Ακόμη να φτιάξω μελομακάρονα.
Του χρόνου λοιπόν.
Έφαγα 2 μελομακάρονα φέτος από φούρνους, καλά χρυσά αλλά πολύ ζάχαρη. Καλύτερα τα κεϊκ ειδικά εκείνα με τα φρούτα.
Σταθερότητα στα ζυγίσματα Δεκέμβρη - Γενάρη.
Printable View
Ακόμη να φτιάξω μελομακάρονα.
Του χρόνου λοιπόν.
Έφαγα 2 μελομακάρονα φέτος από φούρνους, καλά χρυσά αλλά πολύ ζάχαρη. Καλύτερα τα κεϊκ ειδικά εκείνα με τα φρούτα.
Σταθερότητα στα ζυγίσματα Δεκέμβρη - Γενάρη.
2013 edition!
Από βάρος και να πάρω 1-2 κιλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα, θα φύγουν άμεσα μετά. Τα γλυκά δε με προκαλούν ιδιαίτερα(ΟΚ, θα φάω μερικά μελομακάρονα και δίπλες αλλά ξέρω οτι τα ελέγχω), τα εορταστικά δείπνα ξέρω πια να τα χειρίζομαι εύκολα, κλασσικά η αχίλλειος πτέρνα μου θα είναι πάλι το αλκοόλ και τα επακόλουθα(ξηροκάρπια, κανά βρώμικο...) στις εξόδους. Το καλό είναι οτι πλέον συνοδεύονται με πολύ χορό και διασκέδαση συνήθως, ενδιαφέρουσες και μη γνωριμίες, γενικά περνάω πιο καλά σε μια έξοδο πια απ'ότι παλαιότερα.
Φέτος για μένα ο στόχος είναι να μη διακόψω το γυμναστήριο, έστω τις δυό φορές την εβδομάδα που πάω πια και πρέπει να είναι μεσοβδόμαδα μιας και τα ΣΚ λόγω, ίσως λανθασμένων, προτεραιοτήτων δεν υπάρχει πια χρόνος... Κάτι που θα γίνεται πιο δύσκολο μετά από κάθε hangover, ειδικά όταν μετά από ξενύχτια και ποτά θα πρέπει να συνδυαστεί τζυμ, δουλειά και το βράδυ ξανά διασκέδαση. Χειρότερη μέρα από Τετάρτη δε γίνονται να κάτσουν τα Χριστούγεννα νομίζω...
Μια πανεμορφη αναμνηση που εχω ειναι ενα χειμωνιατικο πρωινο (ωρα 5 το μεσημερι αφου ειχα γυρισει ξημερωματα) που καταφερα να σηκωθω κομματια απο το κρεβατι. Την παραμονη ειχα βγει και πιει το Βοσπορο, μη σου πω και τα περιχωρα :P Ηπια ενα δυνατο καφε και μολις ανοιξε λιγο το ματι επλυνα προσωπο, πηρα πετσετα και πηγα στο γυμναστηριο. Εκανα την πιο καλη μου προπονηση! Μετα ενιωθα ΤΕΛΕΙΑ. Οξυγονωθηκε ο εγγεφαλος, σα να εφυγε το αλκοολ απο μεσα μου. Ηταν οτι καλυτερο μου ειχε συμβει. Ο γυμναστης μου χαμογελουσε, μου ειπε να παω να φαω καλα και να πεσω για υπνο. Ηταν απο τις πιο ωραιες μερες της ζωης μου!
filipparas, υπέροχο το κείμενο που έγραψες πριν 2 χρόνια!
Ωραίες οι ιδέες σου. Το αλλαγμένο κείμενο του Καβάφη όλα τα λεφτά!
Και αυτό που γράφεις φέτος, δείχνει την ωριμότητα που κέρδισες μέσα από την όλη σου προσπάθεια και τον καιρό που πέρασε φροντίζοντας τον εαυτό σου.
Όσον αφορά τις γιορτές κι εγώ βρίσκω γύρω μου πειρασμούς, όμως τουλάχιστον είμαι τυχερή σε κάτι. Στο σπίτι μου ποτέ δεν έφτιαχναν σπιτικά χριστουγεννιάτικα γλυκά, οπότε δεν έχω πρόβλημα μέσα στο σπίτι (που είναι για μένα το πιο σημαντικό). Το θέμα μου είναι έξω, σε επισκέψεις κλπ, όμως φέτος είμαι πολύ αισιόδοξη με την προσπάθειά μου και είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξεφύγω πολύ.
Είναι ωραίο να κάνουμε πράγματα όπως αυτό που είχες προτείνει πριν 2 χρόνια, με το ζύγισμα στις 20/12 και στις 10/1. Έτσι θα υπάρχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στο φόρουμ και δεν θα μένουμε μόνο σε συζητήσεις. Το ζήτημα είναι να βρούμε ιδέες!
Όσες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζουμε, καλό είναι να μην χάνουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και τα "παιχνίδια" και μέσα στο φόρουμ θα μας κάνουν να χαρούμε περισσότερο. (Ελπίζω να εξήγησα αυτό που ήθελα, γιατί δεν είμαι και η καλύτερη στο θέμα της έκφρασης! :smilegrin: )