:) me 2
Printable View
:) me 2
Μπράβο σου juice :thumbup:!!!
Μπράβο τζούιση!Πάρα πολύ καλά!!!!Και σε κατώτερα.Τέλος και εγώ το πήρα απόφαση από αύριο ξεκινάω.Θα πάω το πρωί να ζυγιστώ (ωχ μανούλα...)και ξεκινάω.
Juice αντε κοπελα μου καλη αρχη σου ευχομαι!!!
wow χαχαχαχαχα πλακα εχεις!!!
και γω τι κλαμα εριχνα αλλο πραγμα...
καλλιοπη σου ευχομαι ολα καλα να πανε και γρηγορα να κανεις την εγχειρηση που θελεις...
οσο για τα χρονια 50 δεν ειναι πλεον τπτ...
εγω παρεπιπτοντως ειμαι 29 και υδροχοος -ειδα τη συζητηση που καναν οι ναταλιες ;)
ευχαριστω lineal ελπιζω οτι μπηκα στη τελικη ευθεια πλεον
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΩ
juiceeeeeeeeee συγχαρητήρια!!!ʼιντε να παίρνουμε κατηφόρες και να μην ξαναγυρνάμε!!Βάλε πατίνια juiceee!!!
Πήγα και ζυγίστηκα.Τα τραγικά αποτελέσματα είναι 147 κιλά.Πρ'ωτη φορά φτάνω τόσα κιλά.Μπορεί να υπήρξα και παραπάνω και να μη το είχα δει γιατί δε ζυγιζόμουνα κιόλας.Οπότε πάμε να πιάσουμε ουρανό :starhit:
Φιλενάδα ΜΗΝ μασάς!Quote:
Originally posted by smelly_cat
Πήγα και ζυγίστηκα.Τα τραγικά αποτελέσματα είναι 147 κιλά.Πρ'ωτη φορά φτάνω τόσα κιλά.Μπορεί να υπήρξα και παραπάνω και να μη το είχα δει γιατί δε ζυγιζόμουνα κιόλας.Οπότε πάμε να πιάσουμε ουρανό :starhit:
Ένας αριθμός είναι και αν πραγματικά το πήρες απόφαση δεν θα τον ξαναδείς ποτέ ξανά. Εγώ λυπάμαι μόνο που δεν φωτογράφισα το 181. Θα το χω για πάντα στο μυαλό μου αλλά ήθελα να το χω ντοκουμέντο. Φαντάζομαι μια μέρα που θα είμαι πια μια κανονική ζουμπουρλού (γιατί κανονική/αδύνατη δεν πρόκειται να γίνω) και θα μου λεν οι άλλοι "πω πω πρέπει να χασες πολλά κιλά, πόσα έχασες 20-30?" να έχω το αποδεικτικό στοιχείο ότι έχασα 60-70-80 κιλά. Κράτησα απλά λίγες φωτογραφίες που σοκάρουν.
Μετά από συζήτηση με τη γλυκειά Ναταλία (wow) το αποφάσισα και γράφτηκα στο Slimming World (www.slimmingworld.com). Παιδιά είναι απίστευτο το σύστημα. Μοιάζει πολύ με τη διατροφή που ακολουθούσα όλες αυτές τις μέρες για να χάσω τα 7 κιλά που έχασα, αλλά έχει και online tools όπως ημερολόγιο, όλες τις τροφές καταχωρημένες και την αξία τους, τα πάντα. Είναι πολύ υγιεινός και εύκολος τρόπος να ξέρεις τι σου γίνεται και να ακολουθείς πρόγραμμα. Και είναι πολύ φτηνό. Εγώ αγόρασα το πιο φτηνό πρόγραμμα (δεν έχει διαφορά από τα πιο ακριβά, απλά τα άλλα σου ταχυδρομούν και περιοδικά κλπ που δεν τα χρειάζομαι) και είναι πολύ οικονομικό για 3 μήνες. Είμαι κατενθουσιασμένη. Όποιος θέλει πληροφορίες είμαι στη διάθεση του. Πιστεύω ότι ακόμα και χειρουργημένοι μπορούν να το ακολουθήσουν (οχι οι φρεσκοχειρουργημένοι, αυτοί που μπαγιατέψαν). Έχει αμέτρητες ιδέες για συνταγές και γενικότερα είναι ο καλύτερος τρόπος για υγιεινή διατροφή χωρίς να μετράς μεζούρες κλπ. Απλά ακολουθείς την πείνα σου και το σώμα σου.
καλήμερα κοριτσάρες, τι καλή παρέα που γίνεστε σιγά σιγά.
γλύκα..
Χυμάκο, συγχαρητήρια. καλή συνέχεια
Αυτό στο sliming φαίρνει με τα weight wacthers η μου φαίνετε?
έχει και on line meetings ?
Juice αυτο σκεφτομουνα και εγω! Και οταν κανω την επεμβαση παλι αργοτερα θα κανω συντηρισει με το slimming world!Ρε παιδια ειναι απλο! Δες σε αφηνει να πεινας!! Ενα απο τα τιπς του ειναι να τρως οσο περοσσοτερο μπορεις (με τον τροπο που πρεπει εννοειτε!!)!!! Εχω παρατηρισει στον εαυτο μου, τις εβδομαδες που ετρωγα σωστα και σε οποια ποσοτητα ηθελα ολα αυτα που ελεγε στο slmming world, εχανα τα περισσοτερα κιλα!!! Δυστηχως δεν το ακολουθω παντα και μετα τα χριστουγεννα που ηρθα ελλαδα το ψιλοχαλασα αλλα τα 10 κιλα πουεχω χασει δεν τα εχω ξαναπαρει! Αφου περσυ που ειχα παει σε γιατρο για την επεμβαση που ηθελα να κανω και μου ελεγε οτι στατιστηκα οι παχυσαρκοι τεινουν να παιρνουν 5% του βαρους τους καθε χρονο! Και μετα που με ειδε ενα 3μηνο αργοτερα που ειχα χασει τοτε τα 7 κιλα (βασικα τα εχασα μεσα σε 2 εβδομαδες και μετα δεν συνεχισα το slimming world διοτι ειμασταν σε κατι μουσικα φεστιβαλς και βγαιναμε συνεχεια και δεν το ακολουθησα!) μου λεει μπραβο! Περιμενα να ειχες παρει κανα 2 κιλα!!! Και τωρα, 1 χρονο αργοτερα δεν τα εχω παρει πισω και τα συντηρω χωρις να κανω διαιτα! Απλα εννοειτε οχι πολλα γλυκα αλμυρα!!
Καλλιοπη!!! Ειμαστε σχεδον τα ιδια κιλα!! 153 εγω!!!! Ποσο υψος εχεις? Και γι αποτε μου ειχες πει για την επεμβαση? Βρε λες να την κανουμε ταυτοχρονος και να αδυνατιζουμε παρεα?????:love::love::love::love:
A!!! Tα βλιβλιαρακια που εχω εγω ειναι αυτα http://www.amazon.co.uk/OPTIMISING-s...808242&sr=8-14
γενικα αν τα θελετε και χειροπιαστα και δεν εχετε για την εγγραφη, μπορειτε να τα παρετε απο amazon h ebay!! Αλλα εννοειτε οπως εχω ξαναπει μολις σκαναρω τα δικα μου, οποιος θελει του τα στελνω στο μειλ του!! Ελπιζω μονο να βγουν τελεια και να φαινονται!! Εγω σκεφτομαι μολις κανω την επεμβαση, να φυγω απο μελος για λιγο καιρο και μετα να κανω ανανεωση (η ανανεωση κανει φυρω στα 15 pounds δηλαδη 20 ευρω για 3 μηνες!!!!) Στην Κυπρο εχει ρε γαμωτο και να πας και να γινεις μελος και να πηγαινεις και στα μιτινκς που εχουν και πλακα (μας δινουν αυτοκολλητα για καθε μισο stone που χανουμε και λεμε και ολας ποια ειναι η slimmest οf the week αυτη που εχει χασει δηλαδη τα περισσοτερα!!!)! Μιλαμε εκει που ντρεπομουν ααν ζυγιστω μπροστα στον εαυτο μου μονο, τωρ αζυγιζομαι και ειναι αλλα 20-25 ατομα γυρω μου και δεν με νιαζει καθολου!!!!
Quote:
Originally posted by polivia1
καλήμερα κοριτσάρες, τι καλή παρέα που γίνεστε σιγά σιγά.
γλύκα..
Χυμάκο, συγχαρητήρια. καλή συνέχεια
Αυτό στο sliming φαίρνει με τα weight wacthers η μου φαίνετε?
έχει και on line meetings ?
Χμμ?
Σαν φιλοσοφία κλπ ίσως μοιάζει με weight watchers αλλά το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση.
Εν κατακλείδι:
Α) Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορείς να φας απεριόριστες ποσότητες κάθε μέρα. Πχ. Φρέσκα φρούτα και λαχανικά (όχι χυμοί κλπ)
Β) Υπάρχουν τροφές που δικαιούσαι να φας όσο θέλεις για μεσημεριανό και δείπνο ? φτάνει να είσαι σίγουρος ότι το πιάτο σου γεμίζει με 1/3 από τις τροφές της Α κατηγορίας (λαχανικά δηλαδή). Αυτές οι τροφές περιλαμβάνουν: άπαχο κρέας, ψάρι, ρύζι, πατάτες, μακαρόνια μαγειρεμένα χωρίς καθόλου λάδι. Επίσης μπορείς να φας όσο γιαούρτι 0% θες.
Γ) Υπάρχει μια μεγάλη λιστα με τροφές δύο κατηγοριών. Δικαιούσαι να φας μια τροφή από την κάθε κατηγορία την ημέρα. Η πρώτη κατηγορία είναι γάλα-γαλακτοκομικά προϊόντα. Η δεύτερη είναι ψωμί/δημητριακά. Δικαιούσαι πχ να φας, 1 ποτήρι γάλα ημιαποβουτηρωνένο τη μέρα συν 1 μικρό φρατζολάκι, ή ένα κομμάτι τυρί (σου λέει ποσότητα) συν ένα μπωλ κορν φλεικς κλπ.
Δ) Δικαιούσαι 5-15 αμαρτήματα την ημέρα. Κάθε τροφή κουβαλά και μια αξία αμαρτημάτων. Πχ ένα μπισκότο της τάδε μάρκας ισοδυναμεί με 9 αμαρτήματα. Δικαιούσαι άλλα 6. Αν τα ξεπεράσεις καήκες χαχαχα
Τις πρώτες μέρες θέλει λίγη μελέτη. Μετά γίνεται παιγνιδάκι
Για εμενα που θελω μια ταξη και καποιος να μου πει ακριβως τι πρεπει να κανω, δουλευει τελεια!!! Δεν σε περιοριζει καθολου σε ποσοτητες, εχεις καθημερινα γλυκο και απλα σου αλλαζει το τροπο που βλεπεις το φαγητο!! Ειναι σαν παιχνιδι!
Πράγματι. Εγώ τώρα διαβάζω τις συναταγές τους. Πωπω...Quote:
Originally posted by -wow-
Για εμενα που θελω μια ταξη και καποιος να μου πει ακριβως τι πρεπει να κανω, δουλευει τελεια!!! Δεν σε περιοριζει καθολου σε ποσοτητες, εχεις καθημερινα γλυκο και απλα σου αλλαζει το τροπο που βλεπεις το φαγητο!! Ειναι σαν παιχνιδι!
Βασικά εγώ θα κάνω γλυκό μια φορά την εβδομάδα γιατί θέλω να συνηθίσει ο οργανισμός μου να μην τα θέλει. Θα διαιρώ τη δόση που λέει η συνταγη για να βγάζει μόνο δόση για ένα άτομο εκτός αν θέλουν και άλλοι εδώ να φάνε αλλιώς μπορεί και να πλακώσω όλο το cheesecake μόνη μου λολ.