ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΕΝΑΚΙ!!
Λιγακι προσοχη στη ποιοτητα τροφης και στην θερμιδικη τους αξια και ολα καλα θα πανε
αλλωστε σκαμε με δυο μπουκιες!!
Αρχισα και μια ωρα περπατημα τη μερα!!
LIFE IS GOOD!!!
http://ticker.7910.org/wg__97__02M10...dXIgdGV4dA.gif
Printable View
ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΕΝΑΚΙ!!
Λιγακι προσοχη στη ποιοτητα τροφης και στην θερμιδικη τους αξια και ολα καλα θα πανε
αλλωστε σκαμε με δυο μπουκιες!!
Αρχισα και μια ωρα περπατημα τη μερα!!
LIFE IS GOOD!!!
http://ticker.7910.org/wg__97__02M10...dXIgdGV4dA.gif
το κακο ειναι οτι εχω κολησει παλι στα κιλα
αν και καταλαβαινω οτι εχω χασει κι αλλο
μπορει λογο γυμναστικουλας
θα δειξει
ετσι κι αλλιως την κατηφορα την εχουμε παρει
χεχε
Ο Σκρεκας μου ειπε να ανεβαινω στη ζυγαρια μονο μια φορα καθε πρωτη του μηνοςοπως λενε και οι γραπτες οδηγιες που μου εδωσε η Barbie,
εως τωρα ανεβαινα σχεδον καθε μερα και εβλεπα ποτε κολλουσε η ρημαδα αλλα αυτο το μηνα θα κρατηθω και θα ανεβω πρωτη απριλιου για να δω μεγαλη διαφορα και να χαρω ακομα πιο πολυ εαν μπορεις καντο και εσυ, ξερω οτι ειναι πειρασμος!!
Εσενα σου απομενουν μονο 18 κιλα?
Εαν δεν γινομαι αδιακρητη ποσο ψηλη εισαι ? σε ρωταω γιατι μου ειπες οτι περασες επιτροπη ικα και εκει πρεπει να εχεις μαζα σωματος 40 και ανω και θελουν 2 ακομα γνωστα μου ατομα να πανε στο Σκρεκαι και εχουν μαζα σωματος 37 περιπου και απο οτι γνωριζω δεν μπορουν να το κανουν με το ικα.
Σημερα πηγαμε και ταβερνα εφαγα σουπα και λιγακι τυρι και εσκασα!!!
NADINE το αισθημα κορεσμου λειτουργει μια χαρα πρωτη φορα πηγα σε ταβερνα εφαγα 4-5 κουταλιες φαγητο και εσκασα λες και εφαγα μια πιτσα ετσι νιωθω ρωτα και τη τζενη προς το παρων μου φαινετε οτι λυσαμε οριστικα το προβλημα μας τωρα για μακροπροθεσμα δεν ξερω γιατι ενημερωθηκα οτι το στομαχι ανοιγει και θα μπορουμε να φαμε και μιση μεριδα φαγητου ή να πιουμε ολοκληρο ποτηρι νερο και οχι γουλια γουλια, τοτε εαν εχουμε χασει ολα μας τα κιλα και εχουμε κανει και λιγακι γυμναστικη θα αξιζει το κοπο να προσεχουμε απλα αυτα που τρωμε και ο κορεσμος παλι θα ερχετε πιο συντομα απο οτι πριν που επρεπε να φαμε τα παντα και να πιουμε ενα λυτρο κολα για να πουμε οτι χορτασαμε καλα.
κατερινακι δεν εχω περασει καμια επιτροπη
θα με μπερδευεις με καποιον αλλο
μονη μου το κανα
το υψος μου ειναι 1,64
Α οκ σορρυ θα εκανα λαθος
μεσω ικα απλα ειναι πολυ δυσκολο γιατι πληρωνουν μονο τα μισα λες και τα αλλα μισα ειναι λιγα!! και πρεπει να τα βαλουμε απο τη τσεπη μας
το ξερω πουλακι μου
τα πληρωσα
αλλα ελπιζω οτι αξιζε τα λεφτα του
και δεν θα απασχολουμαι πλεον με το τι θα φαω
κι αν εφαγα λιγο παραπανω η .............πολυ παραπανω
Ακριβως αυτο λεω και εγω επιτελους να παψει να ειναι η πρωτη μου σκεψη το πρωι και η τελευταια το βραδυ ποσο εφαγα, τι εφαγα γιατι το εφαγα ποτε θα χασω και ολα αυτα που με τυρρανουσαν τοοοσα χρονια επιτεεελους!!!
Ναι,στην αρχή έτσι νιώθουμε όλοι...Ελπίζω να διαρκέσει αρκετά,τουλάχιστον μέχρι να φύγουν τα περισσότερα επιπλέον κιλάκιαQuote:
Originally posted by Katherine
Σημερα πηγαμε και ταβερνα εφαγα σουπα και λιγακι τυρι και εσκασα!!!
NADINE το αισθημα κορεσμου λειτουργει μια χαρα πρωτη φορα πηγα σε ταβερνα εφαγα 4-5 κουταλιες φαγητο και εσκασα λες και εφαγα μια πιτσα ετσι νιωθω ρωτα και τη τζενη προς το παρων μου φαινετε οτι λυσαμε οριστικα το προβλημα μας τωρα για μακροπροθεσμα δεν ξερω γιατι ενημερωθηκα οτι το στομαχι ανοιγει και θα μπορουμε να φαμε και μιση μεριδα φαγητου ή να πιουμε ολοκληρο ποτηρι νερο και οχι γουλια γουλια, τοτε εαν εχουμε χασει ολα μας τα κιλα και εχουμε κανει και λιγακι γυμναστικη θα αξιζει το κοπο να προσεχουμε απλα αυτα που τρωμε και ο κορεσμος παλι θα ερχετε πιο συντομα απο οτι πριν που επρεπε να φαμε τα παντα και να πιουμε ενα λυτρο κολα για να πουμε οτι χορτασαμε καλα.
κι εντωμεταξύ να έχετε αλλάξει διατροφικές συνήθειες και τρόπο ζωής ώστε παραμείνουν ισόβια τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Συγχαρητήρια για τα ήδη εντυπωσιακά αποτελέσματα,Τζενάκι και Κατερινούλα!Καλή επιτυχία και στον Μητσάρα,που έπεται...
Μακάρι,παιδιά,αυτή να είναι η λύση στο πρόβλημα σας κι όσα δυσάρεστα συνεπαγόταν να μείνουν για πάντα στο παρελθόν!
Καλή συνέχεια!
Μακαρι να πανε ολα καλα και ευχομαι για το μιτσαρα να περασουν γρηγορα οι δυσκολες μερες!!!
Κοριτσια ειναι και εγω να κανω την επεμβαση, βρηκα και εγω τον γιατρο και μιλησαμε, φοβαμαι ομως την ναρκωση και το αναβαλω συνεχως, προσπαθω μονη μου και κανω διατροφη.
Ειναι και πολλες ωρες χειρουργειο ρε γμτ...
Βλεπω ομως ποσο καλα τα πατε εσεις και ζηλευω...
Μπραβο κοριτσαρες μου σας θαυμαζω και για το ποσο θαραλεες εισαστε, το αποφασισατε και τερμα... το κανατε!!! και για τα κιλακια που χανεται!!
Συγχαρτηρια!
Και εγω ειμαι παρα πολυ φοβιτσιαρα, δεν ειχα κανει ποτε χειρουργειο στη ζωη μου και να σκεφτεις οτι ταλαιπωρηθηκα αρκετες μερες στη κλινικη και στην Αθηνα αλλα και στη θεσσαλονικη γιατι βγηκα πιο νωρις απο οτι επρεπε και αφυδατωθηκα και ξαναμπηκα μεσα στη κλινικη αλλα τωρα που περασαν ολα λεω χαλαλι και παλι χαλαλι!!
Μπηκα στο χειρουργειο με μια σκεψη, μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει θα ταλαιπωρηθω αλλα μετα...?!!!
Αρκετα χρονια κουραζομουν με ασκοπες διαιτες που δεν ειχαν αποτελεσμα δεν αντεχα αλλο εφτασα να πρεπει να χασω εως και 47 κιλα οταν ειμουν 112 κιλα και ειπα φτανει πια!!
Πιστεψε με πιο φοβιτσιαρα απο εμενα δεν εχεις γνωρισει καθε φορα που εκανα την αντιθρομβωτηκη ενεση ειμουν ετοιμη να λυποθημησω αλλα και παλι ΧΑΛΑΛΙ!!
Λιγες μερες μονο ηταν και πανε περασανε!!!
εγω δεν φοβομουνα καθολου αλλα περιμενα να παρω εγκριση απ το συζηγο την μαμα τον μπαμπα και την κορη
αν δεν ειχα ολα αυτα και το οικονομικο βεβαια που εχω καποιες τυψεις του στυλ
<αλλοι δεν εχουν να φανε μωρη και συ δινεις λεφτα για τετοιες αηδιες>
μετα σκεφτομουνα οτι θα τα βγαλω τα λεφτα αφου θα τα γλυτωνω απ τα φαγια που δεν θα τρωω
και καθυσηχαζομαι λιγο
Αχ βρε Τζενακι μου ακομα ζαλιζομαι εσυ πως τα πας?