ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτή είμαι!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτή είμαι!!!!!!!!!!!!!!!
κ πάνω που ήθελα να σου πω πως μου αρέσουν τα κολάν τους.............. τσουπ τα βγάζουν!!!!!!!!!!!!! κ μένουν με τα σλιπάκια:shocked2::shocked2::shocked2::sho cked2:
οπότε δεν το λέω για να μην παρεξηγηθώ:starhit::starhit:
Yes, I'm sexy & I know it!!!!!!!!!:tumble::tumble: [/quote]
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by dora_th
Eli ευτυχώς είδα το μηνυμά σου αυτό και θυμήθηκα να πιώ νερό . Τι κακό είναι αυτό . Δεν διψάω ποτέ !!!! Το πίνω σαν φάρμακο . Το καλοκαίρι στην πολυ ζέστη αν μ΄αφήσω μπορεί να πιω 1-2 ποτήρια , το χειμώνα τα υγρά μου είναι οι καφέδεςQuote:
Originally posted by Eli
Προσπαθώ να θυμάμαι να πίνω και νεράκι γιατί αν δεν το θυμηθώ μπορεί να την βγάλω όλη μέρα με ένα ποτήρι πφφφφφ.
Παιδιά όλοι με δαίμονες παλεύουμε . Αλλα που θα πάει θα τους νικήσουμε . Δύναμη !!!!
:smilegrin:
χαχαχα dora δεν είχα δει το μήνυμά σου τώρα που το είδα άντε να πιω και ένα ποτηράκι νερό στην υγεία σου που μου το θύμισες εσύ αυτή τη φορά χεχεχεχε:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
καλέ εκείνη τη μέρα μαύρα μεσάνυχτα είχα τώρα το είδα το άρθρο που ανάρτησες, χμμμ ετοιμάζομαι να το μελετήσω :thumbup::thumbup::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by break
κ ένας τρόπος για να απαλλαχτούμε απο τους δαίμονες είναι κ αυτός
http://www.e-psychology.gr/selfhelp/336-self-esteem
Τι έγινε ρε παιδιά τι νέκρα είναι αυτή τα καταφέραμε και απαλλαχτήκαμε όλοι από τους δαίμονές μας και έπεσε αναδουλειά στο τόπικ :lol::lol::lol::lol::lol:
χαχαχα Έλλη!!
Εδώ είμαστε..εχθές έφτιαξα και τα μπισκοτάκια με μέλι και ταχίνι!
Περιττό να σου πω οτι δεν έμεινε κανένα..ευτυχώς ήρθε και μία φίλη μου και δεν τα έφαγα όλα μόνη μου..
Πόσες θερμίδες να έχουν στο περίπου??
Quote:
Originally posted by Eli
Τι έγινε ρε παιδιά τι νέκρα είναι αυτή τα καταφέραμε και απαλλαχτήκαμε όλοι από τους δαίμονές μας και έπεσε αναδουλειά στο τόπικ :lol::lol::lol::lol::lol:
χαχαχαχαχαχα Το παλεύουμε Eli :spin::spin::spin:
Eμένα γιατί μου ψιλοξεράθηκαν στο ψήσιμο?
κ ήθελα να δοκιμάσω από αυτό που είχες μαζί σου αλλά το ξέχασα, δεν πειράζει όταν ξανασυναντηθούμε ;););)
elafaki το σημαντικό σε αυτά τα μπισκότα είναι πως είναι πολύ υγιεινά κ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!!!!!
Eli ρίξε μια ματιά στο τόπικ τι έφαγα σήμερα κ πες μου τη γνώμη σου :bisou::bisou::bisou:
Elafaki αααααα τα φάγατε όλα μονομιάς;;;χαχαχαχαχαα:lol::lol ::lol::lol:
Από θερμίδες δεν ξέρω να σου πω πόσο έχουν και να σου πω δεν με ενδιαφέρει κιόλας γιατί απλα δεν μετράω θερμίδες σε αυτά που τρώω και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν είμαι αυτής της λογικής θεωρώ ότι είναι πολύ δεσμευτικό και δεν είναι και σωστό να μετράς θερμίδες. Ίδιο είναι να τρως 500 θερμίδες πατατάκια και ίδιο είναι να τρως τις ίδιες θερμίδες σε φρούτα και ξηρούς καρπούς και μπισκοτάκια βρώμης;; Το πρώτο είναι άχρηστη τροφή που το σώμα μας δεν μπορεί να το αξιοποιήσει πουθενά παρά να το κάνει λίπος και τα άλλα είναι τροφές θρεπτικές που είτε θα γίνουν δομικά υλικά και θα χτίσουν τα κόκαλά μας και τους μύες μας είτε θα δώσουν ενέργεια στον εγκέφαλό μας να λειτουργήσει σωστά. Μπορώ όμως να σε συμβουλέψω για το πως να φας τα μπισκοτάκια για μην σε παχύνουν γιατί η αλήθεια είναι ότι αν φας στην καθισιά 4-5 μπισκοτάκια εεεε είναι πολλές θερμίδες φαντάζομαι και δεν τα χρειάζεσαι και όλα μαζί χεχεχεχεχε. Μπράβο σου πάντως που τα μοιράστηκες και εύχομαι να τα απολαύσατε :thumbup:.
Την επόμενη λοιπόν φορά που θα τα κάνεις προσπάθησε να τα φας όπως αναφέρω κάτω από την συνταγή και θα με θυμηθείς.... Είναι ζωτικής σημασίας για να αποφύγουμε τα υπερφαγικά επεισόδια να περιλαμβάνουμε στην καθημερινή μας διατροφή πρόγευμα και απογευματινό εκτός από τα βασικά γεύματα που είναι απαραίτητα πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Τα συχνά γεύματα ανά τρεις ώρες κρατάνε την γλυκλόζη στο αίμα μας σταθερή και δεν έχουμε λιγούρες. Ένα μπισκότο βρώμης μαζί με ένα φρούτο είναι ένα τόσο θρεπτικό και ισορροπημένο πρόγευμα ή απογευματινό που όταν θα έρθει μετά από τρεις ώρες η στιγμή για το μεσημεριανό μου ή το βραδυνό μου αντίστοιχα τρώω πιο ψύχραιμα και μικρότερες ποσότητες. Και έχω και λιγότερες υπογλυκαιμίες γενικά με έχουν σώσει :starhit::starhit::starhit: !
Τι μου κάνετε?
Πως τα πάτε με τους δαίμονες του μυαλού σας? :grind::grind::grind:
Εγώ το παλεύω κ προς το παρόν τους ελέγχω :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Μπράβο break!!!!! Δεν ξέρεις τι χαρά μου δίνεις!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Και σε σκεφτόμουν σήμερα καθώς περνάνε οι μέρες... Σήμερα έβαλα και εγώ στο ψυγείο μου το προγραμματάκι μου και αποφάσισα να κάνω μία προσπάθεια να είμαι πιο τυπική στο διατροφολόγιο μου! Θα την κάνω την προσπάθεια να το πάω κατά γράμμα και να δούμε πως θα πάει. Στόχος είναι 2 βδομάδες να το κάνω τυπικά και απαρέγκλιτα αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι ακόμη και να μην το καταφέρω δεν θα απογοητευτώ ή αν πεινάσω πραγματικά θα φάω λίγο παραπάνω.
Για να δούμε....
Ωραία θα κάνουμε μαζί τη προσπάθεια :roll::roll::roll:
Μη νομίζεις πως κ εγώ ακολουθώ το πρόγραμμα καταγράμμα :blush::blush::blush:
Ακολουθώ τις γενικές οδηγίες (κάθε τρεις ώρες κ από τις τρεις ομάδες)που μου έδωσε κ έχω κόψει τα γλυκά κ τις άλλες βλακείες!!!!
Eli θυμάσαι εαν κ στο πρόγευμα είχε πει για τριάδα ή μόνο στα κύρια γεύματα? (δεν θυμάμαι καθόλου) π.χ για πρόγευμα έφαγα 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης με λίγο γραβιέρα κ 1 ακτινίδιο είναι καλά?:rolleyes::rolleyes:
Τριάδες με κάτι φρέσκο (βιταμίνη C), πρωτεΐνη και υδατάνθρακα θα κάνεις στα τρία βασικά γεύματα της ημέρας που είναι το πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό. Στο πρόγευμα και απογευματινό θα κάνεις δυάδες δηλαδή φρούτο και ξηροί καρποί ή φρούτο και μπισκότο.
Η λογική είναι ότι πρέπει να ελέγχεις δύο πράγματα στο σώμα σου με την διατροφή, την παραγωγή σεροτονίνης και την γλυκλόζη στο αίμα. Η σεροτονίνη παράγεται και πηγαίνει στο εγκέφαλο με τις τριάδες. Τα αποθέματα σεροτονίνης στον εγκέφαλό μας εξαντλούνται κάθε έξι ώρες γι' αυτό και πρέπει κάνουμε τριάδες στα βασικά γεύματα πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό που ουσιαστικά έχουν απόσταση μεταξύ τους 6 ώρες. Η γλυκόζη όμως στο αίμα εξαντλείται κάθε 3 ώρες οπότε γι αυτό έχουμε και τα ενδιάμεσα μικρά γευματάκια πρόγευμα και απογευματινό για να κρατάμε σταθερή την γλυκόζη στο αίμα και να μην κάνει μεγάλα σκαμπανεβάσματα γιατί μετά μας πιάνουν λιγούρες και καταφεύγουμε σε υπερφαγικά επεισόδια. Έτσι τα ενδιάμεσα γευματάκια δεν πρέπει να είναι τριάδες γιατί σκοπό δεν έχουν την παραγωγή και μεταφορά σεροτονίνης στο εγκέφαλό μας αλλά να μας κρατάνε ισορροπημένες μέχρι να έρθει το επόμενο βασικό μας γεύμα στο οποίο θα φτάσουμε πιο ψύχραιμες και πιο ήρεμες θα κάνουμε πιο υγιεινές επιλογές και θα φάμε και μικρότερη ποσότητα από τι αν δεν είχαμε φάει το πρόγευμα ή το απογευματινό.
Π.χ. εγώ σήμερα μέχρι τώρα έχω φάει
Πρωινό (10.00): Κρέμα βρώμης με 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα(13.00): 1 αχλάδι και ένα μπισκότο βρώμης
Μεσημεριανό (15.30): 2 αυγά ομελέτα με πιπεριά, μανιτάρια, φρέσκο κρεμμύδι, 1 κ.σ. βρώμης, 50γρ φέτα και 2 μικρά κρίθινα παξιμάδια
Το απόγευμα κατά τις 18.00 έχω σκοπό να φάω 1/2 μπανάνα με 1 μπισκότο βρώμης και το βράδυ κατά τις 21.00 θα φάω κοτόπουλο ψητό με 1/2 πατάτα και μαρουλοσαλάτα.
Ελπίζω να βοήθησα :smilegrin:
Καλή συνέχειαααααα:tumble:
Τώρα που το βλέπω έχω πήξει στην βρώμη σήμερα :lol::lol::lol::lol:
Σίγουρα δεν είναι ίδιο οι 500 θερμίδες πατατάκια και 500 θερμίδες απο αυτά τα μπισκοτάκια αλλά το ρώτησα για νά ξέρω στο περίπου πόσες καταναλώνω.Quote:
Originally posted by Eli
Elafaki αααααα τα φάγατε όλα μονομιάς;;;χαχαχαχαχαα:lol::lol ::lol::lol:
Από θερμίδες δεν ξέρω να σου πω πόσο έχουν και να σου πω δεν με ενδιαφέρει κιόλας γιατί απλα δεν μετράω θερμίδες σε αυτά που τρώω και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν είμαι αυτής της λογικής θεωρώ ότι είναι πολύ δεσμευτικό και δεν είναι και σωστό να μετράς θερμίδες. Ίδιο είναι να τρως 500 θερμίδες πατατάκια και ίδιο είναι να τρως τις ίδιες θερμίδες σε φρούτα και ξηρούς καρπούς και μπισκοτάκια βρώμης;; Το πρώτο είναι άχρηστη τροφή που το σώμα μας δεν μπορεί να το αξιοποιήσει πουθενά παρά να το κάνει λίπος και τα άλλα είναι τροφές θρεπτικές που είτε θα γίνουν δομικά υλικά και θα χτίσουν τα κόκαλά μας και τους μύες μας είτε θα δώσουν ενέργεια στον εγκέφαλό μας να λειτουργήσει σωστά. Μπορώ όμως να σε συμβουλέψω για το πως να φας τα μπισκοτάκια για μην σε παχύνουν γιατί η αλήθεια είναι ότι αν φας στην καθισιά 4-5 μπισκοτάκια εεεε είναι πολλές θερμίδες φαντάζομαι και δεν τα χρειάζεσαι και όλα μαζί χεχεχεχεχε. Μπράβο σου πάντως που τα μοιράστηκες και εύχομαι να τα απολαύσατε :thumbup:.
:starhit::starhit::starhit: !
Γενικά έχω περάσει απο όλα τα στάδια..Και να μετράω θερμίδες και να κάνω κάτι 'δίαιτες' που ο θεός να τις κάνει δίαιτες..και να τρώω απο όλα αλλά με μέτρο.
Μετά απο όλα αυτά έχω καταλήξει οτι καλύτερο είναι το τελευταίο αλλά οι συνήθειες δύσκολα κόβονται και έτσι που και που μου αρέσει να ξέρω πόσες θερμίδες έχει αυτό που τρώω..
ʼσε που ακόμα δεν μπορώ να φάω 1-2 μπισκοτάκια και να πω τέλος!Για αυτό ρώτησα..
Αύριο είναι η επίσημη μέρα ζυγίσματος και θέλω να δω πως τα πήγα αυτήν την εβδομάδα που έτρωγα σχεδόν απο όλα αλλά με μέτρο,για να δούμε..
Break μήπως τα έψησες λίγο παραπάνω και σου ξεράθηκαν?
ή δοκίμασε να τα βρέξεις με ελάχιστο νεράκι πριν τα ψήσεις.. ;)