γιατι λογοκρινεις τους αλλους ζωη?
δεν λογοκρινα. την αποψη μου λεω. οπως ειδες δεν μιλαω για κανεναν και ουτε κρινω καποιον.
δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκες.
απλα προσπαθω να καταλαβω γιατι λετε πως ειναι ψευτικο το ποστ..
τι θα κερδισει δλδ λεγοντας μαι τετοια ιστορια.. αυτο δεν μπορω να καταλαβω .. και ρωτω να μου εξηγησετε αν γινεται
δεν διαφωνώ με όλ' αυτα που λες, οτι μίλησε προσβλητικά για τις μανούλες κτλ, απλά το μόνο που με πείραξε στο συγκεκριμένο θέμα ειναι οτι είναι ενα παιδι 20 χρονών, το οποίο απο αυτα που γράφει καταλαβαίνω οτι "δεν θα ειναι ποτε αρκετα καλό για τη μαμά" και οτι, οτι κάνει ειναι για να ικανοποιήσει τους άλλους
ώπα παιδιά δεν τη ξέρω την κοπέλα, ούτε ξέρω αν μπαίνει με αλλα usernames εγώ απλά σχολιάζω ενα θέμα που διάβασα
τα εξηγησαμε , δεν στεκει τιποτα..
υγ: Click θελω τις απαντησεις σε πμ.
βρε zwhtsa μπορουσες απλα να πας στο λινκ που ειχε δωσει η ασημενια και να μαθεις τι κερδιζει το καθε τρολλ... μπορει και να σου λυνονταν οι αποριες
Quote:
Originally posted by click
ηταν που ηταν κωμικοτραγικο το ολο τοπικ, ηρθε και η κοπελια που κατουραει μωρα μεσα στη λεκανη και το απογειωσε!
ζητω το τρολαρισμα!:spin::spin:
οσο για το κατουρημα μωρων στη λεκανη ..
δυστυχως θελω να σε πληροφορισω πως η μαμα μου απεβαλε ετσι σχεδον 2 μηνων ... ειχε δυσκολη εγκυσονη και ενω ο γιατρος της ειχε πει να προσεχει η μαμα μου αποφασισε να κανει τα χαλια στο σπιτι και να τα τιναξει .. την επιασαν πονοι, αιμοραγια και στην τουαλετα εβγαλε κομματια και μαζι 'εφυγε' και το εμβρυο.. και ηταν το πρωτο της παιδι ..
το 1973.
βεβαια μπορεις να πεις οτι ειναι και αυτο ψευτικη ιστορια ....
elen και εγω αυτο προσπαθω να καταλαβω .. γιατι δεν ασχολουμαστε με το τι γραφει η κοπελα, παρα κοιταζυμε να σχολιαζουμε αν στεκει το ποστ η οχι.